- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mom4e ot kompaniqta - revnost
с приятеля ми сме заедно от доста време - повече от година. връзката ни е прекрасна, изпълнена със много любов, щури изживявания, е и по някой и друг стандал от време на време, но без това не може![]()
та аз ужасно много държа на него, защото го обичам, пък и той е прекрасен човек, но... ужасно ревнив спрямо един мой приятел.
та значи това момче ме е харесвало 2 години тука до скоро и ми го каза, но вече след като знаеше за сериозната ми връзка. каза го без умисъл за нещо, а просто защото искаше да го знам. наравих грешката, че казах това на приятеля ми и сега той сякаш се променя всеки път щом отворя уста за него (а не може иначе защото сме в една компания). изпада едва ли не в истерии, когато разбере, че имам свободен и съм на барче с него и останалите от компанията.
доста тъпи вече сме се карали заради него и аз не искам да бъде така, но не мога да спра да му говоря и да му обръщам поне малко внимание. все пак една голяма част от времето си (особено в даскало) прекарвам с него.
говорихме с приятеля ми за това и той каза, че ме разбира, но като разбере, че съм била с него и изобщо не се замислял какви започва да ми ги реди с тая негова ревност. гледаме да не се караме, но аз от една страна избягвам да му споменавам за него и т.н. за да не предизвикам отново скандал. дори започнах да се отдръпвам от това момче. не казвам, че ми е големия приятел. с него сме просто познати, които се движат заедно (нещо като групичката сме в класа с него и още 5 човека).
правилно ли е това което правя?!
ami ako tova e cenata da zapazi6 svoqta vruzka mislq 4e e pravilno.sled kato priqtelq ti e tolkova revniv po-dobre ne mu davai povodi da se karate.
Точно за това не трябва да рискуваш връзката си с гаджето. Отдръпваш се от приятеля и готово![/quote]не казвам, че ми е големия приятел
да се отдръпва от приятел е супер тъпо, няма зн колко добър еПървоначално написано от Анонимко
момчето не е виновно, че я харесва, нито пък за това, че гаджето й е "болно" от глупава ревност![]()
а и ще му стане мн кофти, ако тя постъпи така
освен това приятелите са мн по-важни - ако ги изгуби, а един ден скъса с гаджето си, при кого ще отиде? на кого ще разчита, след като ги е пренебрегнала..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами да ти кажа...доста гадна ситуация,но трябва някак си да се справиш с нея.Просто не говори пред приятеля си за него...направи всичко възможно да не го правиш,защото се създава излишно напрежение от това.Ако не престанеш ще има скандали.Просто като става въпрос за него или нещо е станало с него просто го премълчи.