.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    zatova nikakvi vruzki sus nqkoi ne samo ot sushtiq klas,no i ot sushtoto uchilishte!
    Пфф...на човек е заложено да бъде привлечен от хора, с които прекарва много време.Затова връзките на хора от един клас и от едно даскало са доста разпространени.Освен това в даскало най-лесно се запознаваш с хора.
    Просто призива ти е неизпълним
    Пък и няма лошо да си имаш гадже от класа или от даскалото.
    хъхъ..

ами да ви кажа аз познавах такава двоика....казвам познавах защото се не са заедно и мога да кажа че е много кофти защото сега дори не се понасят....е вече зависи от случая

Абе за един клас не знам, но по принцип с едни приятел спорихме, дали да имаш гадже от своето даскало. Аз подкрепих за. Според мен хем се виждате всеки ден, наблюдаваш я/го и винаги си близо до нея/него. Може когато искаш да я гушнеш да й/му споделиш нещо. Просто сте си заедно, близко в живота както и в сърцата. Ако скъсате поне можеш да я/го наблюдаваш. Да видиш как е, щастлив/а, тъжен/а и така нататък.
    Черен Принц

Повече от фен
    A puk v na6iq klas imame dvoika ot 2 godini(sa zaedno)i moga da vi kaja 4e sa mnogo sladki i sa syper dvoika,taka 4e sym s 2-te si ryce za.Poprincip sa si mnogo po-blizki a i imat pove4e uvajenie ot strana na mom4etata za momi4eto i ot momi4etata po otno6enie na mom4eto,mnogo se promeniha osobeno mom4eto i kym po-dobro.

super tupo mi se struva,vijdate se ama non stop v uchilishte posle navun.DOSADNO!

Awe,to lubovta ne pita ,no da znae6 ,4e hi4 ne e lesno.Az sam go prejivqla i estestveno ima6e svoite polojitelni strani,no otricatelnite bqha mnogo i nai ve4e,za6toto tema N1 ste vie v klasa.MOqt biv6,be6e razkazval nqkoi ne6ta,koito sa mn li4ni i az mn bqh sardita.Toi razbirase go be6e spodelili s nai-dobrite si priqteli,no te sa ot klasa...
    Lo6o 6te e samo kato skasate .Pri men ne6tata se razviha taka:za da mi napravi mr1sno ,toi na sledva6tata sedmica uj se "vlubi"v nai-dobtara mi priqtelka i naro4no q svalq6e pred men -mnooogo stradah togava.
    Vajnoto e ,da se obi4ate ,a tova ,koeto 6te se slu4i po-kasno e zagadka.NQma ni6to lo6o da ima6 gadje ot klasa,no dano ima6 zdravi nervi....

Не нестава да са от един клас Тъпо щот постоянно са заедно и немогат да имат почивка един от друг ! Аз лично никога съм нямала гадже от класа винаги са по-големи или да са на моите години но от друго даскало

Голям фен
    spored men e malko typo shtoto prez cqloto vreme vnimanieto e naso4eno kym vas i nz nz typi4ko e...

nqma nishto losho v tova
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Ми няма лошо,нека се обичат,амаа.. все пак трябва да са постоянно заедно .. и понякога става малко досадно,нямат мн лична свобода,въпреки че си зависи и от човека де..
    но наистина като скъсат става мн гадно ... и за тях и за хората,около тях
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    mnogo smeh ima taka pokrai tqh
    bash smeh ...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    mislq che e normalno.. ponqkoga malko stresirashto.. inache e ok ! =)

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    mi az sym besen za6toto edno mnoo qko momi4e ot moq klas mi kaza : "ako ne be6e ot klasa mi..." ( A tq ne e prosto krasiva, ne e prosto gotina, ne e prosto umna, ne e prosto takti4na , ne e prosto dobra. TQ E PROSTO VYRHA)

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Според мен е кофти работа всички ви обсъждат,гледат ви странно,задават постояно глупави въпроси а ако скъсате ште ви гледат сеира всеки ден

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Според мен е кофти работа всички ви обсъждат,гледат ви странно,задават постояно глупави въпроси а ако скъсате ште ви гледат сеира всеки ден
    Мда ...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emi s moeto gadje sme ot edin i su6ti klas! hodim ot dosta dulgo vreme!obi4ame se super mng!kvo da vi kaja idiliq!a we nz ama i az otna4alo bqh na mnenieto ,4e e super tupo da ste s gadjeto v edin i su6ti klas,v edno i su6to daskalo ama sega ve4e e dosta po-razli4no misleneto mi!smqtam ,4e nqma ni6to lo6o v tova,daje spored men nqma negativi v cqlata tazi rabota!(no mnogo si zavisi ot horata)
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от summer_04
    emi s moeto gadje sme ot edin i su6ti klas! hodim ot dosta dulgo vreme!obi4ame se super mng!kvo da vi kaja idiliq!a we nz ama i az otna4alo bqh na mnenieto ,4e e super tupo da ste s gadjeto v edin i su6ti klas,v edno i su6to daskalo ama sega ve4e e dosta po-razli4no misleneto mi!smqtam ,4e nqma ni6to lo6o v tova,daje spored men nqma negativi v cqlata tazi rabota!(no mnogo si zavisi ot horata)
    Отговаряла съм на тая тема, обаче съм в абсолятно същото положение и на същото мнение!

Guest
    Както всяка връзка тука си има и минуси и плюсове. Минусите са малко, но са и важни. Първо вие почти през целия ден ще сте заедно и може да си омръзнете бързо, освен ако не е наистина нещо много истинско. Второ не се знае дали отначало ще искате класа да узнае, че сте повече от приятели и да се криете -> малко кофти, това го казвам, защото някои искат да видят дали ще излезе нещо сполучливо, а не за 1-2 седмици и айде. Плюсовете са, че ще я виждаш почти през целия ден и няма да ти липсва. Ще знаеш как се справя в даскако, дали има проблеми (учене, с някой др индивиди ) и т.н. Може да си учите заедно, което за мен е мн яко тва Пък колко ще учите вие си преценявате

Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Сладко е според мен. А ако са достатъчно умни и не гледат да си правят мръсно след като скъсат могат да се избегнат частично кофти ситуацииите.
    prava e no ponqkoga mom4eto ili momi4eto stavat za smqh za6toto 1 ot tqh e po grozen a drugiq e po hubav i e neu4akvano i horata go priemat stranno taka 4e seki si izbira no az sum za da mogeda sa gageta i da sa ot 1 klas \/ [-o< =D>
    Vagen e 4oveka ot vutre v du6ata a ne otvun.

Iven Freeks Need Love!!

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    mi az sym besen za6toto edno mnoo qko momi4e ot moq klas mi kaza : "ako ne be6e ot klasa mi..." ( A tq ne e prosto krasiva, ne e prosto gotina, ne e prosto umna, ne e prosto takti4na , ne e prosto dobra. TQ E PROSTO VYRHA)

taka e pi4 ponqkoga givota e skapan
    Vagen e 4oveka ot vutre v du6ata a ne otvun.

Iven Freeks Need Love!!

Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Цитирай Първоначално написано от summer_04
    Отговаряла съм на тая тема, обаче съм в абсолятно същото положение и на същото мнение!
    И аз съм в същото положение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си