- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Celuvka s ezik
На 16 съм и си имам приятел,а още не съм се целувала с език.Кво се правихелп плс
Ми няма какво да ти кажа,защото няма как,абе правиш тва което и той пък по-натам ще експериментираш![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
nai lesniq variant .. i az da si priznaq i az nz kakvo da pravq i na edno kupon4e edno momi4e me atakuva ot zasada ako me razbira6... i sledva edna krasiva igra .. probvai 6te ti haresa .. prosto se zaigrava6 s negoviq ezik .. i na dvama vi 6te vi haresa
Ами чесно да ти кажа, моята първа целувка беше с език (баш първата), и всичко се получи перфектно. Даже после момичето ме похвали че мн добре се целувам. Просто си "пъхаш" езика в неговата уста и започваш да го докосваш и въртиш .. тва е цялата философия![]()
Нищо сложно, просто се води от инстинките си. Ще се справиш![]()
И аз доскоро имах тоя проблем.Много се бях изплашила.Бая пъти се дръпвах ужасена,ама в един подходящ момент така ми се прииска,че мога-не мога просто го направих.Когато настъпи идеалната възможност страхът се изпарява.![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Абе като дойде момента, прави това, което и той прави. Няма нищо толкова сложно....даже ми става смешно от обясненията. а ако има чувства е по-хубаво
![]()
abe sichko idva ot samosebe si
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Като дойде подходящия момент изобщо няма да му мислиш. Всичко става от самосебе си. :)
Не мисли много много... то, когато трябва, ще си стане от самосебе си![]()
Абе върти сукай хапи каквото ти дойде.Кво толкова има да се мисли.Идва ти от вътре просто
Ако се беше поразровила с търсачката щеше да намериш безброй много неща http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=815
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Само да му не отхапеш езика.Първоначално написано от {sweet4e}
![]()
Vig kfo milich4ka nedei taka!!!mn e vajno da se spravish6 dobre s celuvkata za da ne se razbere ch4e ti e parva i da e priqtna na momch4eto...za tova edinstvenoto koeto moje da se napravi e da se uprajnqvash6 s priqtelka...s nqkoiq tvoq blizka priqtelka sednete i se pooprajnqvaite dokato postignete suckses ;} i togava otidi pri maja si![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ами защо партньорът ни да не трябва да резбира, че ни е първа целувка, би се изпляшил или какво, всичко се постига с практика. А относто упражненията с приятелка-ляккПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
. Да не сме лесбийки, а освен това не мисля че спомена от първата целувка би трябвало да е с човек от същия пол-ужс!
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
винаги съм се чудел какво ви е толкова трудно да се целувате с език. готино е и е супер лесно. просто се отпускате и почвате с въртеливи движения да си играете с езика на приятелката ви в нейната или във вашата уста.![]()
оф...търсачката не знаете ли за кво е.
а иначе то си става от само себе си.спокс
Off s tiq pitanki kak da e purviq put stavate mnogo banalni ve4e ne mislite li? A i kvoto i da ti kazvame kvito i na4ini edva li 6te ti pomognat da se spravi6 blestq6to az sum obedena 4e na purvata si celuvka nikoi ne e bil perfekten za tva se iska malko pove4e vreme i pove4e celuvki s gajeto
Еми що не се целунете?Кво ви спира![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!