- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Gadjeta ot edin klas
че е пълна простотия.Невероятно бързо си писвате..Неусетно времето ви преминава само в целувки..
ami qko eama ima i lo6i strani barzo si umruzvat i kato skusat stava lo6oo
![]()
Аз съм на мнение, че зависи само и единствено от хората! 7 месеца вече съм с едно момче от моя клас, всеки ден се виждаме и не сме си омръзнали. А и го познавам, познавам и себе си и знам, че след това, въпреки че ще е малко кофти, ще се държим доколкото е възможно нормално. За някои е тъпо да си с някой от класа, за мен пък е тъпо да не си с него, въпреки че го харесваш, само защото сте от един клас. Нищо не пречи да пробваш, кой знае, може да излезе нещо много красиво от цялата работа![]()
Яко е. На мен ме кефи. И съм сигурен че никой от тук не може да ми даде логично обяснение защо е тъпо. И тая конфузна ситуация продължава максимум месец. После всичко става съвсем нормално. А и никой не те пита дали искаш или не искаш някой от класа.
В никакъв случай не виждам защо да е тъпо, но създава много проблеми.
И не е само проблемът с късането, въпреки, че и според мен той е най-сериозен.
Но, все пак, хората, които постоянно са заедно си омръзват. Да бъдеш с човека, който обичаш в един клас значи да сте винаги заедно, да имате някакви незначителни проблеми от ежедневието, да нямате време да си липсвате. Мисля, че една връзка окрепва когато двамата имат свободата да излизат в различни среди и въпреки това да са се избрали един друг. Все пак, съгласете се, толкова много интриги стават в един клас, какво остава за цялото училище. Кой кого как погледнал, пък кой с кого от кога ходел, пък дали са правили секс, пък дали няма да се разделят и тн и тн. Подобни неща често стават причина хората вместо да се сближат, да се отдалечат един от друг. Много често ежедневните глупости развалят човешките взаимоотношения. Да сте заедно в часовете и междучасията, до голяма степен убива желанието да сте заедно извън средата, в която прекарвате повечето си време. И нормално е, свикваш с някой, приемаш го за даденост, знаеш, че докато не завършите ще сте винаги в един клас, че всяка сутрин когато ставаш със сенки под очите и нямаш време дори да си оправиш косата, защото ще изпуснеш автобуса, любовта на живота ти ще те чака в класната стая и картинката, която ще види определено няма да го впечатли :}
Отива си цялата еуфория от това да свършиш училище, да се гримираш в тоалетната и да тичаш за момчето си :Р
И все пак, наистина, има двойки, които оцеляват и наистина се обичат (а не са заедно, защото вече се чувстват като брат и сестра). За което мноого много се радвам и дал Господ повече такива, това са много силни чувства. (:
Отделно, раздялата винаги е проблем.
И е по-голям проблем когато единият човек още има чувства, а другият иска да продължи без него. Е това да го виждаш всеки ден как се справя сам и живее добре, а той да гледа как си умираш за него.. ми, не, благодаря.
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
имах такава връзка,много лубов , много нещо , та така година и месец ... и преди 8 месеца скусахме.Сега сме 12 клас.Нещата седят така че дори здравей едвам си казваме... Не 4е се караме, просто човек охладнява с времето, а и се променя.
Според мен няма нищо лошо във връзка между хора от един клас.Ще се виждат малко по често от колкото обикновенно но това не е проблем.Единствения проблем който може да възникне е при скъсването между двамата но не винаги се стига до скандали и отчуждение.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
ми аз честно казано съм простив
защото след като ходите....и скъсате.....ако не останете в добри отношения класа ще се раздвои а е някво кофти да караш класа все пак
Лично аз никога не съм харесвала идеята...Но че естествено до голяма степен зависи от самите хора.![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
И какво като са от един клас? Има ли значени от каде си какъв си и т.н? Както са казали хората "За любовта няма граници"![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Тъпо чак не е, но ако скъсате не по твое желание после ще ти е трудно да го преживееш ако го виждаш всеки ден - искаш, не искаш. Отделно, че винаги се намират съученици, които да се бъркат в отношенията ви и да си дават "експертното" мнение ако се сдърпате нещо. Малко или много това дразни. Но като цяло ако двама човека се харесват, това не би трябвало да ги спира.Първоначално написано от Анонимко
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
spored men e qko![]()
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
spored men nqma 6ans takavaa vruzka![]()
no exit
Преди близо три години ходих с едно момче от класа ми и малко след това го зарязах. Признавам, гадно беше след това, още повече като се има предвид, че неговите и моите (миналата година) чувства бяха налице. Но сега съм гадже с друго момче от класа ми и честно казано фактът, че сме от един клас ми се струва много благоприятен. Просто не знам какво щях да правя, ако всеки ден не го виждах в у-ще и познайте какво - не стоях до него.Не смятам, че ще си омръзнем, по тази логика всички хора, които живеят заедно могат да кажат - ами ако си омръзнем?! Може би просто връзката ни е по-сериозна и това е причината всичко да е наред.
![]()
Не виждам нищо лошо в това.
всичко си е до хората, недейте правете общи изводи !
Az sum imala taka vruzka i 4esno kazano be6e edna golqma gre6ka, za6toto sled kato skusahme samo se karahme i se sdobrqvahme, bqhme nai-dobri priqteli ili se mrazehme... obi4ahme se i to mnogo, ama tova, 4e bqhme v edin klas mnogo ni popre4i! A vsu6tnost nie o6te sme v edin klas i otno6eniqta ni o6te mnogo kucat... Za tova ne sum mnogo "ZA" takiva vruzki
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
хубаво, ама не е хубаво момче и момче от един клас , както и момиче и момиче, а също и учител - момче и учителка- момиче![]()
ne e hubavo zashtoto v povecheto sluchai kato skusat spirat da si govorqt a tova e mn kofti koga sa v 1 klas
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Aз по принцип никога не бих се хванала с някой от моя клас, просто защото са прекалено...хммм...незрели и не стават за такива неща. Но зависи от самите хора. Най-добрата ми приятелка ходи с момче от нейния клас и са най-сладката двойка. Всеки път като ги погледна, си казвам: "ДА, има истинска любов" Не мога да си представя някога да се разделят или нещо да попречи на връзката им... Тъй че пак повтарям, ако чувствата са дълбоки и истински, това че са в един клас не е проблем!
![]()
имала съм такава връзка и именно затова съм на мнение, че подобни обвързвания могат единственно да съсипят отношенията между момчето и момичето след приключване на връзката им. все пак е кофи да си с някой, който вижаш всеки ден и накрая да скъсате... еми как ще се гледате после?!![]()
i az sum imala taka vruzka i prosto sled razdqlata e adski trudno da svikneshe,che s drugiq ste samo priqteli i nishto poveche.a ako oshte ima chuvsta ot strana na ediniq ili i na dvamata situaciqta e naistina mnogo nepriqtna!no to si zavisi i ot samite hora...s bivshiq se opitvame da sme priqteli i mai se poluchava.naistina e mnogo gotino dokato ste zaedno,no komentarite na uchiteli,suuchenici mogat da prevurnat vsichko v istinski ujas...zatova nikakvi vruzki sus nqkoi ne samo ot sushtiq klas,no i ot sushtoto uchilishte!
ne e bash kato vsichki ostanali shtoto si s toq chovek purvo po cql den v uchilishe,polse ako izlezete nanqkude pak... sednete pred kompa ae malko chat i to rano ili kusno pochva leko da pisva.makar,che ako si mn vluben si e napravo rai za tebe da si s toq chovek postoqnno i da se delite samo kato spite...eventualno![]()
Slu6aite me vnimatelno, 6tot nqma da povtarqm!!!
1. Moito mnenie e 4e tva si zavisi ot horata i ot tqhnite 4uvstva. Sa tva 4e nqkakvi si tam, imali gajeto ot klasa i posle, skasali ......tva e palna tapotiq> Abe hora , razberete 4e tva va6te vrazki za 1, 2 meseca ne sa ni6to, samo edno uvle4enie, haresva6 nqkoi i hOp, ve4e ste gajeta i sled 1 sedmica kasate. Ako naistina obi4a6 nqkoi i darji6 na nego , sam ubedena 4e nqma da vi puka dali ste v edin klas ili ne..!!!
2. Az i moito gaje sme v edin klas , i mnogo silno se obi4ame !!!! Tva 4e sme po cql den zaedno v daskaloto i posle pak......kak da vi obqsnq tva ne ni omrazvi , naprotiv samo ni splotqva. mnogo dobri priqteli me i edin drug si se pazim. Kogato imam nqkakav problem znam 4e vinagi ima koi da mi pomogne,a tva e super> Da ima6 istinski priqtel, na koito da raz4ita6 v klas , hora jestoko0 e . Vqrno 4e postoqnno sme zaedno , no nie si se obi4ame. A tva 4e ti omrazva ..........omrazvat si samo hora koito ne se obi4at , a samo se izpolzvat edin drug .Nemoje 4oveka koito obi4a6 da ti omrazne!!!!!![]()