- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смучки
Имам един въпрос може ли да се махне някакси смучка.Чакам мнения.
НИКАК!САМА ЩЕ СЕ МАХНЕ!носи поло![]()
Ми да я еба в тъпата смучка.![]()
Ако я търкаш с нещо метално пак става...малко помага ама не изчезва![]()
Razbira se 4e moje da se mahne smu4ka.Vzema6 edna lajica i sas obratno na lajicata tarka6 na smu4kata.Ako ne stana sas lajicata opitai sas zlaten prasten..Uspeh [-o<
МаNikKkKkKK
трябва да я търкаш с студена лъжичка..примерно я слагаш в хладилника и после там по смучката и ще избелее,но ен очаквай да се махне изцяло
I am a violet butterfly !
Не,можеш леко да я прикриеш,ноо пак се вижда,но просто не чак толкова,а вариантите за прикриване са 2 :
1-коректор
2-носиш поло![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
az sum 4uvala 4e ako q turka6 s zlato se maha...ama kolko e vqrno....![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ами ако я търкаш сус нещо златно ще се махне,но е малко болезно.Ама поне се махаПървоначално написано от L!m0nA
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Be patient my child![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
i az sum 4uvala za lujica..ama ne se maha napulno![]()
no exit
XAXAA i az imam smu4kaMi kazaha mi,4e strq se natyrka s metalna lyjica,ama ne sym probvala
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Да, това за лъжицата е вярно, но няма да се махне напълно. Друг вариянт е с фон дьо тен или някакъв коректор или пък си сложи някаква лента.
Ами аз мойта я махнах като търках с лъжица.Но доста време ми отне чак ме болеше кожата на вратлето после![]()
вземаш готварския нож и почваш...после може не само смучката се е махнала![]()
![]()
emi probvai tova s lajicata no ne mislq che she izchezne![]()
И все пак полото си остава най-сигурното нещо!
SY
Дами и господа.Лъжицата наистина деистава.![]()
Верно си е ! =D>
Темата е от октомври 2006
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Първоначално написано от djidjito
За света може да си един, но за някого ти си света!
pi4 ne se nadqvai da se mahne, bivshoto mi napravi 1 smu4ka predi 3-4 meseca i oshte si sedi!Първоначално написано от L!m0nA
![]()
sama si se maha