.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: gaf...

gaf...

?>???????????????????????????

Guest
    Щом те обича, ще го приеме, но не се надявай, че ще хвръкне от щастие. Може и да ти се разсърди, но щом казваш, че те обича няма да скъсате. Обясни му, че те е хванал неподготвена и че не си го искала ..

Знам че тои ме обича,но това за него означава нещо много-дори само една целувка ще го накара да се чувства много зле а аз неискам това да става!Виновна съм и неискам да го лъжа но много ме е страх!

Супер фен
    ми ако ще ти хареса да ходиш пребита кажи му..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Наистина много обичаш а си се целувала с някво бивжшо гадже
    Ти май тука ни вземаш за шаранчета аа ?

Ще му кажеш я и се надявам да те разбере
    Въпреки, че Аз не мога

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Наистина много обичаш а си се целувала с някво бивжшо гадже
    Ти май тука ни вземаш за шаранчета аа ?

Ще му кажеш я и се надявам да те разбере
    Въпреки, че Аз не мога
    Porednata K***A
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: gaf...

Цитирай Първоначално написано от the_dead_heart
    Sega xodq s edno mom4e koeto naistina mnogo obi4am!
    ----------------------------------------------
    toi me celuna a az dori ne go otblusnax!4uvstvam se vinovna neiskam da luja sega6noto si gadje no znam 4e ako mu kaja veroqtnostta da skusame e dosta golqma!Da mu kaja li ili ne kakvo da pravq!?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Я дай пак ?
    Кажи на момчето. Ако сметне за необходимо, ще си намери нещо по-добро

????????????????????

Мега фен Аватара на koalka
    Е добре обясни ми тогава как така като не си искала тоя да те целува не си го отблъснала?Ако толкова много обичаш приятеля си просто бъди честна със себе си и с него.Ако го обичаш,няма да го лъжеш.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    mislq 4e triabva da mu kajesh-ako te obi4a shte te razbere

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Shte mu byde trudnichko da te razbere.. No ot teb zavisi kak tochno shte mu go kajesh za da moje sled tova toi da ostane s teb.. Shtoto ti ne che ne si iskala da te celuva drugia.. Ti si go iskala!

от лична гледна точка на момче щи кажа че е по добре да му кажеш
    иначе като научи(а то се от няк'де ше научи) ше му стане кофти дет не си му казала и т'гаа наистина ше скъсате...сеа зависи не познаам чо'ека ако е некъф балък..............
    пък и между другото тва е само една целувка...не бих го приел толкова на сериозно аз лично.....
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Guest
    mili4ka ne mu kazvai!!!!!...ima li smisul da si razvaliqsh kefa.az bqh po su6tiq nach4in samo ch4e spax s bif6iq...i moiq taka i ne razbra a az hem go zapazih hem si napraih kefa....naprai kato men ne si provalqi rahatlaka

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    mili4ka ne mu kazvai!!!!!...ima li smisul da si razvaliqsh kefa.az bqh po su6tiq nach4in samo ch4e spax s bif6iq...i moiq taka i ne razbra a az hem go zapazih hem si napraih kefa....naprai kato men ne si provalqi rahatlaka
    не съм сагласна аз мразя лажата и бих му казала,а ако той наистина те обича ще ти прости,а това да го лъжеш е подло аз съм на принцпа ~дръж се така както искаш другите да се държат с теб~ най-голямата ти грешка е да го лъжеш,постави се на негонво място ако разбере случаино от някои как мислиш че ще се почувства,а тогава вероятноста да ти прости е нпочти никаква.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    nqma da razbere ako si darji ustata zatvorena i si opech4e rabotrata dobre a pak ako ne i prosto kfo??..nqma da ima drugi se e dno

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от the_dead_heart
    Убедена съм че поне положината от вас са изневерявали на човека с които са дори и да са го обичали а ако съм права значи вие ме упреквате за собствените си грешки!
    Е не всички сме като тебе! Предполагам, че повечето хора в тоя форум държат на половинките си. И са честни с тях. Но естествено ти си имаш много правдоподобно оправдание - казала си му да спре, той нахалствал, ала бала. И как очакваш да си признаеш вината пред приятеля, като тука във форума се правиш на жертва...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    az ako razbera che jena mi sa e mlqskala s nqkoi ako shte i s Brad Pit da e sha q izselq kvato i da e trai na guza i tochka
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си