Първоначално написано от
Jus7^m3
na men mnogo pove4e mi haresva 4ukaneto s momi4e kogato sme vzimali ne6to predi tova kato amfetamini ili hap osobeno kombinirani s popars4e rabotata e medec ili sled party i si drusal mnogo prednata ve4er i ne si spal 4ukaneto togava e tolkova raztovarva6to
ta vaprosa e ne mislite li 4e sex-a sled upotrebata na hap ili amfa ili koka (bez ketamin 6tot rabotata stava mnogo razmazana sled nego) dvustranno(ot mom4eto i momi4eto) e po hubav pone na men mi hresva mnogo pove4e
Аве момче ти изобщо имаш ли представа какви са тия наркотици кво се правиш на отворен многог ме дразнят такива като тебе сигорно дори не си и правил секс с момиче а за тия наркотици си чувал нещо.
Как изобщо можеш да споменаваш кокаин ти си нямаш халхабер кво е тва как се ползва и колко струва!!!!!
Аве лаи#ар смо#ан знаеш ли колко кокаина сикорно маикати и бащати зимат толкова заплата за един месец къртовски труд в местния завод за цветни метали!!!
За инфо да се образоваш малко и да не се исказваш не подготвен смотан$к!!
Марихуана - 10лв Пакетат
Хероин - 2лв Писмото
Амфетамин 10лв Писмото
Екстази - 30лв хапа
ЛСД - 80 лв картона
Кокаина 120лв 1грам.(смотаняк като теб не може да си намери кокаин НИКОГА)Просто няма кои да ти сварже квото ида е освен една цигара от маикаму.Кво си са разписал в тоя форум.