.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: РЕВНОСТТА

понякога ревноста е не основателна.Като мен аз сам много ревнива примерно приятелят ми да си размени с някое момиче един сладичък поглед и вече съм бясна

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Re: РЕВНОСТТА

Не винаги ревността е основателна,но ако неистина обичаш някого ти го ревнуваш,но разбирасе трябва да е в умерени количества.Но в никакъв случаи не е положително чувство,даже понякога пречи на връзката между двама души
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Обичаш някого => ревнуваш го . Аз съм си ревнива , но не правя сцени , щото е хипер тъпо така . Нямам и нищо против да ме ревнуват (даже ми е приятно) стига да е в нормата и също да не ми правят сцени .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

еее ревността е нещо супер нормално
    въпроса е да умееш да я контролираш
    и да не прекаляваш
    тя е към отрицателните качества но мисля че е необходима за една връзка

Ревността е страх от превъзходство на другия!
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

4esno kazano revnosta e osnovatelna pre4ina za mnogo razdeli i mnogo na4ala na lubovni vruzki no ne e hubavo ne6to za6toto dvoikite trebva da si imat doverie e tova e moeto mnenie
    \/ [-o< =D> :P
    Vagen e 4oveka ot vutre v du6ata a ne otvun.

Iven Freeks Need Love!!

Град
    София
    Az, kato osnovatel na temata sum dlujen da si priznaq 4e li4no sum golqm revnivec, daje kogato si pravih testa za revnivost mi se izpisa"Otelo e cvete pred vas".
    No kakto i da e na men li4no revnosta mi pre4i mnogo i ne oga daq kontroliram. Priqtelkata mi ot druga strana vyoub6te ne e revniva i mi se 4udi na haraktera.Ne znam dali e kompleks ili ne6to drugo ,no az znam 4e tq e hubavo momi4e i momchetata q zqpat koeto estestveno me izkarva izvun nervi , smisul staraq se da ne q ograni4avam ,no kogato q pusna nqkade bez mene napravo se sasipvam i mnogo se izmu4vam problema e 4e ne mog ada se kontroliram

OOO

Ami revnosta e ka4estvo,s koeto trqbva da se spazvat granitzi-nali se se6tate!Az mai sam revniva,no ne prekalqvam>
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Пълно доверие НИКОГА и на НИКОЙ...Ако не ми вярвате сега,ще ми повярвате след време Ревността е нормална,когато е умерена.За съжаление около мен има само ревност,която направо не е ревност,ами си е болестно състояние...Нооо такъв е живота.Ако някой разбере някога как се лекува това,да ми каже,че е голяма мъка.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ревността е странно чувство...то понякой път ти показва човека до теб колко много държи не теб, но понякой път чак те задушава...всеки човек е способен на ревност...

Revnostta e edno polojitelno ka4estvo,no samo kogato ne se natrapva prekaleno,nikoga ne trqbva da zadu6avame partniora si sus svoqta revnost,za6toto tova ne samo 4e ne pomaga no v mn slu4ai vredi !!! Taka 4e krainiq izvod ot moeto mnenie e : Revnossta e edno polojitelno 4uvstvo,koeto e hubavo da prisustva v otno6enieto na vseki dvama vlubeni,no ne da se natrapva prekaleno !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Голям фен
    според мен ако 4овека с койти се те оби4а няма да те кара да ревнуваш макар 4е аз съм едно от моми4етата които евнуват много.....

Голям фен
    Град
    Бургас
    според мен е положително чувство.. щом някой ревнува значи обича яко е да виждаш че др-я ревнува , че му пука за теб и те обича.. но ако е с граници.. ако всеки ден ми прави скандали.. ще е ужасно.. аз лично съм доста ревнива , но не си го показвам супер мн за радост абе не е хубаво да си ревнив съвсем малко може..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: РЕВНОСТТА

Цитирай Първоначално написано от solveig_m
    ОСНОВАТЕЛНА ЛИ Е РЕВНОСТА? ПОЛОЖИТЕЛНО ЧУВСТВО ЛИ Е ? ДО КОЛКО МОЖЕМ ДА ВЯРВАМЕ НА ПАРТНИОРИТЕ СИ ВУПРЕКИ ЛЮБОВТА?

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    ОСНОВАТЕЛНА ЛИ Е РЕВНОСТА?

Зависи за какво точно става въпрос, зависи от ситуацията...понякога да, понякога не.

ПОЛОЖИТЕЛНО ЧУВСТВО ЛИ Е ?

Не.

ДО КОЛКО МОЖЕМ ДА ВЯРВАМЕ НА ПАРТНИОРИТЕ СИ ВУПРЕКИ ЛЮБОВТА?

Точен отговор, на този въпрос, няма. Зависи колко добре познаваме човека до нас, зависи какъв характер има...зависи от много други неща.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    az po tazi tema sym dosta obyrkano...zashtoto my imam ogromno doverie,no vypreki vsichko imam navika da se filmiram i tova go drazni...hem revnyvam.hem my vqrvam..i az ne moga da razbera...moje bi mi e ostanal nqkakyv navik da revnyvam i da sym po mnitelna ot predishniq,koito samo izneverqvashe...
    Inache revnostta ne e polojitelno chyvstvo,no e hybavo da q ima v malki kolichestva,prosto za da ima trypka :] ne govorq za revnostta kato mania,a prosto da si imame edno na ym vinagi :P

Цитирай Първоначално написано от macka123
    еее ревността е нещо супер нормално
    въпроса е да умееш да я контролираш
    и да не прекаляваш
    тя е към отрицателните качества но мисля че е необходима за една връзка
    =D> =D> =D>
    Съгласна съм с теб,аз ли4но съм мн ревнива но си имам граници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си