- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- breakdance
iskam da popitam dali nqkoi ottuk trenira breakdance i moje li da mi kaje kude da se zapi6a da treniram. Samo da kaja 4e ni6to ne moga i iskam da e mqsto kudeto ne e za prekaleno golemi profesionalisti. Kajete kude moga da se zapi6a i kolko se pla6ta![]()
am az hodih minalata godina, ama moje bi nqma da moga da ti pomogna, moje da kaje6 ot koi grad si vse pakПървоначално написано от Анонимко
be careful what you wish for 'cause you just might get it
a da izvinqvaiteOT Sofiq sum. Kude si trenirala? Za6to nqma da moje6 da mi pomogne6?
amii az sa she se zapisha v subota shot se zapoznah s edin breaker ama ako imash skype pishi mi tam az shte ti obqsnq vsichko--->malkoto_fche inache i az sum ot sf
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
6toto ne sum ot sfne sum hodila na tanci-manci v sf
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
mi v sofeto electric force!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
axxaxxaxx Eletric Force.. mani gi tiq pozioriПървоначално написано от kudravoto
![]()
MonsTribe 4 real !!!
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Monstribe са си яки да...ЕФ не ма кефят..Ню Прадъкшън в Младост...те обръщат внимание на новаците...и всеки,който иска д анаучи нещо
az sum ot vn i nz dali 6te moga da ti pomogna,no vse pak ako naistina si zapalen nqma da ima zna4enie kude 6te bude6 ... are stiga sum se obesnqvala vij toq sait e ako iska6 de http://csdance.net/
nadqvam se da sum ti pomognala))
мда и в сф има такоз...Първоначално написано от Анонимко
ама ако искаш истински брейк а не ар енд би лигльовци не ходи при тия джи-та
da be ot bankq do mladost e sa turcha!!Mani..Първоначално написано от Jamalska
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
хаха наистина.. к'во ли би им станало ако танцуваха на по стойностна музика? една от причините ЧЕ НЕ СЪМ ПРИ ТЯХ !Първоначално написано от Jamalska