- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смучки
Темата е стара!
отрежи я.
Не бе най-добре си нарисувай сам/а с флумастериПървоначално написано от Cerealkiller
![]()
plastichna operaciq bace![]()
![]()
някой обича ли да му прават смучки? Възбужда ли ви? Или мразите?
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не съм фенка да смучките.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ti puk otkude znae6 4e smu4kata e na vratleto ???Първоначално написано от dudeto_sy
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Друг вариант е докато смучката е прясна с памуче напоено във спирт да разтъркаш или ако в момента не ви се намира спирт нещо друго - примерно парфюм на спиртна или алкохолна основа,, може и накакъв по-здрав алкохол ама ще миришеш на бъчва![]()
![]()
А за лъжицата скрива се но малко.От друга страна белезите са гордост стига да си знаеш от кого са и да няма ревнивци.Ако не стане вдигай главата и тва е ще мине за седмица.
smqtai ako e na patkata kolko pyti mojesh da svyrshish ako tyrkash usilenoПървоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
cskagirl
Новак
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 2:55 pm Заглавие:
Друг вариант е докато смучката е прясна с памуче напоено във спирт да разтъркаш или ако в момента не ви се намира спирт нещо друго - примерно парфюм на спиртна или алкохолна основа,, може и накакъв по-здрав алкохол ама ще миришеш на бъчва А за лъжицата скрива се но малко.От друга страна белезите са гордост стига да си знаеш от кого са и да няма ревнивци.Ако не стане вдигай главата и тва е ще мине за седмица.
Mii to moje da sa gordost ma i da nqma revnivci ama kato se priberesh v skushti sys smuchka i roditelite ti q vidqt ili po tochno bashta ti (ako si momiche) toi napravo izdivqva i vika KADE MI E NOJA ZA GADJETA :P ili NIKOI NQMA PRAVO DA DOKOSVA DUSHTERQ MItaiche moite smuchki sa na TAINU mqstu
\
/ [/b][/i]
The World Is Mine !!!
namaji q s pasta za zbi pomaga naistina az moyata taka q mahnah![]()
Хората с дълга коса ги крием по-друг начин. А пък за тати - няма проблем при мен. С гаджето се разбират идеално.Виждал ми е смучка и след това само се базика с мен цяла седмица- баща ми не е от страшните човекоядци- ГОЛЯМ КЪСМЕТ ИМАМ![]()
Какво е това смучка? Правите си нещо бъзик ми се струва.
Мисля да заключа темата, защото е несериозна.
11 т. от правилата
194kоalka бан по ип и профил 213.226.12.60
Заключ.