.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    BugnaTmonioo
    Guest

tova normalno li e ???

4e ne sym 4uval to4no takava istoriq ... ima6e edno momi4e i nekyde posredata na vryzkata v znak na doverie si dadoh parolata za po6tata. Po natatyk v istoriqta (kogato ve4e syvsem bqh zabravil za to zi fakt) i tykmo 6tqh da skysvam s neq bqh spodelil s priqtel .. 4e i tq ot tam razbra za tezi moi namerenie i re6i da me izprevari kato re6i da skysa s SMS (mn qko)
    4 meseca razpravq 4e iska da bydem priqtli i v momenta v koito i se obajdam 4e moje da se vidim da se razbere dali tazi ideq e .. kak da kaja ... dobra tq se dyrji na luda .. kakto i da e vidqhme se tq se 4ude6e kak da me nakara da se 4uvstvam kofti .. jalko mi e 4e mn lo6o i stana sled kato si trygna .. sega razbrah 4e tva momi4e me bilo obi4alo ... 4e vyprosa .. normalna sit li e momi4e da te haresa to4no kogato re6i6 da ne i obry6ta6 pove4e vnimanie za6toto dokato hodeh s neq tq ne pokaza nikakyv priznak 4e ima jelanie da e s mene!!!!
    priqten razmisyl

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ами,да,нормално е.И това не е заради тъпата поговорка,че оценяваш нещо чак след като го загубиш.Това е защото на нея и липсват комплиментите ти,целувките ти и т.н. ...в смисъл...ти вече не си неин!И това е достатъчно...абе изобщо факта,че ти си искал да скъсаш с нея е ужасяващо гаден!Тя иска ти винаги да я харесваш и винаги да я искаш и винаги да си с отворени обятия към нея.Поради този факт,от време на време тя може да се залъгва,че те обича.А всъщност обича егото и да е високо.А ти си го направил ниско с това писмо,което тя е прочела
    Незнам дали ме разбра...

Фен
    Град
    София
    Нормално е,защото когато разбираш,че нещо свършва,те обхваща някаква тъга по заубеното иии в някои случаи осъзнаваш какво губиш
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

BugnaTmonioo
    Guest
    e pa ima i mn faktori koito propuskam da spomea tuka .. mn hora mi kazvaha 4e bila nai golqmata kurvi4ka i 4e ne trea da se zanimavam s neq az re6ih da se probvam i kraq vsy6tnost nastypi kogato bqh za 1 mesec v itl prez lqtoto i ... ami tam prosto znaeh kakvo e stavalo v vn i ............ istoriq

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Странно е, но колкото повече бягаш от един човек, толкова повече той те гони В смисъл, егото се обажда и те кара да задържиш човека до себе си. Така е станало и с нея. А и наистина човек осъзнава какво е имал, чак когато го загуби.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на koalka
    Нещата между вас никак не са били сериозни щом тя веднага е избързала,за да не бъде прецаканата едва ли не.Ами казала ти е,че иска да бъдете приятели щото то момичетата понякога така казват,за да се отърват или де да знам.Просто моя съвет е да я оставиш на мира,да прави каквото иска-тя те кара да се чувстваш зле не можеш да бъдеш приятеля с нея.

Мега фен Аватара на koalka
    Нещата между вас никак не са били сериозни щом тя веднага е избързала,за да не бъде прецаканата едва ли не.Ами казала ти е,че иска да бъдете приятели щото то момичетата понякога така казват,за да се отърват или де да знам.Просто моя съвет е да я оставиш на мира,да прави каквото иска-тя те кара да се чувстваш зле не можеш да бъдеш приятеля с нея.

Повече от фен
    Ако те е обичала, е щяла да говори с теб, да каже, че е зарбрала за това и да се е борила да бъдете заедно. А това да скъсаш с смс, по чат, мейл или подобни е ебати тъпото.

Е тя може по този начин да си изразява чувствата-по-точно да не си изразява чувствата

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi ti ne q haresva6 ve4e => da hva6ta putq ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Град
    Stz
    Само едно нещо- "Истински осъзнваш че обичаш някой,когато го загубиш!"
    Тва е-тя е осъзнала че те е загубила и й е станало тъпо....

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

на 100 % да ! Когато загубиш нещо осъзнаваш цената му !

Обичам те , мили мой Гого !

Град
    nqkyde pokrai moreto
    BugnaTmonioo sym ....ае то аз 4е не се занимавам с нея не се занимавам .. просто исках някои да ми потвърди мненията .. само дет никой не каза че тя се е побъркала .. ама се пак ми казахте каквото искам да чуя /... някой от вас поне .. мерси на вси4ки

Голям фен
    Ami az moga da ti dam mnogo primeri ,kak kogato ,v edna vrazka ediniq stane bezrazlichen,drugiq vse pove4e se privarzva...moje bi ot strah che shte go zagubi,zashtoto to4no v takiva momenti ocenqme kakvo sme imali i kakvo sme zagubili
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си