Такаам.. преди няколко месеца се запознах с едно момче(В.), което много много ме изкефка. В последствие той ми каза, че мн ми се кефи. Започнахме да излизаме, да се опознаваме и т.н. Обаче аз имам един проблем - нямам време да се виждам с него. Живея в малък град и доста често се засичаме, но не можем да излизаме, понеже аз все имам някаква работа - например ходя на танци, на информатика иии нямам време. Вече от няколко седмици си говорим, че и двамата искаме да сме заедно, но просто нямаме тая възможност,егати гадното. Аз когат имам време, той няма и обратното(а и учим в различни училища).
Та като почнах даскало започна да ми харесва едно друго момче(Ж). И с него много се харесахме, ноооооо аз не знам почти нищо за него. Но пък с Ж. вески ден се виждаме на даскало, а с В. по-често си чаткаме напоследък. Толкова много неща имаме да си кажем, но аз не искам да изляза с Ж,понеже ако видим В. той кой знае какво ще си помисли. Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя