.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: breakdance

Guest

breakdance

iskam da popitam dali nqkoi ottuk trenira breakdance i moje li da mi kaje kude da se zapi6a da treniram. Samo da kaja 4e ni6to ne moga i iskam da e mqsto kudeto ne e za prekaleno golemi profesionalisti. Kajete kude moga da se zapi6a i kolko se pla6ta

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия

Re: breakdance

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da popitam dali nqkoi ottuk trenira breakdance i moje li da mi kaje kude da se zapi6a da treniram. Samo da kaja 4e ni6to ne moga i iskam da e mqsto kudeto ne e za prekaleno golemi profesionalisti. Kajete kude moga da se zapi6a i kolko se pla6ta
    am az hodih minalata godina, ama moje bi nqma da moga da ti pomogna, moje da kaje6 ot koi grad si vse pak
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    a da izvinqvaite OT Sofiq sum. Kude si trenirala? Za6to nqma da moje6 da mi pomogne6?

Голям фен
    Град
    София
    amii az sa she se zapisha v subota shot se zapoznah s edin breaker ama ako imash skype pishi mi tam az shte ti obqsnq vsichko--->malkoto_fche inache i az sum ot sf
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    6toto ne sum ot sf ne sum hodila na tanci-manci v sf
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi v sofeto electric force!!!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi v sofeto electric force!!!
    axxaxxaxx Eletric Force.. mani gi tiq poziori

MonsTribe 4 real !!!

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Monstribe са си яки да...ЕФ не ма кефят..Ню Прадъкшън в Младост...те обръщат внимание на новаците...и всеки,който иска д анаучи нещо

Guest
    az sum ot vn i nz dali 6te moga da ti pomogna,no vse pak ako naistina si zapalen nqma da ima zna4enie kude 6te bude6 ... are stiga sum se obesnqvala vij toq sait e ako iska6 de http://csdance.net/
    nadqvam se da sum ti pomognala ))

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    az sum ot vn i nz dali 6te moga da ti pomogna,no vse pak ako naistina si zapalen nqma da ima zna4enie kude 6te bude6 ... are stiga sum se obesnqvala vij toq sait e ako iska6 de http://csdance.net/
    мда и в сф има такоз...
    ама ако искаш истински брейк а не ар енд би лигльовци не ходи при тия джи-та

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Monstribe са си яки да...ЕФ не ма кефят..Ню Прадъкшън в Младост...те обръщат внимание на новаците...и всеки,който иска д анаучи нещо
    da be ot bankq do mladost e sa turcha!!Mani..
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    мда и в сф има такоз...
    ама ако искаш истински брейк а не ар енд би лигльовци не ходи при тия джи-та
    хаха наистина.. к'во ли би им станало ако танцуваха на по стойностна музика? една от причините ЧЕ НЕ СЪМ ПРИ ТЯХ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си