- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс и наркотици
na 17 godini sam ot varna i naistina sam saglasen 4e pove4eto ot narkoticite v momenta sa bokluk no predi 2 god kato zapo4nah da se sabiram s takiva hora i da vzimam takiva raboti rabotite bqha drugi po ka4estveni i dori po evtini dori v sofia narkoticite v sofia sa dvoino po dobri ot varnenskite monopolski laina
Ами аз съм противник на наркотиците...
SY
АБЕ ВИИ СТЕ ЧИСТО ЛУДИ.
НИКОИ ОТ ТУКА СИ НЯМА И НА ИДЕЯ ЗА КВО ГОВОРИ
КВО СА ПЪНИТЕ ИЗОБЩО
ИСТИНСИ НАРОКИТИЦИ НЕ ПРАВЯТ В БЪЛГАРИЯ ОТ 7 8 ГОДИНИ
ЕДИНСТВЕНО ВЯРВАМ НА САКСИИКИТЕ УНАС
ХАХ
Само козеца признавам аздр не съм ги пробвал и нз кво е но не мисля да ги пробвам колкото и да казвате че е яко
те тва е БРАТ![]()
![]()
НАРКОМАНИ ГАДНИ, МРЕТЕ В ЛАЙНА.
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Хахаха Ще откача по-добре ти не се изказвай неподготвен/а защото мога да ти кажа че вече няма тийн който да не е опитвал тези неща и да не ги употребява почти реддовно.съсбират си парички от закуски и си купуват!Що се отнася до кокаина не е кой знаи какво недостижимо удоволствие стига само да имаш някой авер който е малко по напреде а и цената нее толкова фрапиращаима хора който си го позволяват.за тва не се изказваи толкова остро
Бягай Бягай
[/quote]
Аз не съм опитвал такива стимуланти ! Аре кажи ми нещо ... Не съм толквоа пропаднал тип ,че да се друсам...Само някви пропаднали типове правят това....Освен 1-вият път , когато е от любопитсвто.
Първоначално написано от linkin_park_fenka
абе мен кви ги блещиш подяволите 15 кинта е екстазито даеба аа за 10 кинта мое да намериш хубава цигара деабааа от колко време не сам се интересувала и пак ги знам ! я се опрей ! 30 кинта бонбона омг
Мразя наркоманчетаПървоначално написано от Jus7^m3
![]()
![]()
![]()
+1, а амф- може и до 20 да стигне ако взимаш повечеПървоначално написано от He3HauKa
![]()
![]()
![]()
Нямам думи, не мога да повярвам какви мнения чета в тази тема.
![]()
![]()
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
уникални !!!
"Аз са напушвам и забивам и нищо не правя, а те си мислят, че полудявам и почвам да правя престъпления...и някви такива...Вии нормални ли сте ве?Малоумници...Приберете ОНЯ дето пий и бий жена си, прибери ОНЯ жълтак и оня дето краде да си купи жълто, прибери ОНЯ изнасилвач дето изнасилва малки момиченца, някви убийци се разхождат по улицата, някви корумпирани, всякви изроди се разхождат...Ха...А те се занимават с някви тревоманчета безобидни дето са се отказали от всичко, че камо ли престъпления да правят.Я СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ ВЕ!Как може един човек да ходи да работа цяла седмица и само събота и неделя да са напива като свиня и да спуква жена си от бой И ДА НЕ Е АЛКОХОЛИК ?! А едно момче дето бачка и учи едновременно и ходи на лекции през седмицата и като излези събота и се надруса е наркоман а??ЩО ОНЯ НЕ Е АЛКОХОЛИК, А ТОС Е НАРКОМАН А ?!?"
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...
Баце ... амфет освен да ти даде енергия и безсъние , не виждам къ ще ти помогне за шибинга :P ... Виж сия , друго си е нешо кокичка а у , едно второna men mnogo pove4e mi haresva 4ukaneto s momi4e kogato sme vzimali ne6to predi tova kato amfetamini, друг е стимула хихи ... на морето имаше едно , хората го назоваваха като Ice (Айс
) ... е па можем ти кажем , че туй йе създадено за шибинга ле
Требе се почерпиме с тебе туй унуй хихи
![]()
![]()
xax nz ama az ot koza i bonbonkite nz k1de se namiram ta kamo li za sex da mislqne mislq da probvam ni6to tejko 6toto ne si zaslujava spored mene
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
emi ebi sega 6toto sled vreme nq i da ti stava daje ot teq narkotici jaluk si samo s tva 4e se misli6 za mn vurvejen s tva 4e se drusa6 az puk na takiva kato tebe i plunkata ne bih si hvurlila
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!