- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е по-голямата злина ?
Koе е по-лошо да изневериш с тялото си или със сърцето си (да се влшбиш в друг)?
P.S. Sorry ако въпроса се поетаря.
Мразя се !!!!!!!!!!
със сърцето...щото е позволено да правиш секс с други, но да се влюбваш в тях...нее![]()
...Arbeit macht frei...
ne 4e drugata e po-malko zlo noooo i az sam na tova mnenie.
Мразя се !!!!!!!!!!
определено със сърцето..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от ninsy
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
със сърцето..боли повече...
sarceto razbirase.. to i2te ako pitash men
To i dvete,che sa loshi,sa loshi....nito ot ednoto shte ti bude priqtno,nito ot drugoto,no vse pak mn po-gadno e da izneverish sus surceto,zashtoto ako izneverish s tqloto-tova vse pak shte bude samo fizicheska iznevqra,nqma da vlagash nikakvi chuvstva,shte ti bude prosto za trupkata,do kolkoto sus surceto.....tam veche vlagash chuvstva i neshtata otivat dosta na zle.....
Да изневериш с устата си е най гадно и после да целуваш авера си.Първоначално написано от gre6nata
се едно авера и е лапал уя на тоя,с който е изневерилаПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
Ха, ха, ха! Първо си увовлетвориш сексуалните потребности, пък после речеш: "аз не ти изневерих с душата си!" =D> =D> =D>
По неприятно е да изневериш със сърцето си![]()
Това обаче по никакъв начин не оправдава втората по важност изневяра физическата![]()
И от двете боли![]()
По лошо от това е двете в комплект![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Повече би ме заболяло ако ми каже "Обичам друга" , отколкото "Спах с друга". Ако прави секс с друга .. го приемам като единично физическо удоволствие... даже съм склонна да го пренебрегна, въпреки че наистина боли. Но ако обича друга .. просто връзката ми с него спира в този момент .. и няма бъдеще. Това определено боли повече.
...
Първоначално написано от pinky_f
=D> =D> =D>
За мен и двете са еднакво зли , защото и тяло то и душата вървят заедно.
Дадеш ли си тялото след време започва да говори и сърцето.
А накрая осъзнаваш че, си се променил и няма да се познаеш![]()
Ако изневериш физически значи си пожелал/а човека и психически демек със сърцето, ако изневеряваш значи не държиш на партиора си немога да приема обяснения от рода абе много ми се доеба и се оправих с еди кой си просто така (или еди коя си за момчета та)
Това може да е едно добро оправдание и начин да се направиш на луд за някой "абе аз те обичам, ама се изчуках.."![]()
![]()
Ама че сте ми глупавички....
Как може да е по-голяма изневяра ако се влюбиш???
Любовта е чувство!!! А чувствата немогат да се контролират!!!![]()
А секса е "действие",което може да се контролира,тааа как може дори и да ги съпоставяте тея неща едно до друго?![]()
Мда, това е най-вярното. И от двете боли адски много според мен. За съжаление са ми го правили тоя гаден номер тц...Първоначално написано от MrAsNiKa
Със сърцето си естествено. Но не мисля 4е която и да е изневяра е простена....![]()
![]()
Робинята на Quench
=D>Първоначално написано от ninsy
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ми...и двете.Така или иначе и в двата случая ще бъде изневяра![]()
i dbete sa mn lo6i no spored mene e fizi4eskata iznevqra.......ne da se vlubi6.......NE i dvete sa ednakvo gadni