- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Познавате ли нормален метъл?
Ми ти какво разбираш под "нормален метъл"??? Те са ненормални и за тях това е нормално(Който е метъл ще ме разбере
) Тааа според мен всичките,които познавам са си напълно нормални
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Знаех си, и аз съм оттам :P А добре дошлиПървоначално написано от jenny_e
![]()
Абе металите са много яки :P Аз лично много им се радвам, особено при полежение, че и аз слушам малко нещо такава музика![]()
op.. predi pisah 4e ne poznavam.. sega oba4e ve4e poznavamedin super gotin pi4..
metul4e.. mn`gotin vsi4ki mn`go haresvat
super si e.. :P
Какво трябва да значи "нормален"... Само това ми обясни,,,
Познавам метъли, които са много диви, други, които са по- кротки, такива дето са по- умни и такива дето са по- тъпи... И никой не е в специализирано заведение за психично болни... Така че ги приемам за нормални...![]()
Ако под "нормален" разбираш някаква твоя си лична представа за това как трябва да изглежда, да се държи или да мисли човек, си мнооого далеч от истината . Нещо което за мен е нормално, за Пенка комшийката няма да е...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Значи си щастливка.Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
2т. системно
Познавам, но не са ненормални.![]()
Метълите ме кефят, кефи ме да си ненормален, кефи ме музиката, кефи ме как се обличат ( само да се къпят де...), но честно казано понякога не разбирам защо, по дяволите, толкова се..вживяват. Не разбирам защо и толкова внимание обръщат на така наречените чалгари, хаусъри, гейчета и т.н.-все пак всеки е с различно мислене и варва в различни неща. Аз лично не слушам нито чалга, нито метъл( е само малко Нирвана де...). А, и също така не разбирам защо се делят на свои собствени групички, вместо да бъдат заедно с останалите "нормални" хора, слушащи различни неща. Характера на човек не би могъл да се определи от това каква музика слуша, не е ли така? Също така, аз не съм метълка, имам ли шанс с някой метъл ми е интересно \/ ???
Нирвана не са метъл моето момиче. Бих ги нарекъл...гръндж да речем![]()
he haresa mi kak go kaza FoReVeR_YoUnG :P i az neshto ne moga da razbera ima nqkoi koito se kefqt super mn`na kruv i na mirizma na smurtna nqkvi umreli neshta.. ae super mi e stranno tva.. slu6am metul (ne mn`.. samo tva deto mi haresva) ama ne moga da si se predstavq kak nqkvo neshto e umrqlo i az se kefq na tva
![]()
метъла е начин на живот,а не гъзария....Първоначално написано от [B
Много ясно. Само че какво представлява начинът на живот на един метъл?Първоначално написано от maldini
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
противоположното на един чалгар![]()
![]()
![]()
Би ли обяснил какво е то?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
всеки човек има различни представи и разбирания за музиката .....
това,че едни ги кефи да си режат вените,а други да са курвари си е лично техен избор.
[B]a[N]D[i]T[k]a, някои хора пък не могат да си представят
как някой може да се кефи на розови ботушки.
всъщност всеки човек си има предпочитания
и някои се кефят на умрели неща и без да са метъли.
може да са археолози.
метълите не се гъзарят,
те просто правят нещата както искат
и винаги се получава така,че са странни в очите на другите.
има прекалено много фактори,които определят държанието
на човек слушащ определен вид музика.
тва с умрелите неща беше тъпа изцепка.![]()
Нормалното е въпрос на гледна точка. Това, което за мен е нормално, за другия не е. Това, че нещо е прието за нормално от много хора, не значи че е на 100%.
И искам още нещо да отбележа- няма нормални хора. Някой ти се струва нормален докато не го опознаеш и не разбереш малките му лични лудости.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Значи стигаме до извода, че метълите са некрофили...тъй де нали си падат по умряло, а аз досега се чудех защо една от еротичните ми фантазии е да ме изчука некрофилка след като ме убила.
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
emi za teb moje da sa nenormalni,no spored tqh sugurno ti si ludata
превод?Първоначално написано от Ninska
![]()
^Хахахах. Всеки си има различен мироглед и избира да си води живота по свой начин, коренно или не чак толкова различен от тези на другите. Един ще бъде тех лайфстайл на един метъл, друг на техно-маниак, трети на чалгар и тн...Бандитка, ебаси хаотичното изказване, нещо не ти схванах главната мисъл. о.О Метъл =/= гъзария, освен нео-метъл пичовете, любители на Корн и подобни, ходещи с шипове на ръцете и подобни, претендиращи, че са ебаси метълягите...
Добре де, никой не ми отговори на един от главните въпроси- Има ли шанс момиче, което не е запалена метълка да е с момче метъл???
Всички яки метъли ходят с неметълки.Първоначално написано от Анонимко
Saatana vittu perkele hate crew!