.

Виж резултатите на анкетата: харесвате ли си класа

Гласували
178. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

103 57,87%
  • не

39 21,91%
  • мразяяяяяяяяяяя го

36 20,22%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122
    много си харесвам класа верно, че има и тъпи парчета, ама те не ме засягат и с тях съм само на здрасти и чао...някво такова. иначе са си яки.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

...

Абе много си обичкаМ класа...!!!
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Guest
    Моя клас не е нормален.Повечето са деца идиотчета и дебилари(аз спадам към дебиларите) 2 курви.5 печени мацки,другите супер грозни ,2 бавни.....абе простоТИЯ

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    AMi moq klas si e qk makar i da ima nqkvi det hi4 ne razbirat ot maitap ama si mi e qk 6tom po cql den s opredeleni hora se smeem i 6eguvame

Аз си харесвах повече стария клас,но и новия също ми харесва.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Класа ми не е лош.Има и пекани има и смотани има и идиотчета и зубари-от всичко по малко (:.Разбирам се с почти всички-а за другите не ми дреме.Като цяло класа е сплотен.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    И аз съм заек и харесвам класа си (с някои изключения)
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Моя си ме кефи
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Хич не го харесвам!!!Искам си стария клас.Всички се разбирахме. Сега в новия клас момичетата са супер тъпи лигли,а момчетата са за детската градина.Хубаво че има 3 момичета от стария клас иначе нз какво щях да прая

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Да.Харесвам си класа
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Изродиии Харесвам си ги,кво да ги правя
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Аз съм заек иии ...мразя си новия клас !!! Особено момчетата:че са грозни-грозни са и на това отгоре се държат не като 8 клас и като на 8 години.Баси бебетата... такова нещо не бях виждала.Честно!!!
    Искам си обратно стария клас.Първо че имаше мн по-свестни момчета(и на визия също) пък и се държаха поне малко по свястно от тези пикльовци тука(с извинение )
    Да бе и аз така си мислех преди 2 години...обачее хората се променят Спомням си,че тогава исках да сменям даскалото,а сега се питам:"Ами,ако го бях направила?!" Тогава нямаше да съм този човек,който съм сега,нямаше никога да срещна тримата човека,за които живота си давам и никога нямаше да имам този клас,който колкото и да сме по групички,когато има проблем сме всички заедно и се защитаваме взаимно И ако сега можех да избирам това училище и този клас или старото....за нищо не бих се отрекла от това,което в момента имам
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

klasa mi e supeeeeeer!!! mn me kefi! poe4eto mom4eta sa pi4ove! ima dvama trima tapaci ama ot momi4etata ima 5-6 pi4ki dr sa nekfi zubar4eta mn me kefi toq klas ama ponqkoga se se6tam za stariq klas i mi staa malko mu4no...e poddurjam vruska s tqh 4atim si ne sme se zabraili... no sega6niq mi klas e supeeeeeeeeeeer qk!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    О, определено не харесвам класа си.1/3 са дечковци, които ме мислят за курва.Другата 1/3 са тъпи парчета, които само се чудят как да се подмажат на даскалите.Останалата 1/3 стават.Хора, които наистина се държат на годините си, без да изпростяват.Хората от моя клас са убер ограничени.Въобще не приемат не само различното.Те не приемат нормалното! Общо взето сме се оформили на групи.Моята групичка сме 3 момичета, които се разбираме доста добре И си излизаме и т.н.Даже не съм предполагала, че ще имам толкова добри приятелки от класа си..
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Голям фен
    Град
    Варна
    Даже винаги искам да съм си с тоя клас

Общо взето класа е хубав, но ще трябва да минат 2-3 месеца, а може би и повече, за да свикна, но ще свикна. Аз съм оптимистка.
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Фен
    Град
    botevgrad
    Ми аз харесвам класа си все пак сме били заедно 7години. Има хора които не харесвам и не мога да понасям ама си мълча щото не искам да се караме

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HanoMnaH
    Аз вече свикнах с новият клас....3 години сме заедно..изградих си мнения...всичко е оки Наскоро открих и на кой найстина мога да вярва м
    абсолютно =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Преди го мразех. Само с някои от класа се разбирах (момичетата и едно две момчета). Сега сме последна година заедно и нещо много се сближихме. И сега си го обичкам.

Мразя го - ценя само 4 човека

Град
    Сяяя
    3 godini sme zaedno i OBOJAVAM KLASA SI!!!!! Sabrani sme samo gotini hora mn me kefqt si4kite(nqkoi daje pove4e )
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Като цяло класа е готин,но сме супер разделени на групички...има си клюкари,зубъри,печени,наду и...аве събрано си е от всичко по-малко.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Град
    sf
    mrazq go tozi moi klas! prosto go nenavijdam! tiq selski ku4ki 6te me dovur6at! 4udq se kak izob6to sum izdurjala do sega! ne iskam i da si predstavqm kak 6te q karame dokato zavur6im!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    NEEE- eabti lignite sa vsi4ki i nenadminati intrigantki svestnite sa 2-3

Супер фен
    uuuf mi sq sam v nov klas i kvo da kaja?Stariq ne me kefe6e osobeno a sq noviq pak ima razni *******

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си