.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: kfo da pravq;]

Guest

kfo da pravq;]

zna4i zdraveite si4ki!imam 1 problem.........ima 1 mom4e 10 klas,az sum 6-ti.....ta mislq 4e me haresva za6toto me zqpa postoqnno,nevednuj sum zabelqzvala da me so4i na fr si a puk e GOLQM sladur.naprao mnoo sum hlutnala po nego,oba4e nz kfo da pravq!znam 4e sigurno 6e mi kajete da otida pri nego i da se zapoznaem ama prosto nz kak da stane malko mi e stranno tfa!ta drug variant ima li da es polu4i ne6to!mersi predvaritelno!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Emi nedei da hodi6 da se zapoznava6 ti s nego!Ako toi naistina te haresva 6te nameri na4in ,za da se zapoznae s tebe!Uspeh

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    хех гледай го и ти, сочи го с пръст, за да си помисли и той че ти го харесваш, тогава може да дойде да се запознаете
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Хахахах сорка ма тва са детски истории, на тия години си4ки си въобразяват такива не6та,в които няма ло6о но само се залъгват.Погледни реално на не6тата,той е 10 клас а ти си 6ти какво притежава6 което моми4етата на неговата възраст нямат,то4но обратното,ти не си порастнала още.Не си въобразявай такива не6та просто е безсмислено...ПОРАСТНИ

Guest
    PaMit0 iskam da ti kaja samo 4e mislq 4e opredeleno imama 6ans po prostata pri4ina 4e sum bila gaje i s po-golemi ot nego!vuprosa mi be6e ne dali imam 6ans a kfo da pravq za da se polu4i ne6to m/u nas!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ХахаАа ебати децките работи
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    PaMit0 iskam da ti kaja samo 4e mislq 4e opredeleno imama 6ans po prostata pri4ina 4e sum bila gaje i s po-golemi ot nego!vuprosa mi be6e ne dali imam 6ans a kfo da pravq za da se polu4i ne6to m/u nas!
    Pomisli si malko kakvo mnenie moje da ima tova mom4e za teb 6tom si bila i s po-golemi!Samiq fakt,4e si bila s po-golemi i ot nego govori kakvo momi4e si!Za tova si pomisli dali toi ima dobro mnenie za teb,dali naistina te haresva istinski ili prosto te misli za lesno malko momi4ence,koeto se zaglejda po batkovcite i samo s edno 6trakvane na prusti moje da e tqhno!Ako i ti ne iska6 ni6to seriozno togava davai-sama 6te nameri6 na4in,po koito da se sblijite,za6toto vsqko momi4e si ima svoite taini i znae kak da nakara edno mom4e da q zabeleji.

ХАХАХААХА ДЕТИНЩИНИ абе окс,ясно ми стаа положението,по много лош път е тръгнало младото поколение...no comment нямам кфо да кажа пове4е

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Pomisli si malko kakvo mnenie moje da ima tova mom4e za teb 6tom si bila i s po-golemi!Samiq fakt,4e si bila s po-golemi i ot nego govori kakvo momi4e si!Za tova si pomisli dali toi ima dobro mnenie za teb,dali naistina te haresva istinski ili prosto te misli za lesno malko momi4ence,koeto se zaglejda po batkovcite i samo s edno 6trakvane na prusti moje da e tqhno!Ako i ti ne iska6 ni6to seriozno togava davai-sama 6te nameri6 na4in,po koito da se sblijite,za6toto vsqko momi4e si ima svoite taini i znae kak da nakara edno mom4e da q zabeleji.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    xaxaxaxa qvno sa ta zeli za ebafka qko pi6lemenci si i ti spox 6a porasni6 i ti 6a sa ebaa6 s tqh sq si stoi na guza i begai da u4i6 po prirodoznanie
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

кучи гъз
    Guest
    Кво да правиш ли?Ми врътни му една свирчица.То момчето ще е много доволно...Щом толкова си хлънала по него,достави му това удоволствие.

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Ако найстина те харесва той ще дойде да се запознаете
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Повече от фен

Re: kfo da pravq;]

zna4i zdraveite si4ki!imam 1 problem.........ima 1 mom4e 10 klas,az sum 6-ti.....ta mislq 4e me haresva za6toto me zqpa postoqnno,nevednuj sum zabelqzvala da me so4i na fr si a puk e GOLQM sladur.naprao mnoo sum hlutnala po nego,oba4e nz kfo da pravq!znam 4e sigurno 6e mi kajete da otida pri nego i da se zapoznaem ama prosto nz kak da stane malko mi e stranno tfa!ta drug variant ima li da es polu4i ne6to!mersi predvaritelno!
    Не си ли малко малка за тоя от 10-и клас ?

Към останалите :
    Чакайте само момчетата да идват да ви заговарят /и в последствие да ви ходят по гъза/ и ще си умрете с чакането.

Guest
    mili4ka mislq 4e ne trqbva da hodi6 da se zapoznavate ,vratkai se kolkoto se mije pokrai nego ,dokato napano go pobarka6 i togava toi sam 6te doide pri teb ama trqbva da se prai super seksi za u4ili6te nali razbira6 ta da te haresa \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ахахахах,че то осмокласник не би се хванал с шестокласничка,какво остава за десетокласник .Представям си ви просто...някаква недоразвита,дребна,бебешка в лицето и той-вече с доста мъжки черти в себе си,мускули,брада и т.н...хех хех не мисля,че имаш шанс моме.
    А и щом си ходила с по-големи от него...просто въобще не прави добро впечатление...100% са те ебали...леле мале,не искам да съм като теб определено.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не ти ли е малко големичак ?
    Ми момчето може да е срамежливо аз съм 1000% обедена , че те харесва . Направи и ти нещо не стой така , защото може да изпуснеш шанса Действай ! Кажи на някоя твоя приятелка да ви запознае или нещо такова Има много начини ! Успех!!
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Повече от фен
    mili4ka mislq 4e ne trqbva da hodi6 da se zapoznavate ,vratkai se kolkoto se mije pokrai nego ,dokato napano go pobarka6 i togava toi sam 6te doide pri teb
    И за кво ? Да си начеше женското самочуствие ли ?
    Тя даже не е жена, а малко момиченце...
    ama trqbva da se prai super seksi za u4ili6te nali razbira6 ta da te haresa \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    След усилени математически изчисления стигнах до следното решение :
    6-ти клас + МАКСИМУМ 7 години за започване на училище = 13 години за нашата млада кифла.
    Лошото е, че в задачата се търси КОЛКО-СЕКСИ-МОЖЕ-ДА-ИЗГЛЕЖДА-ЕДНО-МОМИЧЕНЦЕ-НА-13-ГОДИНКИ.

Супер фен
    k u r v a

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    ХахаАа ебати децките работи
    май се пише "деТски",но се пак нали сме големи...хаха
    Та по темата-бебешки историйки...Не че искам да ти убивам ентусиазма,но не е ли малко големичък за теб?..Защо не вземеш да си харесаш някоe момченце от твоя клас или поне на твоята възраст,да има за какво да си говорите...
    А пък някои от мненията по-нагоре... хахаха момиченце на 13 години,колкото и секси да се направи,едва ли ще хване окото на някое момче с 4 години по-голямо от нея..най-много да стане смешна...има си достатъчно момичета на нашата възраст (15-16год.),че момчетата да се хващат със малки момиченца...Пък и още нещо-предизвикателно облекло (тип к***а)и училище...нещо не ми се връзват..а и 6-ти клас....още по-малко...
    f@nt@zi@

ami kato minesh krai nego hvurli mu po nqkoi predizvikatelen pogled tova shte e dostatachno ako toi naistina te haresva tova shte mu e dobre doshlo i sam shte te potursi
    Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    awe vijte ko pishete to 6ti klas lapeto vii prikaate gluposti da vuri da sa skrii nqkude 4e sun4o mina
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Град
    Stz
    Бебееее агу-гу-гу! Сериозно много си малка и много може да се заблуждаваш,а дори и да е вярно-батковците не са срамежливи като малките.така че той сам щеше да дойде при теб!И между другото не го харесваш толкова много,просто имаш нужда от беберон който да смучеш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си