- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАРАДИ ЕДНА ЛЮБОВ СИ ОТИДЕ ЕДИН ЖИВОТ!!!!!!
o boje((( koga e stanalo tova
izob6to istina li e..DANO NE E .... prosto ako razberete 4e imate kakvato i da e bolest borete se ne se predavaite!i ako q verno bog da prosti momi4eto i mom4eto
(
![]()
![]()
![]()
Прочетох го.Нито ми е тегаво нито нищо.АхАХха ЖЕНИ МОЛЯ ВИ от такова нещо не се натъжавайте просто .....
Единствения извод който можете да си направите от това е да използвате презерватив!Стига де...Как на някой може да му харесват такива разкази,не знам.Да си прережеш вените след тва...Не съм повърхностна,мога смело да заявя,ама все пак!1во,че звучи нереално(ова,че потелефона съобщават ,че момичето има СПИН и след тва ,че бъркат резултата.не може да се сбърка такова нещо.)2ро-скапва настроението!Първоначално написано от EcLipSeR
tva da ne sa prikazkite na 6eherezada samo 4e po osavrameneni![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
dori i da ne e istina e vuzmojno da se slu4i(DANO NE SE SLU4VA DE)
Разказа не е истина!!!!
А на всичкото отгоре е откраднато от тук:http://www.stih4e.com/forum4e/index.php?topic=15401.0
Толкова е тъжно,че сдухах кашоните отсякаде...Дано на никой не се случи![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Найстина е доста тъжно ама мен ме съмнява да е истина..а пък дори да е,е доста поукрасено
Аз имам една тетрадка с такива разкази.Има един,който се казва "Момчето с черни дрехи".Адски е тъжен.Колкото и пъти да го чета ми потичат сълзи.![]()
П.П. Това със самоубийството на момичето от разказа беше много ефектно..![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Naistina e mnogo tajno![]()
КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!
мн тъжноооо.тя дори няма спин
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ako nqkoi ima oshte takiva istorii da dade link pls
[ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]
Ако си го писала ти - браво! Но не ми се струва реален, може да се е случило нещо подобно и да е поукрасено, но точно така няма как да стане.. все едно е извадено от филм.
кво е тва бе? аз не съм чел толко през живота си, я съм зидаро-мазач
offff nz na poslednoto izre4enie iztr1pnah totalno interesno mi e samo dali tova e istina![]()
Не знам дали е истина , ама за малко да се разплача ....
Ne znam dali tova e vqrno,no az se ujasix-kakva tragediq samo.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Tva e mn gadno,ma ne mi se verva da e istina,daje kraq malko zvu4i kato vic,ne mislite li ?![]()
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
това е мн трогващо....
не е истина естествено.. тфа е някаф си разказ и да тъжен е..
oh .. dobre 4e v4era si pravih spin test i e otricatelen .. ina4e shteshe me hvane paranoiata![]()