- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно размерите на члена ми
Какво ще кажете за 15-16 см. и 13 см. обиколка като имате найзпредвит че ся скоро ще правя 14 ??????
10х на всички който са писали в темата
pi4 pregledai temite predi da puska6!a tazi daje ne tr da q tursi6 tolkova!za6toto e markirana kato vajna!http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616
Бе, ти си невероятен. Страхотен си. Чудесен ти е размера. Айде стига глупави темиПървоначално написано от CHLENestonogo
![]()
![]()
![]()
На момичетата няма да им стигне стига пускай глупави теми нека порасне като стигне 29 кажиПървоначално написано от CHLENestonogo
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
kato vi stanat pishkite min 18 cm, togava se pitaite goliam li mi e...
na 13 godini edva li si tolkova nadaren...
heheeee aide golemite pi6ki da si tarsqt to4nite temi are ot men tva...
mi nai6 ko mi pukaПървоначално написано от CHLENestonogo
деии тъпите теми ...не пич много ти е малък тря минимум да е 50 см ....Първоначално написано от CHLENestonogo
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Nqma losho ,az sum na 17.5 i mi e 15cm,ama kakto ti kazvat drugite ne e vajno goleminata kolkoto texnikata,a kakto ima i v dr. temi si pishe "Penis po golqm ot 11 cm zadovolqva jenite " are radvai tam...