^KaSiDi^, мила, аз винаги съм казвала: Хората са различни и всяка двойка сама определя правилата във връзката. Някои двойки са по-отворени, така да се каже. Не се ограничават да излизат с други хора, да бъдат с други хора и т.н. Това разбира се не значи, че не се обичат. Ако преди 2 години ми беше зададен този въпрос, аз щях да отговоря по същия начин, по който и ти. Преди не ми пукаше гаджето ми къде ходи, какво прави и т.н.Пък и аз преди си излизах наляво-надясно, без да ми пука за мнението на гаджета и тем подобни. Постоянно купони, дискотеки, кафета. А пък сега по цял ден уча. Предстоят ми кандидатстудентски изпити и не ми остава време за нищо, освен вечер да се видя с приятеля ми.Както и на него не му остава време. А пък аз го поставям над всичко. Над всички приятели. Аз вече не общувам с приятели много-много. Просто не ми се слушат досадните им простотии. А и имам някъде 5-6 приятелки, не повече. И той така. Компаниите ни се разпаднаха. Аз нямам приятели момчета и той няма приятелки момичета. Та при всички тези условия как да не изревнувам, ако в живота ни се появи някое друго същество... А пък ако някой пухльо случайно иска да излиза с мен, няма да изляза с него, защото 1. нямам зор, досадно е това, а и 2. като знам, че на приятеля ми ще му стане гадно, сърце не ми дава да го направя. Ох, леле колко се отплеснах..