.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    С трева беше това лято, първо само кашлях, но сега почти не се усеща. Чувството е сякаш ти се вие свят, най-много да повърнеш....не опитвай ще се пристрастиш

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от KHALIFA'S Виж мнението
    е опитвай ще се пристрастиш

Първия /и последен/ път правих всичко друго, ама не и да пиша неграмотно и на шльокавица по форумите...

От тревата не се повръща, повръща се от друсаняците дето пушите!

Тази година,осми клас.Бяхме три момчета. Първо дръпнах три пъти и тръгнахме към билата, влизаме и почвам да усещам как си преглъщам сливиците. Стана ми едно готино , бях щастлив , много весел, имах усещането, че всичко ,което поглеждам беше свързано с нещо развеселяващо за мен. ЗАпочнах да се смея, промени ми се гласа(това не съм го срещал при други), не си усещах краката, чуствах се супер. Отидохме да го доизпушим, дръпнах още 4 пъти и тогава започна филма. Тогава не помня точно как сме вървяли, помня този момент като сън, двамата ме държаха за ръцете и ми запушваха устата , защото се побърквах от смях, крещях , че е супер, буквално крещях, не помня нищо от това , което ми говореха . казваха ми нещо, нямаше секунда и го забравях , забравих къде са ми ключовете и това супер много ме караше да се смея и да крещя, устата ми беше много , ама много пресъхнала. Та , малко се осъзнах какво ставаше с мен , влязохме в двора на даскалото и това беше най-голямата грешка. Двамата бяха виновни , че отивахме натам . Гледах как всички деца играя и викат и това знаех , че ще започне да ме паникьосва, не трябваше да сме на място, където има хора. Изведнъж се стъписах, някакви вълни усещах как преминават през мен и краката ми ги нямаше , буквално не усещах краката , само някакво обвивка а вътре имаше въздух. Побърквах се, седнахме и просто се побърках , всеки симптом от марата , която пушихме ме побъркваше. Не мога да опиша с думи , то просто няма думи , за тва , даже не се сещах , че искам това да спре, просто исках да ми е по-добре , гледах да дишам леко , да не си повишивам кръвното, защото всяко биене на сърцето си го усещах все едно ми беше в ушите и гърмеше. Казаха ми да се оближа ,, защото имах нещо на устата , аз не знаех как и не можех , след една минута това ме разсмя и отново почна да ми става яко и да се хиля , но за кратко , отново се сетих и пак тези вълни ме обливаха, започнаха леки халюцинации.Тръгнахме от даскалото, обърнах се да го погледна , а то се размаза и изчезна и тва пак ме изплаши.После задуха един вятър , а аз го усещах като мента по себе си. Едното момче се прибра , а аз бях страшно притеснен да не го хванат. Останахме аз и другия , отидохме до неговото бившо даскало аз легнах буквално в чатала му , затворих си очите и халюцинирах , че съм в някакви облаци , лежа и ми става супер яко , а след това супер гадно , вече знаех , че трябва да мине. След около 40 минути станах и вече усещах , че съм на земята , просто имах това чувство, че я усещам , че съм осъзнат. Прибрах се ядох спах и тва беше.
    Последно редактирано от stunkaaaaa : 05-15-2015 на 20:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си