- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви езици учите?
Съгласна съм че е ужасен и аз го уча вече 3 години и нищо незнамПървоначално написано от Анонимко
Иначе уча и английски и ми е по лесен а понякога ги баркам щото мн си приличат![]()
az go ucha 7 godini nemskiq ni nishto ne razbiram!Първоначално написано от SweetYGirL93
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
angliiski i nemski
ами да то английския вече стана много банален и комерсиаленПървоначално написано от adoration_
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Уф... Немски и английски... А догодина и руски в училище![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Засега само български и английски език![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Само английски (и български естествено,но това е тъп отговор)
А и съм много добър ^.^ вече имам 4 шестици..![]()
От около 10 години вече уча английски,и немски от 3 години
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
emi zna4iii angliiski i do sq u4ih ruski ama sq 6te prodaljavam s nemski i ruskiq 6e go zaeba6tot prosto ne me radva
От 6 години уча англ.език и от толкова бълг.език![]()
![]()
![]()
Ами английски-естествено.Испански.Руски учих 3 години.И 3 години учих японски,защото смятах,че е як език.И е як.Ама иска ебати многото зубрене и включване на мозъка на по-различна вълна от нормалната азбука.От догодина започвам френски.Имам интерес и към немския,въпреки че го смятам за гаден
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Английски и руски \/ \
/ \
/
Испански, италиански, английски, руски малко и латински отскоро.
Respect my Shits!
ми английски от вече 9 години
а иначе след 2 години почвам и немски![]()
ами от 10 години само английски уча...а догодина ще почвам испански сигурно,щото имам голям мерак да го уча![]()
frenski ahgliiski i ruski
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Уча немски език и много ме кефи
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Уча английски (8 години), учил съм немски 3 години и в момента френски.
английски и немски до миналата година. последната година остават само специалните предмети![]()
Pffff pri mene se poluchi tolko tupo i oburkano s teq ezici ... Zna4i ot 1 do 7 klas si u4eh frenski (no ne nau4ih po4ti ni6to) . V 5 klas zapo4nah angliiski i do momenta go u4a ( sega sum 10 ) i mislq 4e dosta sam naprednala i smqtam da go prodalja s uroci.NO tazi godina v u4ili6teto se re6i 4e trqbva o6te 1 ezik i toi e ... nemski.Napravo ujas,daje 2 ujasa.Sega mi e kasha ot vsqkade.Po dobre da si bqh prodaljila frenskiq ..
ai 4ao ot men xix![]()
ATB-Ecstasy ....