.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ох само на мен ли ми се струва, че този разказ е повърхностен?Започва добре, но някак към края е доста глупав...а самият край е направо откачен...
    Не знам, защо някъде из темата беше написано, че всичко това е истина...защото това според мен не е.Никой нормален човек няма да се обеси така изведнъж...
    хъхъ..

Fresa
    Guest
    Леле тази история е найстина тъжна

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    мн тъжно..

ni6to 4udno da e istina. Nima bolnite ot SPIN nqmat gadjeta??? .... po lo6oto e 4e nikoi ne e zastrahovan ... Pazete se!!!

Хм..
    Историята е потресаваща! Харесва ми как си започнала, но мисля че ако засилиш малко на по-травмиращите моменти, ще направиш разказа още по-интересен. Имаш стил, имаш усет към нещата.. Браво! Но мисля, че ще се получи по-добре ако премислиш края, ако го направиш малко по-вълнуващ, а не просто ей така колкото да го свършиш..

П.с Не вярвам да е истина, такива неща се случват на 2/100% и все пак, не можем да сме сигурни, но самият разказ ми се струва нереален.
    ...................

Що ли няма да го прочета.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

МалиЛЕЕе ДАнО Не Е ИсТИнА ДаНУуУу ,... Мн ГаДну .. :{

Супер фен
    Град
    Мбабане
    староооооо

Супер фен
    Град
    Bourgas
    потресена съм...ужас...
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ох само на мен ли ми се струва, че този разказ е повърхностен?Започва добре, но някак към края е доста глупав...а самият край е направо откачен...
    Не знам, защо някъде из темата беше написано, че всичко това е истина...защото това според мен не е.Никой нормален човек няма да се обеси така изведнъж...
    Напълно си прав.
    А и не ми се струва, че е истина.
    То ако всеки можеше да се обеси на простора...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

МалЕеЕ ужас .. гледала съм го и в други сайтове обаче за тфа не е много новичак ...
    Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Кофти...

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    въхххх ужас...аз незнам какво да кажа,дано да не е истина,историята е ужасно потресаваща...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    Цитирай Първоначално написано от JuSt_A_vErMiN
    въхххх ужас...аз незнам какво да кажа,дано да не е истина,историята е ужасно потресаваща...

;( BASI AKO E ISTINA .....MN E TUJNI4KO...MN GADNO

Гласа на разума

Характерът на въпросният ТЕСТ за спин е такъв, че подобна грешка не може да се получи:
    1. Технически операторката не може да направи грешка, би проверила около 1000 пъти и тогава да се обади.
    2. Тестовете за спин са "полеви", т.е. резултатите излизат бързо. В България не можеш да си направиш тест за спин и да ти казват резултатите по телефона.

По-важното:
    От спин не се умира за 1 месец!
    От спин не се умира в мъки!

За капак: Моля ви се, кое въже за простор ще издържи 40-50кг ?? За какво е вързано това въже и ако е вързано в единият край как е направила примка ???

До хората, които пишат тези истории и мислят, че са гениални автори и са създали нещо значимо:

Обесването е сложен процес, който изисква добро изчисление за да може да се пречупи гръкляна. Това не е никак лесно да стане, а ако не се получи, човекът ще се души достатъчно за да бъде спасен в тази ситуация.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    потресаващ разказ....лелеее ако е истина простооо......
    и все пак тоя разказ учи на 2 неща
    1:Не вервай на лекар...скивай ко стааа от една лекарска грешка
    2:Най добрия приятел на човека е не кучето а гумичката
    Ха! Стани ти лекар като знаеш толкова много бе! Да те видим ще ти е лесно ли да си се учил седем години и прочие и прочие, и да се учиш още толкова до края на живота ти. Да знаеш че толкова много хора са загинали в ръцете ти, без да можеш нищо да направиш. Да са те обвинявали постоянно, че си тъпак, изрод, такъв, на когото не може да се вярва и прочие и прочие и прочие и прочие!!! Така де - нямам право да влияя на ничие мнение, затова млъквам. =/ А иначе разказа е много хубав, но начинът по който е написан края не ми харесва. Тоест завършека - да, но самият край... Как лекаря казва, че имало грешка и точно в последния момент и т.н. не ми харесва, просто не е доизкосорено. *лично мнение*

Град
    sofia
    maiko mila opazi ot takova ne6to samo da ne e iztina za6toto jalkoz atozi zaguben jivot i za tazi zagubena lubov

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Много е тъжен . Гадно ти става дори докато го четеш . Това истина ли е ?

Повече от фен
    izvoda: IZPOLZVAITE PREZERVATIVI

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Напълно разбирам момичето от историята... само че аз..някога загубих човек от катастрофа..и ме е яд на моменти че не съм умряла с него...
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    То това ,че не е вярно знам , но ми стана супер тъжно и ми идваше да заплача от това което прочетох ... затова хора позлваите ПРЕЗАРВАТИВИ !!! за предпочитене дурекс

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Вече съм го чела .. наистина ми действа потискащо идеята за случващото се .. а не толкова начинът , по който са предадени събитията .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

mn gadno ama mn,dano da ne e istina

Голям фен
    наистина мн трогва....само че и мен ме съмнява да е истина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си