.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Celuvka s ezik

shalqlq
    Guest

Celuvka s ezik

На 16 съм и си имам приятел,а още не съм се целувала с език.Кво се прави хелп плс

Фен
    Град
    София
    Ми няма какво да ти кажа,защото няма как,абе правиш тва което и той пък по-натам ще експериментираш
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Град
    nqkyde pokrai moreto
    nai lesniq variant .. i az da si priznaq i az nz kakvo da pravq i na edno kupon4e edno momi4e me atakuva ot zasada ako me razbira6 ... i sledva edna krasiva igra .. probvai 6te ti haresa .. prosto se zaigrava6 s negoviq ezik .. i na dvama vi 6te vi haresa

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Теми безброй в тоя фоум за тия целувки.Има ТЪРСАЧКА за тая работа

Guest
    Ами чесно да ти кажа, моята първа целувка беше с език (баш първата), и всичко се получи перфектно. Даже после момичето ме похвали че мн добре се целувам. Просто си "пъхаш" езика в неговата уста и започваш да го докосваш и въртиш .. тва е цялата философия

Нищо сложно, просто се води от инстинките си. Ще се справиш

Повече от фен
    Град
    Neverland
    И аз доскоро имах тоя проблем.Много се бях изплашила.Бая пъти се дръпвах ужасена,ама в един подходящ момент така ми се прииска,че мога-не мога просто го направих.Когато настъпи идеалната възможност страхът се изпарява.
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Guest
    Абе като дойде момента, прави това, което и той прави. Няма нищо толкова сложно....даже ми става смешно от обясненията . а ако има чувства е по-хубаво

Голям фен
    Град
    София
    abe sichko idva ot samosebe si
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Повече от фен
    Като дойде подходящия момент изобщо няма да му мислиш. Всичко става от самосебе си. :)

Не мисли много много... то, когато трябва, ще си стане от самосебе си

Абе върти сукай хапи каквото ти дойде.Кво толкова има да се мисли.Идва ти от вътре просто

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ако се беше поразровила с търсачката щеше да намериш безброй много неща http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=815
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от {sweet4e}
    Абе върти сукай хапи каквото ти дойде.Кво толкова има да се мисли.Идва ти от вътре просто
    ХАахахах ако може и да го изяде най - яко

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {sweet4e}
    Само да му не отхапеш езика.

Guest
    Vig kfo milich4ka nedei taka!!!mn e vajno da se spravish6 dobre s celuvkata za da ne se razbere ch4e ti e parva i da e priqtna na momch4eto...za tova edinstvenoto koeto moje da se napravi e da se uprajnqvash6 s priqtelka...s nqkoiq tvoq blizka priqtelka sednete i se pooprajnqvaite dokato postignete suckses ;} i togava otidi pri maja si

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    долна махала:D
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Vig kfo milich4ka nedei taka!!!mn e vajno da se spravish6 dobre s celuvkata za da ne se razbere ch4e ti e parva i da e priqtna na momch4eto...za tova edinstvenoto koeto moje da se napravi e da se uprajnqvash6 s priqtelka...s nqkoiq tvoq blizka priqtelka sednete i se pooprajnqvaite dokato postignete suckses ;} i togava otidi pri maja si
    Ами защо партньорът ни да не трябва да резбира, че ни е първа целувка, би се изпляшил или какво, всичко се постига с практика. А относто упражненията с приятелка-лякк . Да не сме лесбийки, а освен това не мисля че спомена от първата целувка би трябвало да е с човек от същия пол-ужс!
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

АТАКАБГ
    Guest
    винаги съм се чудел какво ви е толкова трудно да се целувате с език. готино е и е супер лесно. просто се отпускате и почвате с въртеливи движения да си играете с езика на приятелката ви в нейната или във вашата уста.

оф...търсачката не знаете ли за кво е.
    а иначе то си става от само себе си.спокс

Guest
    Off s tiq pitanki kak da e purviq put stavate mnogo banalni ve4e ne mislite li? A i kvoto i da ti kazvame kvito i na4ini edva li 6te ti pomognat da se spravi6 blestq6to az sum obedena 4e na purvata si celuvka nikoi ne e bil perfekten za tva se iska malko pove4e vreme i pove4e celuvki s gajeto

Супер фен
    Еми що не се целунете?Кво ви спира
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си