- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви езици учите?
Въпросът е ясен.
Аз, никакви. (Това, че тук имам английски като предмет, не го броя за учене на език...или трябва?)![]()
всеки учи каквото му се налага от у-ще или каквото иска
а ти по-добре се замисли да поучиш нещо- поне английския данякъде
аз уча испански него го уча вече 10 години и английски бях подготве като кандидатствах след 7 клас
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
аз уча английски и немски,но по немски нищо не разбирам,а го уча вече 3-та година.ужасен език.![]()
Emmmm nemski u4a![]()
испански , английски и френски
искам и руски, ама ...
в момента уча само немски. преди съм учил английски (9 години, 5 доста интензивно), немски (4 години), испански (1 година), но все пак знам испански повече отколкото немски![]()
Английски и немски, ама немския не го смятам изобщо за учене. От 4 години го у4а, а и името си не мога да кажа![]()
Еми Английски![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
И аз уча английски и немски, и въпреки, че повечето смятат, че английския е по-хубав, аз пък си харесвам повече немскияанглийски уча вече 9та година, а немски за 3та
![]()
И аз така,само че немския ми е четвърта,а английсия 9 години и сега прекъснах една година!Първоначално написано от Blackie
![]()
i az u4a angliiski i nemski, no po nemski ni6to ne znama go u4a vtora godina
I lerned English in 5th,6th and 7th grade.Ich bin achstem Klass Deutsch gelernt,sonders ich setze jetzt Deutsch lernen fort.
Уча англиски и немски, но немския не ми е добър. Учила съм и половин година френски.
Английски и руски![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Английски,руски.
В момента уча френски и английски, иначе съм учила 7 години немски, ама тотално съм го забравила...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
v momenta angliiskino predpo4itam nemskiq ... po mi se ottdavashe
![]()
![]()
За момента Английски и руски.Но кат кандидатствам сигурно ще махна руския поне в началото.
az frenski,nemski i angliiski
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Уча английски от първи клас, а миналата година бях подготве с немски. И сега става една такава работа, че знам думички на английски и граматика на немски... Наникъде...![]()
Уча англйски език - осма година и немски език - четърта година.
Auf Wiedersehen![]()
Ами уча немски и полски(предполагам никой от форума не го учи),ама колко ги знам и сега от тая година ходя на СИП(свободно избираема подготовка) по испански и ще видим как ще потръгне.