- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- РЕВНОСТТА
понякога ревноста е не основателна.Като мен аз сам много ревнива примерно приятелят ми да си размени с някое момиче един сладичък поглед и вече съм бясна
Не винаги ревността е основателна,но ако неистина обичаш някого ти го ревнуваш,но разбирасе трябва да е в умерени количества.Но в никакъв случаи не е положително чувство,даже понякога пречи на връзката между двама души
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Обичаш някого => ревнуваш го . Аз съм си ревнива , но не правя сцени , щото е хипер тъпо така . Нямам и нищо против да ме ревнуват (даже ми е приятно) стига да е в нормата и също да не ми правят сцени .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
еее ревността е нещо супер нормално
въпроса е да умееш да я контролираш
и да не прекаляваш
тя е към отрицателните качества но мисля че е необходима за една връзка
Ревността е страх от превъзходство на другия!![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
4esno kazano revnosta e osnovatelna pre4ina za mnogo razdeli i mnogo na4ala na lubovni vruzki no ne e hubavo ne6to za6toto dvoikite trebva da si imat doverie e tova e moeto mnenie
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o< =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vagen e 4oveka ot vutre v du6ata a ne otvun.
Iven Freeks Need Love!!
Az, kato osnovatel na temata sum dlujen da si priznaq 4e li4no sum golqm revnivec, daje kogato si pravih testa za revnivost mi se izpisa"Otelo e cvete pred vas".
No kakto i da e na men li4no revnosta mi pre4i mnogo i ne oga daq kontroliram. Priqtelkata mi ot druga strana vyoub6te ne e revniva i mi se 4udi na haraktera.Ne znam dali e kompleks ili ne6to drugo ,no az znam 4e tq e hubavo momi4e i momchetata q zqpat koeto estestveno me izkarva izvun nervi , smisul staraq se da ne q ograni4avam ,no kogato q pusna nqkade bez mene napravo se sasipvam i mnogo se izmu4vam problema e 4e ne mog ada se kontroliram
Ami revnosta e ka4estvo,s koeto trqbva da se spazvat granitzi-nali se se6tate!Az mai sam revniva,no ne prekalqvam>
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Пълно доверие НИКОГА и на НИКОЙ...Ако не ми вярвате сега,ще ми повярвате след времеРевността е нормална,когато е умерена.За съжаление около мен има само ревност,която направо не е ревност,ами си е болестно състояние...Нооо такъв е живота.Ако някой разбере някога как се лекува това,да ми каже,че е голяма мъка.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
ревността е странно чувство...то понякой път ти показва човека до теб колко много държи не теб, но понякой път чак те задушава...всеки човек е способен на ревност...
Revnostta e edno polojitelno ka4estvo,no samo kogato ne se natrapva prekaleno,nikoga ne trqbva da zadu6avame partniora si sus svoqta revnost,za6toto tova ne samo 4e ne pomaga no v mn slu4ai vredi !!! Taka 4e krainiq izvod ot moeto mnenie e : Revnossta e edno polojitelno 4uvstvo,koeto e hubavo da prisustva v otno6enieto na vseki dvama vlubeni,no ne da se natrapva prekaleno !!!![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
според мен ако 4овека с койти се те оби4а няма да те кара да ревнуваш макар 4е аз съм едно от моми4етата които евнуват много.....
според мен е положително чувство.. щом някой ревнува значи обичаяко е да виждаш че др-я ревнува , че му пука за теб и те обича.. но ако е с граници.. ако всеки ден ми прави скандали.. ще е ужасно.. аз лично съм доста ревнива , но не си го показвам супер мн за радост
абе не е хубаво да си ревнив съвсем малко може..
ОСНОВАТЕЛНА ЛИ Е РЕВНОСТА?Първоначално написано от solveig_m
Зависи за какво точно става въпрос, зависи от ситуацията...понякога да, понякога не.
ПОЛОЖИТЕЛНО ЧУВСТВО ЛИ Е ?
Не.
ДО КОЛКО МОЖЕМ ДА ВЯРВАМЕ НА ПАРТНИОРИТЕ СИ ВУПРЕКИ ЛЮБОВТА?
Точен отговор, на този въпрос, няма. Зависи колко добре познаваме човека до нас, зависи какъв характер има...зависи от много други неща.![]()
az po tazi tema sym dosta obyrkano...zashtoto my imam ogromno doverie,no vypreki vsichko imam navika da se filmiram i tova go drazni...hem revnyvam.hem my vqrvam..i az ne moga da razbera...moje bi mi e ostanal nqkakyv navik da revnyvam i da sym po mnitelna ot predishniq,koito samo izneverqvashe...
Inache revnostta ne e polojitelno chyvstvo,no e hybavo da q ima v malki kolichestva,prosto za da ima trypka :] ne govorq za revnostta kato mania,a prosto da si imame edno na ym vinagi :P