.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Тампоните в даскало

Добре,момичета,не мога да търпя превръзките,свикнала съм с тампони,удобни са ми и т.н.Обаче как да го сменям тоя тампон редовно,като знаете каква е хигиената в училищните тоалетни.Има някакъв умрял сапун,обаче е гнусен и изглежда толкова мръсен,колкото и всичко останало...Не мога да си сложа тампон,без да съм сигурна,че ръцете ми са идеално чисти.
    Та въпроса ми е-мокрите кърпички вършат ли работа за дазимфекциране на ръцете,защото нито мога с превръзка,нито с един тампон 7 часа,докато се прибера в къщи да го сменя бляк бляк бляк.Вие как се справяте с този проблем?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Значи и аз ползвам тампони в даскало и имаш няколко варианта:
    1)За ръцете
    1.да си носиш сапун или нещо от сорта(тва е тъпо ама една фр го прави)
    2.да си имаш в джоба едни мокри кърпички(дезенфектиращи)и с тях
    2)за интимните части
    1.Avon наскоро пуснаха мокри къпички за интимни части(те според мен са най-практични)
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Използвай мокри кърпички.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Обикновено на чешмата в женската тоалетна в моето даскало си има сапун, много рядко се случва да няма. Тази година дори са ни сложили от онези кутийки, които се закрепят на стената и се пълнят с течен сапун(хубавото е че са прозрачни и съответно виждаш дали има нещо вътре или не ). Но в случай че сапунът е всършил и друг за момента няма, винаги имам мокри кърпички в чантата си, които според мен са идеалният заместител на сапуна в този случай!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Значи и аз ползвам тампони в даскало и имаш няколко варианта:
    1)За ръцете
    1.да си носиш сапун или нещо от сорта(тва е тъпо ама една фр го прави)
    2.да си имаш в джоба едни мокри кърпички(дезенфектиращи)и с тях
    2)за интимните части
    1.Avon наскоро пуснаха мокри къпички за интимни части(те според мен са най-практични)

Цитирай Първоначално написано от MauMyHkaTa
    Тази година дори са ни сложили от онези кутийки, които се закрепят на стената и се пълнят с течен сапун(хубавото е че са прозрачни и съответно виждаш дали има нещо вътре или не ).
    Тези кутиики се казват "диспенсери".
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Мега фен
    Град
    SF
    Аз винаги като си сменям тампоните някъде навън ползвам мокри кърпи4ки и не съм имала проблеми.. Така 4е май са надеждно средство за по4истване

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си