.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Imaginary_Love
    Guest

Предложението..........

Искам да дадете мнемието си по един въпрос!Според вас, какъв е най-подходящият начин да се предложи на момиче да ти стане гаже, ако имате предвид, че хората, за който става дума са до 14 годишна възраст.Например,какво ще кажете - по телефона....с думите "Искаш ли да станеме гажета?" ??? Моля ви, кажете си мнението и после аз ще ви кажа моето и ще видим, дали ще го одобрите,защото един ужасен човек ми предложи наскоро и........

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    моето скромно менение е че е мн тъпо някои да ми предложи по телефона,това за мен е убида
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest
    виж ся много по-добре е да го кажеш направо и на живо така да се каже.Според мен е много по-добре да си си такъв какъвто си и да й го кажеш лично...по телефона е много тъпа идея и създаваш несигурност у въпросното момиче тоест тя ще си помисли че си страхлив и че нямаш смелост да й го кажеш в очите.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Po telefona li ? Mai go e bilo sram da ti go kaje v ochite ili neshu se ebava.. Ninam.. ama mi izglejda dosta typo..

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    xaxax deca.. tova si idva ot samosebe si Sega kato se zamislq predi kakvo sum pravil mi se struva mnogo tupo da predlagam na momi4e da staneme gadjeta.. to tova se use6ta i se pokazva, a ne se pita

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Imaginary_Love
    Guest
    Честно казано, имам нужда да поговоря с някого,но понеже нямам най-добра приятелка, а само приятели (и то много,на които не мога да се доверя заради куп причини....) ако някой иска да си поговори с мен, да напише и аз ще му дам skypa си :}.......................

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Тфа за по телефона е доста тъпо
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

po kafto i na4in da e kak da i go kaje6 ili pokaje6
    LuD LuD! A ToVa SaM Az T.I. RlZzZz http://flirt4e.com/picgallery.php?u=164658

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    телефон??? аааа не не не ги признавам тея
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Guest
    Според мен най добре ще е да излезете двамата (1-2 пъти, колкото сметнеш за необходимо) и да се опиташ да я целунеш..ако не те отблъсне значи иска да продължите или ако те отблъсне не трябва да се отказваш, просто може да е малко по трудничка

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен най добре ще е да излезете двамата (1-2 пъти, колкото сметнеш за необходимо) и да се опиташ да я целунеш..ако не те отблъсне значи иска да продължите или ако те отблъсне не трябва да се отказваш, просто може да е малко по трудничка
    Те са малки всикнали са :"ари да ходим"...иначе те подкрепям де!
    И в никакъф случай по телефона...тва наистина е тъпо дори и за деца!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Imaginary_Love
    Guest
    Аз съм момиче и ми предложиха по такъв начин.Аз съм на 14 години и това е ,все пак, важно за мен. този човек го виждам всеки ден в училище, въпреки, че сме от различни класове.Той е от а,а аз от в клас,обаче почти всеки ден, имаме заедно часове и ни сливат класовете. Аз естественно му отказах, ама сега ми е много гадно............

Дали ще предложиш на някой да сте гаджета или да го скъсаш с смс е възможно най-недостойната постъпка. Все пак си вложил чувства, време ако не и пари, и да постъпиш по такъв нелеп начин... Мойто мнение е да отидеш при въпросния човек, да си излееш душата, пък после каквото сабя покаже. Успех!

Guest
    Регни се, драсни едно ЛС със скайпа - насреща съм . А за това по телефона - не знам, много глупаво ми се вижда. По-добре на живо. А ако не си сигурен - пробвай с действия, не с думи

Това бях аз
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Imaginary_Love
    Guest

da opredeleno po tela e mnoo glupavo
    a pak ti kato q haresvash naistina ne sa ti nujni savetite na nqkoi drug
    prosto otivash i pravish parvoto koeto ti e na surce.
    Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...

Фен
    Град
    България
    ТЕЛЕФОН?Звучи странно и може би го е било срам да ти го каже направо.Но по-добре би било да ти предложи нна живо, защото определено няма да се виждате по телефона , а на живо.Дано да не е било подигравка, а само срам.Защото това е много гаден начин да се гавриш с чувствата на едно момиче -дори и със самата нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си