- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За интимните части
Какъв сапун ползвате? Колко струва?
trqbva da s epolzva
intimen gel ne sapun
Защо? Каква е разликата?!
GOLQMA ! Kakvata oe razlikata m/y shampuan i balsam za tova vlez vav aptekata i kaji iskam intimen gel nqma na4in da nqmat ako e po -golqma aptekata !
awe az iskam da popitam polzval li e nqkoi gela LAKTACIT za6toto mi kazaha 4e bil mn dobur ili nqkoi dr de kajete ako polzvate![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Аз изпозлвам на Avon серията
imam i az 1 vapros-kakvo 6te stane ako se miq sas sapun??momi4e sam.Blagodara predvaritelno za otgovora
emi moje6 da naru6i6 kiselinnata sreda na vlagali6teto pone
taka mislq de i moje da te zasurbi po dobre ako nqma6 intimen gel se mii samo s voda![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Първоначално написано от Анонимко
да, доста е добра. дерматологично тествана е. доколкото си спомням имаше ароматизиран и неароматизиран гел.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
лакцид фемина е най-добрия интимен гел на бг пазара и единствения интимен гел които се препоръчва от генеколозите
Da az sam go polzvala toq gel daje i sega go polzvam i sam mnogo dovolna ot nego![]()
Миеш патката с сапуна..чиста работаДа ви имам проблеммите...бах ...
kolko stryva tozi likcid?Първоначално написано от miss_Arley
a i btw taq seriata na avon ne sma q pzovala ama ginekologa mikaza 4e mn se oplakvat i mn gybi4ki hva6tali ot nego
аз ползвам Лактацид (или както там се пишеше). той е медицински. да, много е добър. около 6 лв.
разликата между сапуна и гела е, че сапунът убива бактериите, които пречистват влагалището. така че ползвай интимен гел.
Понеже съм фенче на Oriflame си ползвам техните серии, но когато ми свърши гелът, никога не се мия със сапун, а само с вода. Един път ми излезнаха някакви червени петънца по главичката и си помислих, че съм хванал венерическа болест![]()
НЕ трябва да се използва сапун,а ИНТИМЕН ГЕЛ!
Хубаво де, обаче на "Красная линия" пише интимен сапун. Проблем ли е?Първоначално написано от Анонимко
Мдам и азПървоначално написано от Анонимко
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
и азззПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
![]()
I wse pak nikoi ne mi otgovori na vyprosa![]()
Мда много е хубавПървоначално написано от Анонимко
![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Ами щом пише интимен сапун няма проблемПървоначално написано от Анонимко
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Сапун, пък още не ми е окапала п*тката (да се напраим на интелегентни), нито някаква инфекция съм имала. Прекалено много се изнежвате с тия вашите "полезни" глупости...
Lactacyd, samo toi si struva i Dercomme su6to![]()