.

Виж резултатите на анкетата: харесвате ли си класа

Гласували
178. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

103 57,87%
  • не

39 21,91%
  • мразяяяяяяяяяяя го

36 20,22%
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    ами Дам ама на моменти момчетата много се обиждат един друг.Иначе през другото време се смеем плачем Миналата година бяхме тихички не се обаждахме бяхме наи добрият клас до 8 а тая сме щури псуваме Абе тая година сме много по яки Всички са сладури
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Еми като дойдох в този клас не се обичахме много много...А и аз постоянно се чупех от часовете...не идвах с дни и не се познавахме добре ама мнението им за мен беше: "Онаа надутата" После бях пред изключване и спрях да бягам, опознахме се, те ми се извиниха за всичко това което са говорили ии сега си ги обичам супер много всичките
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    In The Heart of Darkness
    Не- освен че не си харесвам класа, аз буквално не мога да понасям някои хора от него! ако не бяха те-сигурно щеше да е много до-добър и хубав клас!!!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    in the city of nightmares
    ми да стават шматки са еее има и няколко зрънца които ме нервят ма не може без тях
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

Guest
    моя клас са 4 момичета от които 2 са толкова грозни и дебели а другите 2 са толкова надути че ако не познавах нормални момичета щах да съм 100%педерас и 23 момчета смотаняците не искам да изброявам смърдят на кочове и се оправдават че са на БОЙЛЕРИ !?!?!? боже боже ... разбирам ако бяхме някое село ама тва е СОФИЯ бе ... те и по селата се къпят по често от тея индивиди които споменавам
    ама тва как да е ... има копеленца които ако направиш нещо няма да те покрият дори и да си пред изклюване вместо да кажат не съм видял такова нещо ще изръсят реплики от рода
    1." знам кой е ама е по-добре сам да си признае"
    2."ако кажа кой е ще ме бие"
    и другото което много ме дразни е че нестига че са досадни ами и са подлизурковци госпожите изпитват за оформяне има хора които остават с двойки (аз не съм от тях ама ми направи лошо впечатление)
    и тея боклуци макар че са оформени с шестичи и макар че изришно тези които остават с двойки са ги помолили да не се обаждат та и те да хванат някой въпрос.... абе нямам думи ... госпожата пусне някой лесен въпрос от време на време кога е почнала втората световна война онея смръдливци от първите чинове като някоя планина вдигат ръце все 1 раздават безплатни козунаци (всеки си спомня 1-2 клас вдигането на ръка )

абе всеки знае как е ма да се и похваля има и пичове 5ма сме много добри приятели и ако някой направи някой гаф другите покриват ако някой незнае нещо другия подсказва ако някой се напие другите го прибират ако някой си изпусне нервите или ако загази другите му помагат кой с каквото може абе мисълта ми е че всички трябва да сме такива класа е колектив и трябва да се поддържаме 1 друг
    има и още 4ма които стават за компания и като правим някой купон си се събираме 8ма от класа но съм много разочарован от 70 процента от класа когато се запознахме в 8 клас не съм мислел че ще си правим номера от 5-6 клас
    и оставете другото еми тези зубърчета нестига че ни прецакват ами ни се правят на гъзари все 1 сме низша раса дотолкова ми е писнало от тях че даже съм пердашил 2-3 копеленца понеже точно тези 2-3 копеленца веднъж щяха да ги бият пред дабъл вижън ако не бях аз и едни приятели от квартала да ги отървем a те само гледат как да се направят на дупета в училище и да подиграват другите и нито благодаря са ми казали нито нищо

и все пак ако се регна ще гласувам че харесвам класа си незнам защо някак си инстинкт

10 клас съм (гледам че част от писалите преди мен са си писали)

Гласувах с "Да". Преди бих гласувала с "Не" , но в последно време повечето от тях порастнаха и ми се издигнаха в очите. Интересни и разнообразни личности има, но естествено има и някои не особено приятни...Но както се вика, нищо не е перфектно.
    Ако трябва да сравня с миналия клас е малко трудно, защото за две години много сме се променили, но сегашния е по-сплотен.
    Learn as if you're going to live forever
    Live as if you're going to die tomorrow

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Ааа аз много си харесвам класа.Сичките сме изроди..хаха ама госпожите не са много доволни от нас.другата година ще ни разделят класа...на кои му пука..Докато сме още заедно поне да си праим купона.хахха като на пръснат по другите класове ше развалим и тях от нас спасение няма Абе ний сме най-яките

Град
    Behind You... BOO o_O
    Много си уважавам класа, от 3 години съм с него и много сепривързах към почти всички. Въпреки че казват за нес,че сме утайката на МГ

Общо взето ме кефи!

ами много си го обичам
    особено 11-12 човека сме нон стоп заедно и е супер лудница

Guest
    da haresvam si go dori i da ima nqkoi ludi!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    От две години съм с по-задръстен клас /ако мога така да го нарека/ Не мога да ги понасям.. Добре че имам поне 1-2 дружки иначеее... без коментар
    >>> House Music <<<

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Еми аз съм зайче сега и да си призная честно не съм очаквала че класът ми ще е толкова добър..поне за мен... В клас сме 22 момичета и 4 момчета и аз си мислех,че ще е като гнездо със змий.Ама не се оказа така....класът ми е някакси..задружен и не се подиграваме на някой,които в предишните ми класове биха ги спукали от бъзици...ами по-скоро се опитваме да им помогнем с каквото можем и да сме всички заедно.Е,сега не е съвършеният клас признавам си.Има 2-3 където ме дразнят много,нооо...въс всеки клас има такива.
    А ако трябва да го сравня с предишния ми....просто няма място за сравнение!Вярно,че от бившия ми клас намерих едни от най-добрите си приятели и имам чувството...че незнам какво ще правя ако ги нямаше.Но като изключим това-бившия ми клас е отврат!Радвам се,че не съм с тях... само за някои хора ми е страшно мъчно...но важното е че поддържаме връзка
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

DeSiTo0o, заешката година е така - всеки харесва всеки, всеки общува с всеки, но вече по-нагоре почвате да се разединявате, да отсявате хората, с които комуникирате и т.н.
    И с тези 22 момичета в клас, според мен, няма да ти е никак лесно. Ние сме 7 и вечно има някакви конфликти...представям си цели 22 (т.е. 3 пъти повече от нас)?!?

ПП. А за класът ми съм казала - въпреки всичко си ги обичам много!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    DeSiTo0o, заешката година е така - всеки харесва всеки, всеки общува с всеки, но вече по-нагоре почвате да се разединявате, да отсявате хората, с които комуникирате и т.н.
    И с тези 22 момичета в клас, според мен, няма да ти е никак лесно. Ние сме 7 и вечно има някакви конфликти...представям си цели 22 (т.е. 3 пъти повече от нас)?!?

ПП. А за класът ми съм казала - въпреки всичко си ги обичам много!
    е... да така е... за по-нагоре ще видим какво ще стане.Но се надявам да си останем така в някои отношения.А иначе... нали и аз тва казах мислех че ще е като гнездо със змии,ноо...не е има само 2-3 змии
    въпреки всичко се разбираме в клас...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Offf imam super smotan klas.Ima razdelenie na grupi,pochti postoqnno se karame i ima nqkakvi sporove.
    kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!

Guest

gore dolu

moje da se kaje da no naposleduk ne6to se oburkava.no za ni6to na sveta nqma da si smenqm klasa [/img]

Аз не съм заек,но си харесвам си класа,макар че повечето са тъпи бележкари.Иначе с пичовете сме си първи дружки .и с момичетата не е зле,но повечето са по-добри над учебниците,отколкото във взаимоотношенията.Иначе като цяло класа го бива и се радвам че съм част от него...донякъде
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

klasa mi 6te6e da e strahoten ako v nego ne figuriraha dve momi4eta

kato cqlo da
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Голям фен
    Хах ми със сегашния ми клас съм от 7 години-сички са абсолютно неадекватни и пълни олигофренчета,но страшно мн си ги уважавам сички-та нал;и и аз съм същата.Защо има отговор-не и мразя го а има само един да

Супер фен
    харесвам го естествено готини хорица има

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си