.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

iskam da se zapoznaq s nego ..

zna4i parvo iskam da uto4nq 4e v moito daskalo angliiskata e parvq smqna a nemskata e vtora no az sum 8 klas i imam zanimalnq tai 4e kogato az imam zanimalnq togava karat 4aosve nemskata gimnaziq .. taaaka ... zna4i az mnogo haresvam edno mom4e ot 10-ti klas ot nemskata (az sum ot angliiskata) vijdala sum go po u4eni4esaki saveti ..i t.n. kogato minava pokrai men mi se usmihva a toi e super sladak i vaprosa mi e kak da se zapoznaq oficialno s nego .. i eventualno da go pitam za skypa mu i t.n.

Guest
    ееееееее... напр. - "ко ме зяпаш бе ела тука да се запознайм" небрежно

Супер фен
    еми просто се запознай, едва ли ще те убие (99% ще ти обърне внимание, и ще му стане готино) е има вероятност и да е сериен убиец естествено, ама се съмнявам

хах...и аз сега съм зайче в новото даскало и си бях харесала едно момче и бяхме точно по същия начин.запознахме се по..най добрия начин хаха.значи..мн бях говорила на една моя фр за него.и веднъж тя дойде в даскалото да ме види.голямото междучасие...първия етаж на даскалото...бутаница...и го гледам него се реди на лафката.аз естествено веднага се наредих точно до него...но съм нисичка и не му биех много на очи.тогава дойде фр ми до мен и ме бутна точно в него.стана ми супер неудобно.извиних се ест и той също и от там му теглих една усмивка и си се заговорихме и така...беше весело.после се скъсаха да ме ебават

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    ei zaek ako si ot ruse kakto predpolagam az ot nemskata gi znam moi da helpnem ne6to ... kaji si skype..
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Guest
    mi ne sum ot ruse ..

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi suFpadenie ...

Град
    SofIq
    Аз съм полу идиот 12-ти клас ама съм много запазен , изглеждам 9-10 ти клас много се набивам на очи говора си със познати и не познати. Та на с мен заийки са се запознавали много попринцип си пращат приятелките но една бе6е много брутална, скочи ми пред походката (на съката кобила ) и ми каза спри ! И аз кво да правя , спрях запозна се с мене каза ми че сум много сладък и аз казах окау и а тя каза приятен ден ... а аз си продулйих по пътя с миълта че ме харесва и я изкарах с компанията и се опитах да я забия и ми каза "стига си ме свалял бе нахалник" аз казах нали съм сладък а тя каза слаък си ама не за мене а за наи добрата ми приятелака ама тя е здухана иза тжа аз се запознах с теб и се получи супер смешно ... та извода от целия тоя безмислен и пълен с грешки текст е : НЕ СИ ПРАЩАЙ ПРИЯТЕЛКИТЕ А ДЕЙСТВАИ САМА !!! тва е ...
    EaT MoRe ChIkEnS
    HeMa He Bb3Mo}|{Hu ThInGs

I UvAJaVaiTe MaHoL4o

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от assd
    еми просто се запознай, едва ли ще те убие (99% ще ти обърне внимание, и ще му стане готино) е има вероятност и да е сериен убиец естествено, ама се съмнявам
    Съгласна !
    rastar4o колко плати , за да те пуснат в по - горен клас ?

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    rastar4o mn si lud brat vijdam te tkf kat mene sdu6ih ta vednaga xaxaxaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си