.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

ПРОБЛЕМЧЕ????!?!?

Привет на всички.
    Темата се отнася до тъпата ценностна система на тийнеджърките (красивите) ако мислите че нямам хубав вкус:
    http://flirt4e.com/picgallery.php?u=331438
    http://flirt4e.com/picgallery.php?u=225179
    http://flirt4e.com/picgallery.php?u=243993
    относно грозните за да не обидя некой ще кажа само че грозните ходят и с грозни само и замо защото нямат самочувствие.

Обаче искам тук да обърна внимание на нормалните хора, които не смятат за модно да пускат музика в час, да са център на внимание а просто да са с добри оценки.

Защо вие момичета определяте нормалните хора като здуханяци, какво модно виждате в това едно момче да псува да ви обарва, да говори само за секс, да е се мисли за нещо другите когато той няма акъл в главата. Защо мислите че тези които мирно и кротко си стоят в час и с които не говорите не го могат много по добре...

Ако не ме разбирате ето ви пример с извинение към човека, това е само пример..
    http://flirt4e.com/picgallery.php?u=199487
    http://flirt4e.com/picgallery.php?u=306037

Супер фен
    нииищо не разбрах, за кво говориш?

Guest
    Говоря че жените в днешно време тийнейджърките харесват тъй наречени прота гъзари а умните остават на най-заден план

А аз мисля, че това няма кой да го оспори. И все пак - защо си я сложил тая тема?
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Говоря че жените в днешно време тийнейджърките харесват тъй наречени прота гъзари а умните остават на най-заден план
    еми какво да се прави, все пак чрез тарикатското поведение се привлича внимание (както в шоубизнеса - който е най скандален е в устата на всички, но има и момичета които не харесват такъв тип момчета)

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    Dolar Den ... koi da haresvat zubarite li deto nemogat da kajat 2 dumi na krust are sq...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Мега фен Аватара на koalka
    Горе-долу разбирам какво искаш да кажеш...то се смята за модно това,но според мен не е.Тея момичета,които си показал в първите три снимки ми приличат на някои фусти,които само знаят за говорят за мода и козметика,т.е плиткоумни.Приличат ми на момичета,които ходят с батковци на по 20 и нещо,но естествено мога и да греша,но като ги гледам....

Според мен това са предразсъдъци. Какво пречи едно момиче да изглежда добре, да се интересува от мода, да говори за мода козметика и др. и да е интелигентна. (Аз съм такава.) Или какво пречи едно момче, което е умно и прочие (отличник) да си пусне музика в час и да бъде не само умен, но и интересен. Има всякакви крайности. И все пак всичко зависи до характера. Също така съм виждала много момичета, които са доста хубави да се размотават с далеч не толкова готини момчета, както и обратното. Просто видът много често лъже.

Фен
    Град
    София
    Аз не мисля,че едно нормално момче значи да говори само за секс или да ме обарва,или да се прави на много отворен и да пуска музика в час,но има и такива момичета,просто тея момчета които си описал са по-отворени и тва че привличат повече внимание не значи,че на 100% са по-добри от останалите
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    1. devoikite sa ubavi
    2. http://flirt4e.com/picgallery.php?u=306037 za men tva si e 4istokraven pederas
    3. mai birata mi e do6la v pove4e i ne razbrah kvo se opitva6e da keje6 ma karai da e veselo .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами не всички са такива. Иначе разбрах какво си искала да кажеш с тая тема, но няма как да промениш нещата. Едно е сигурно - за всеки влак си има пътници, не всички момчета харесват повърхностни лигли и не всички момичета гледат само парите и лукса. Има много свестни хора, колкото и да не ти се вярва.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Ебати смотаната тема честно...ти кфо мислиш си, че да си гъзар ти тряа просто малко самочувствие и си тъп като градинска лейка?! Напротив - гъзарите са точно най-умните от сички, защото, освен всичко останало, знаят как да влезат в ума на хората и да предизвикат тяхния респект. А тия зубърчетата или както ти ги наричаш "нормални" хора знаят само това което са наизустили...И тук идва въпроса защо им е да го знаят, като не могат да си служат с него в действителността?!
    И с какъв авторитет се ползваш, че си позволяваш да даваш оценка кой е нормален и кой-не? Всеки има различно виждане за нормалното.
    Говориш за самочувствието на грозните...ти явно нямаш достатъчно самочувствие, защото по написаното си личи, че не се доверяваш дори на собствената си преценка, а търсиш чуждото одобрение.
    Айде стига писах...

всеки сам избира съдбата си ... Визия без същност или 50/50

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    "pozirai no znai 4e nqma6 stil i ne zavijdai na tezi koito imat" vseki v tozi svqt se opitva da bude razli4en...nqkoi haresvat po-nestandartni ne6t ot drgui! ako tezi momi4eta se sa rodili za da hodqt po magazinite i da se grimirat..evala tova si e tqhna rabota i mai ne si ti 4oveka det oshe gi sydi! taka 4e se vlgedai v sebesi i ostavi momi4etata namira 6toto te edva li sa trugnali da gledat horata kakvi sa i kvi sa im nadostatutcite! uspeh
    no exit

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Долна клевета

Повече от фен
    ...

да 'зема да драсна нещо и аз по тая темичка лиии?

значи според мене има и един трети тип .... те седят некъде по средата
    на тия двата индивида...ако ма разбираш.........
    Такива дето имат нещо в гл'аата освен да си мислят само за женски,
    бой и т.н .... ти щом пускаш такава тема ще те питам аз едно въпросчета...
    "Кой по дяволите не обича да привлича и да бъде център на внимание"
    "Кой не обича да бъде хвален или да му се възхищават" - макар че аз приемам комплиментите насериозно само ако са от хора които знам че наистина го мислят....

другия въпрос които подразбирам от темата ти :
    "Защо готините мацки си падат само по такива тъпанари"
    -Защо ли....ми замисли са ... зубърите както ти ги наричаш нямат голям
    интерес към мода дрешки и т.н ...тоест с една такава те нямат много общи теми...и другото което е такива момичета постоянно ходят на заведения и диско.... е един зубър малко трудно би се вписал в такава среда... а и другите "гъзарчетата" веднага ше го напраят за смях....

така че е най - добре да застанеш някъде по средата м/у 2та вида

ПС: Ест. не одобряам такива тъпотий като пускане на музика в час и т.н простотийки (но не е лошо от време на време)....ако ше прайш нещо направи нещо оригинално а не нек'ви изтъркани номера.......
    ПС2: Извода е намери си нек'во свястно момиче което не се интересува само от грим и т.н
    ПС3: И ти гарантирам че не секи мисли за секс по цял ден......

OMG изписах цял роман
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си