.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    OMG
    бро ти или си най извратения писател на гнусни разкази
    или си най пострадалия човек от позата 69

и в двата случая не искам да съм на мястото на чо'ека
    които ще те целува евентуално

btw толкова ли не можа да и запушиш дупката с нещо
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    OMG

ebaka e bre ora

ama eko ne e.....
    Kazano e che starata lubov rajda ne hvashta.....razbrah che e taka ;]!

Re: Купон и още нещо...

Цитирай Първоначално написано от Иван Кръстанов
    Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ
    КУПОНА?
    ебати ташака си правиш бате кийп гоин

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    Цитирай Първоначално написано от BeAsT
    хаха, треа се напраи класация на най-добрите ебавки тука и некой да грабне приза за най-много вързали се шарани
    i az tva go kaam ve4e 3ti put ama taq 6te e v top 10 100% ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Ujas, spored men ne e tq nqkoi ti se ligavi koito e razbral za stanaloto =D>
    Za sveta moje da si prosto edin chovek , no za edin chovek moje da si cialiia sviat

Голям фен
    Град
    Stz
    Малеее кви смешни и изобретателни хора има!Да измисли цяла историйка за това как няква му се е исрала на лицето!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest

Мега фен Аватара на koalka
    Ако си мислиш,че като пускаш някакви измишльотини си интересен-лэжеш се.

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    с толкова тъпа ташак-тема няма как да омажеш съответната Диана, Иване.. но момичето трябва да е цяла муза, щом те е провокирала да сътвориш такава върховна простотия.. но мен всъщност повече ме издразниха идиотите, които допуснаха, че такава ситуация е възможна..
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Повече от фен
    Град
    ;]
    XAxaxaxAxaxaXaXaXaXAxAxaXaXa посрах се от смях - нищо лично ;щ

Фен
    Град
    ruse
    Hahahahahahaha bahti vica,brato,4estno!

хаха, треа се напраи класация на най-добрите ебавки тука и некой да грабне приза за най-много вързали се шарани

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Купон и още нещо...

Цитирай Първоначално написано от Иван Кръстанов
    Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?
    Аахахах Такава тема до сега не бях чел ... браво пич!Много добре си е измислил

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    BINGO!

" седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно)" xaxAXAxAXAxAxaxaxa basi qkata istoriika q kaji saita ot kadeto q pro4ete moji da sa nameri ne6to po interesno )
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Guest
    Баси лайняната история!

Да ти се изсере и да избяга!
    наСрах се да хиля,докато гочетох

ULTRA

Супер фен
    ахаххахахаах баси въображението, абе чекиджия я си бий една бърза и лягай а не мисли глупости по форумите

Guest
    eeeeeeeeeeeeee scepii giiiiiiiiii

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Абе тая тема още ли не е lock-ната
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

ама никак не ти вярвам.мисля че се опитваш да се правиш на много интересен , моето момче не ти се отдава!

neomornii
    Guest
    това е много як бъзик

смех баце
    Guest
    пич..честно къртиш с тва..не знам за мадамата...ама май аз се посрах от смях докато го четях,ако искаш ..ела ти акцнем и аз отгоре..хахаха...аве луди ли сте та се вързвате на тва изпушило кретенче..дет само некжи лайняни историики са му в главата..Ванка... одари си една от най-злобните.. мий си краката.. и в леглото баце

Guest
    bace symnqva me 4e nekoi tvoi priqtel znae i se scepva da se gavri s tebe i az da beh i az tva da sma naprail....xaaxaxxa

Град
    Страната на чудесата
    ХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХА тая верно ли се е изсрала върху тебе бе ХАХАХАХАХАХАХХХА между впрочем 99% не е тя а ако е тя трябва да е пална идиотка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си