.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Град
    Varna
    na 17 godini sam ot varna i naistina sam saglasen 4e pove4eto ot narkoticite v momenta sa bokluk no predi 2 god kato zapo4nah da se sabiram s takiva hora i da vzimam takiva raboti rabotite bqha drugi po ka4estveni i dori po evtini dori v sofia narkoticite v sofia sa dvoino po dobri ot varnenskite monopolski laina

...

Ами аз съм противник на наркотиците...
    SY

АБЕ ВИИ СТЕ ЧИСТО ЛУДИ.
    НИКОИ ОТ ТУКА СИ НЯМА И НА ИДЕЯ ЗА КВО ГОВОРИ
    КВО СА ПЪНИТЕ ИЗОБЩО

ИСТИНСИ НАРОКИТИЦИ НЕ ПРАВЯТ В БЪЛГАРИЯ ОТ 7 8 ГОДИНИ

ЕДИНСТВЕНО ВЯРВАМ НА САКСИИКИТЕ УНАС
    ХАХ

Само козеца признавам аз др не съм ги пробвал и нз кво е но не мисля да ги пробвам колкото и да казвате че е яко

те тва е БРАТ

Град
    Между краката на майка ти
    НАРКОМАНИ ГАДНИ, МРЕТЕ В ЛАЙНА.
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Re: seks i narkotici

Хахаха Ще откача по-добре ти не се изказвай неподготвен/а защото мога да ти кажа че вече няма тийн който да не е опитвал тези неща и да не ги употребява почти реддовно.съсбират си парички от закуски и си купуват!Що се отнася до кокаина не е кой знаи какво недостижимо удоволствие стига само да имаш някой авер който е малко по напреде а и цената нее толкова фрапираща има хора който си го позволяват.за тва не се изказваи толкова остро Бягай Бягай [/quote]

Аз не съм опитвал такива стимуланти ! Аре кажи ми нещо ... Не съм толквоа пропаднал тип ,че да се друсам...Само някви пропаднали типове правят това....Освен 1-вият път , когато е от любопитсвто.

Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Цитирай Първоначално написано от Jus7^m3
    na men mnogo pove4e mi haresva 4ukaneto s momi4e kogato sme vzimali ne6to predi tova kato amfetamini ili hap osobeno kombinirani s popars4e rabotata e medec ili sled party i si drusal mnogo prednata ve4er i ne si spal 4ukaneto togava e tolkova raztovarva6to
    ta vaprosa e ne mislite li 4e sex-a sled upotrebata na hap ili amfa ili koka (bez ketamin 6tot rabotata stava mnogo razmazana sled nego) dvustranno(ot mom4eto i momi4eto) e po hubav pone na men mi hresva mnogo pove4e

Аве момче ти изобщо имаш ли представа какви са тия наркотици кво се правиш на отворен многог ме дразнят такива като тебе сигорно дори не си и правил секс с момиче а за тия наркотици си чувал нещо.
    Как изобщо можеш да споменаваш кокаин ти си нямаш халхабер кво е тва как се ползва и колко струва!!!!!
    Аве лаи#ар смо#ан знаеш ли колко кокаина сикорно маикати и бащати зимат толкова заплата за един месец къртовски труд в местния завод за цветни метали!!!

За инфо да се образоваш малко и да не се исказваш не подготвен смотан$к!!

Марихуана - 10лв Пакетат
    Хероин - 2лв Писмото
    Амфетамин 10лв Писмото
    Екстази - 30лв хапа
    ЛСД - 80 лв картона
    Кокаина 120лв 1грам.(смотаняк като теб не може да си намери кокаин НИКОГА)Просто няма кои да ти сварже квото ида е освен една цигара от маикаму.Кво си са разписал в тоя форум.

абе мен кви ги блещиш подяволите 15 кинта е екстазито даеба аа за 10 кинта мое да намериш хубава цигара деабааа от колко време не сам се интересувала и пак ги знам ! я се опрей ! 30 кинта бонбона омг

Цитирай Първоначално написано от Jus7^m3
    na men mnogo pove4e mi haresva 4ukaneto s momi4e kogato sme vzimali ne6to predi tova kato amfetamini ili hap osobeno kombinirani s popars4e rabotata e medec ili sled party i si drusal mnogo prednata ve4er i ne si spal 4ukaneto togava e tolkova raztovarva6to
    ta vaprosa e ne mislite li 4e sex-a sled upotrebata na hap ili amfa ili koka (bez ketamin 6tot rabotata stava mnogo razmazana sled nego) dvustranno(ot mom4eto i momi4eto) e po hubav pone na men mi hresva mnogo pove4e
    Мразя наркоманчета

Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    linkin_park_fenka pri nas 30 lv e kantar amfetamin pyk bonbonite sa 10-13 lv
    +1, а амф- може и до 20 да стигне ако взимаш повече

Нямам думи, не мога да повярвам какви мнения чета в тази тема.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

уникални !!!

"Аз са напушвам и забивам и нищо не правя, а те си мислят, че полудявам и почвам да правя престъпления...и някви такива...Вии нормални ли сте ве?Малоумници...Приберете ОНЯ дето пий и бий жена си, прибери ОНЯ жълтак и оня дето краде да си купи жълто, прибери ОНЯ изнасилвач дето изнасилва малки момиченца, някви убийци се разхождат по улицата, някви корумпирани, всякви изроди се разхождат...Ха...А те се занимават с някви тревоманчета безобидни дето са се отказали от всичко, че камо ли престъпления да правят.Я СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ ВЕ!Как може един човек да ходи да работа цяла седмица и само събота и неделя да са напива като свиня и да спуква жена си от бой И ДА НЕ Е АЛКОХОЛИК ?! А едно момче дето бачка и учи едновременно и ходи на лекции през седмицата и като излези събота и се надруса е наркоман а??ЩО ОНЯ НЕ Е АЛКОХОЛИК, А ТОС Е НАРКОМАН А ?!?"
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Град
    В зоната на безочието...
    na men mnogo pove4e mi haresva 4ukaneto s momi4e kogato sme vzimali ne6to predi tova kato amfetamini
    Баце ... амфет освен да ти даде енергия и безсъние , не виждам къ ще ти помогне за шибинга :P ... Виж сия , друго си е нешо кокичка а у , едно второ , друг е стимула хихи ... на морето имаше едно , хората го назоваваха като Ice (Айс ) ... е па можем ти кажем , че туй йе създадено за шибинга ле Требе се почерпиме с тебе туй унуй хихи

xax nz ama az ot koza i bonbonkite nz k1de se namiram ta kamo li za sex da mislq ne mislq da probvam ni6to tejko 6toto ne si zaslujava spored mene
    LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!

emi ebi sega 6toto sled vreme nq i da ti stava daje ot teq narkotici jaluk si samo s tva 4e se misli6 za mn vurvejen s tva 4e se drusa6 az puk na takiva kato tebe i plunkata ne bih si hvurlila
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си