.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Олитуу
    Guest

Една темичка

Здравейте Незнам дали е имало такава тема.Я си кажете, не ви ли става леко неудобно, когато например с гаджето ви отидете на барче с приятели и той започне най-нагло да ви обарва насам-натам пред тях?Но доста яко обарване.И изобщо какво мислите за това публично обарване?

Мега фен Аватара на quench
    Харесва ми,както и секса на публични места. Аз лично не бих имал нищо против дори да го направя предвсички,там - на мулицата посред бял ден,стига да не дойде чичко Ушев. Но това си е до писхика...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Не ми пречи

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Голям фен
    Град
    Разград
    pri men se sluchva chesto i mi e priqtno inache sex sym pravila v samolet,uchilishtniq kenef,v edin park,na zadnata sedalka na kolata na gajeto i v edna diskoteka
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

ami na men lichno mi e priqtno no v edin moment stava gadno hubavo e momcheto da znae koga da spre sashto taka zavisi i ot kolko dobri sa priqtelite za da se otpuskame taka pred tqh :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Против съм. Пред приятелите ни е допустимо да се целунем понякога, да сме прегърнати или да се гушна в него. но обарване, страстни и най-вече продължителни целувки и охкане от удоволствие е недопустимо!

Не ми пречи. Харесва ми.

Полувината, които казаха, че им харесва са Момчета Обикновенно аз я барвам за ме барне и тя

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Излишна показност
    За всичко си има време и място

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Една темичка

Цитирай Първоначално написано от Олитуу
    Здравейте Незнам дали е имало такава тема.Я си кажете, не ви ли става леко неудобно, когато например с гаджето ви отидете на барче с приятели и той започне най-нагло да ви обарва насам-натам пред тях?Но доста яко обарване.И изобщо какво мислите за това публично обарване?
    ne izob6to ne mi e neudobno. puk i nie sme po-diskretni. P.S. ponakoga daje kato gledam nqkoq dvoika taka i mi stava gotino,kato sa nqkakva super sladka dvoika,kato nas : \/ \/

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ne me pritesnqvat takiva ne6ta
    no exit

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не ми се е случвало,но няма да ми е много удобно.Когато правим нещо си го правим само двамата без някой да става свидетел.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    mi ne sum za tova ama...de da zn seki si ima mnenie

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    na men tova mi xaresva

...

Мисля, че публичното обарване когато не се харева на този, който е обарван е проява на компексарщина от другата страна (този, който обарва). Пък и не само. Това в голяма степен е и неуважение към личното и към чувствата.
    От друга страна, ако и на двамата им е приятно да се обарват на публично място, мисля, че не е чак толкова приятна гледка за околните и според мен отново е вид комплексарщина.
    Като заключение - твърдо не удобрявам обарването на явни места
    SY

Голям фен
    Град
    Stz

Re: Една темичка

Цитирай Първоначално написано от Олитуу
    Оооо седна ли да кафе с приятеля ми,на него трябва да му става неудобно!Мен си ме кефи и не се оплаквам!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Харесва ми,както и секса на публични места. Аз лично не бих имал нищо против дори да го направя предвсички,там - на мулицата посред бял ден,стига да не дойде чичко Ушев. Но това си е до писхика...
    А ве кунч ти не се ли пенсионира от гей клуба?? Разбирам че още имаш пожар в ануса от последния ти сезон в гей клуба ама чак и да развращаваш младеща че искаш да те ебът в ануса на общевствени места ееееееееееее оля се!!! Може да си гей но като такъв нямаш право да изразяваш мнение къде и как да ти го навират в гъза!
    Лек ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си