- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obi4am q a tq mai dori ne me haresva-please help
Zdraveite na vsi4ki
Az sym na 15 i ne5tata v lubovta ne sa na dobre.Ima edno momi4e koeto naistina obi4am no mislq 4e ne me haresva.Dosega e imala nqkolko gadjeta 4iito roditeli sa po na ti s parite a az nqmam kakvo drugo da i predloja osven cqlata si lubov i vnimanie.Nadqvam se skoro da q vidq i ne znam kakvo da i kaja.Nqkolko pyti sym se opitval da i kaja za 4uvstvata si no mai kato gledam ni6to ne se e polu4ilo mojete li da me posyvetvate ne6t0
emi nqma kakvo pove4e da napravi6 badi mil,prevle4i vnimanieto i opitaj se po nqkakv na4in.Ako ne stna pr se opitaj da q zabravi6
От къде си мислиш ,че не те харесва?Казала ли ти го е,или ти го показва?А ти признал ли си и чувствата си?Трябва да и кажеш какво чувстваш!УСПЕХ!Първоначално написано от amfetamin petrov
ако смяташ, че тя със сигурност ще те отблъсне и те е страх от подобна реакция ако искаш не й казвай нищо, защото много хора изпитват страх да не би да пренебрегнат чувствата им. но според мен не губиш нищо ако направиш опит. успех![]()
Probvai, moje i da te haresva momi4eto ! a po vaprosa 4e 6e i predloji6 samo lubovte si emi ta nali tova e nai vajnoto !!!![]()
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Az ne sym kazal 4e 6e i predlagam prosto iskam da razbere kakvo 4uvstvam a pyk tq da prai kot iska.Opitval sym se da i kaja ama ili ne sme nasame ili ne me izslu6va prosto zashtoto nqkoi vse q vika za neshto![]()
А от каде си мисли6 4е тя не те харесва
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Mi ne znam moje bi zashtoto ne mi e kazvala obratnoto
Нали се сещаш,че може просто да е срамежлива и за това.Най-добре еда пренебрегнеш страха си и за говориш с нея,защото така само се измъчваш.питаш я за нейните чувства и вече си наясно...Първоначално написано от amfetamin
Blagodarsko na vsi4ki koito mi izpratiha svoeto mnenie i syveti naistina me uteshihte i mi dadohte kuraj.ako vi doidat naum oshte idei molq prodyljavaite da mi gi prashtate .blagodarq mnogo
Бъди настоятелен,ама не прекалявай
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Ot kude znae6,4e ne te haresva?Pital li si se?6tom iska6 da razbere za 4uvstvata ti,mi kaji i,kakvo 4aka6.De i men da me haresva6e taka nqkoi :P.Parite nqmat nikakvo,ama nikakvo zna4enie.Oniq drugite i gadjeta moje da imat prai,ama kolko sa svestni samo te si znaqt.to vinagi e taka.Predpolagam i taka mi izglejda,4e si svestno mom4e taka 4e za6to da nqma6 6ansove....No ako tq ve4e si obi4a pari4ki ne znam kakd a ti pomogna,ti i kaji puk kakvoto 6te da stava.Uspeh
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
баце не можеш да кажеш че я обичаш,ти просто я харесваш и дуржиш на нея ,еби и мамата ако гледа парите и умната![]()
На тая възраст не смятам,че парите са голям фактор при избора на гадже за едно момиче. Така че ако се притесняваш за това - недей.
Ако не те харесава е заради самия теб,не заради парите (предполагам).![]()
Не можеш да казваш , че не те харесва при положение , че не сте говорили за чувсвата си един към друг.Можеш спокойно да и кажеш,какво чувстваш.Не трябва само да си вадиш изводи, че нищо нмяа да се получи и , че няма никави чувства към теб , при положвние , че тя не ти е казвала нищо конкретно по тази тема.Няма смисъл да криеш , какво изпитваш, щом е толкова силно.Сподели и.Така и тя ще ти каже , какво изпитва , и вече ще си наясно с положението.
borba do dupka..tova e....trqbva da deistvash po nqkakuv nachin..predpolagam poznavash dobre momicheto....znaesh kakvo i haresva...taka che malko poveche kusmet i shte i privlechesh vnimanieto![]()