.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

parviq pat kogato se napushihte

a we mai ima6e takava tema ma ne moga da q namerq ... ta kak se 4uvstvahte parviq pat kogato se napushihte ?? ima6e li i vtori pat

Супер фен
    NE SAM PROBVALA A I NE JELAQ DA PROBVAM
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

9 клас. Оттогава не съм пушил трева, защото чувах на километри

Guest
    parviq pat kogato probvah be6e v osmi klas i ot togava si pu6a trevi4ka

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Аз пробвах във 6 клас..Беше ми супер странно, сетивата ми се изостриха супер много, главата ми се замая, пулсираше всичко, възприемах информацията с малко закъснение...след това вечерта не успях да заспя..

Guest
    emm nz dali mi haresa 4uvstvah se super stranno i tapo vs mi be6e nqkak zabaveno do nqkade e qko

Супер фен
    мм първия път бях некаде на 12-13, но не ме фана.. следващите пъти бяха вече разбиващи и така се почна..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    мм първия път бях некаде на 12-13, но не ме фана.. следващите пъти бяха вече разбиващи и така се почна..
    i kefi li te ? nqkakvi stranni prejivqvaniq

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами първия път не се напуших щото ни бяха далиадския жмел!Но вече по-нататък като се научих как става....Иначе за първото ми голямо напушванене спрях да се хиля...говорих глупости,абе обичайните неща за напушени хора!

п.с. По-добре да пушиш и да летиш,
    Отколкото да пиеш и да падаш!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    п.с. По-добре да пушиш и да летиш,
    Отколкото да пиеш и да падаш!
    napalno saglasna sam.....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами хвана ме доста слабо ...тоест няше ми нищо само дето малко забивах в една точка ... [/b]

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на Sarabi
    Лелееее първия път
    Хвана ме доволно яко Първо си изкарах акъла и си викам "чакай-гледам се отстрани-значи съм пуклясала" ахах ама скивам,че има и други,които познавам и си викам "аааааа добре,т'ва бил коза.Ми айде да дивея тогава-имам си извинение" Помня,че щях да падна в някаква река,която нямам никаква идея къде е.Естествено се заливах от смях през цялото ереме,супер смешно ми беше,че мога да умра.Мислех,че едни чичковци,които просто бяха в обедна почивка,искат да ни изнасилят.Накараха ме да ям шоколад и беше като лайно просто,все едно ядях дърво (и вече не ям,когато съм напушена-гледам да си го изживея напълно ).Губи ми се доста време...просто спомените ми са как просто сякаш изниквам от едно място на друго,без да знам как съм стигнала до там.Качихме се в един рейс и един приятел започна да си лафи с някакъв дядка за кучето му Аз съм щяла да се напикая от хилеж просто А за изострено осезания...не си спомням А,гледах да седя повечко седнала,за да не падна на някой път и да ме смаже нещо-все пак трябваше да мога да се напуша и пак .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

shto za idiotska tema e tfa ?!?

Град
    Montreal, Canada
    Смях се кат' наакан 2 часа... В България тревата е по-лекичка и не е хубава. В момента живея в Канада и тревата тук е кат' чук в главата... Като врътна 2-3 пъти, и главата ми се забива в пода...

Първия път не беше много интересно... Но ся вече е здраво
    България над всичко!

Голям фен
    Град
    sf
    be6e malko tupo...minaloto lqto be6e i bukvalno me nosiha do nas,no ne za6toto ne mojeh da hodq,a za6toto mi be6e tolkova veselo,4e ne mi se pribira6e!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    абе не помня много добре но първия път като пуших беше хаш.. и незнам то беше на рд-то на едно аверче и тогаз хем пуших хем са напих като свиня.. помня само че в диското си 'аресах едно сепаре.. седнах подпраях си главата на масата и драйфах като умрял..
    после като са сабудих беше яко денс.. абе 6 точки
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

az kato pu6ih za purvi put,ne me hvana,6toto bqh opunala 2 liniiki.vtoriq put,pak ne me hvana,pu6ih malko,a ot tretiq put natatuk,be6e napravo razmazva6to!!!!!!!!!!neznaeh kude se namiram,i ne pomnq po4ti ni6to-za kakvo sum govorila,kakvo sum pravila,i t.n....znam,4e ne e hubavo,no ponqkoga na 4ovek mu e neobhodimo,da se otturve ot problemite i da se posmee"malko"...
    Da jivee6,zna4i da pravi6 ne6ta,koito da te nadjivqvat!...

първият ми път ми бе6е на 11.09 тая година...........беше мн яко и от тогава пуша по 1 2 пъти на ден с френдовете
    Pobejdavat onezi koito vqrvat 4e 6te pobedqt

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    първия път когато се напуших, се чувствах... напушен. не знам как да го опиша - доста е характерно. най-интересно е че като се напуша чувствам къде ми е мозъка

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    мен пък първите 2 седмици неможа да ме хване ама след това стана разбиване яко на автопилот ходих и ми беше някво мноо...... то и алкохол като се употреби става зверско

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами 1я път като се напуших ми се виеше свят и трябваше да полегна малко. имаше 2ри път дам... и 3ти..

Fukc/cenzura lek/
    Guest
    Първия път като пуших....се напуших хахахахаа
    кво да разправям....то няма смисъл...който се е напушвал знае какво е...

ПП:по-интересна тема е примерно"Кое е най-зверското ти напушване"или нещо от сорта...тука вече секи дет пафка има по нещо интересно за разказване
    също "Най-якото място дето си пушил" или "Най-странните хора с които си пушил.."

juicy j
    Guest
    Първият път беше в края на 8-ми клас. Беше ми лошо, спеше ми се (явно не беше добра стоката) ,но следващия път се напуших заедно с двама мои приятели . Беше ми весело , малко не знаех какво се случва но след 20-30 минути ме отпусна .

Мега фен Аватара на SonataArctica
    2006та беше хубава година...

Супер фен Аватара на tireheb
    и ние бехме млади някога ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си