- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАРАДИ ЕДНА ЛЮБОВ СИ ОТИДЕ ЕДИН ЖИВОТ!!!!!!
Ох само на мен ли ми се струва, че този разказ е повърхностен?Започва добре, но някак към края е доста глупав...а самият край е направо откачен...
Не знам, защо някъде из темата беше написано, че всичко това е истина...защото това според мен не е.Никой нормален човек няма да се обеси така изведнъж...
хъхъ..
Леле тази история е найстина тъжна
мн тъжно..
Хм..
Историята е потресаваща! Харесва ми как си започнала, но мисля че ако засилиш малко на по-травмиращите моменти, ще направиш разказа още по-интересен. Имаш стил, имаш усет към нещата.. Браво! Но мисля, че ще се получи по-добре ако премислиш края, ако го направиш малко по-вълнуващ, а не просто ей така колкото да го свършиш..
П.с Не вярвам да е истина, такива неща се случват на 2/100% и все пак, не можем да сме сигурни, но самият разказ ми се струва нереален.
...................
Що ли няма да го прочета.![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
МалиЛЕЕе ДАнО Не Е ИсТИнА ДаНУуУу ,... Мн ГаДну .. :{
староооооо![]()
потресена съм...ужас...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Напълно си прав.Първоначално написано от Shadow_Walker
А и не ми се струва, че е истина.
То ако всеки можеше да се обеси на простора...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
МалЕеЕ ужас .. гледала съм го и в други сайтове обаче за тфа не е много новичак ...
Аз Съм Си Аз Обичам ви всички !!!!
въхххх ужас...аз незнам какво да кажа,дано да не е истина,историята е ужасно потресаваща...![]()
![]()
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Първоначално написано от JuSt_A_vErMiN
;( BASI AKO E ISTINA .....MN E TUJNI4KO...MN GADNO
Гласа на разума
Характерът на въпросният ТЕСТ за спин е такъв, че подобна грешка не може да се получи:
1. Технически операторката не може да направи грешка, би проверила около 1000 пъти и тогава да се обади.
2. Тестовете за спин са "полеви", т.е. резултатите излизат бързо. В България не можеш да си направиш тест за спин и да ти казват резултатите по телефона.
По-важното:
От спин не се умира за 1 месец!
От спин не се умира в мъки!
За капак: Моля ви се, кое въже за простор ще издържи 40-50кг ?? За какво е вързано това въже и ако е вързано в единият край как е направила примка ???
До хората, които пишат тези истории и мислят, че са гениални автори и са създали нещо значимо:
Обесването е сложен процес, който изисква добро изчисление за да може да се пречупи гръкляна. Това не е никак лесно да стане, а ако не се получи, човекът ще се души достатъчно за да бъде спасен в тази ситуация.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ха! Стани ти лекар като знаеш толкова много бе! Да те видим ще ти е лесно ли да си се учил седем години и прочие и прочие, и да се учиш още толкова до края на живота ти. Да знаеш че толкова много хора са загинали в ръцете ти, без да можеш нищо да направиш. Да са те обвинявали постоянно, че си тъпак, изрод, такъв, на когото не може да се вярва и прочие и прочие и прочие и прочие!!! Така де - нямам право да влияя на ничие мнение, затова млъквам. =/ А иначе разказа е много хубав, но начинът по който е написан края не ми харесва. Тоест завършека - да, но самият край... Как лекаря казва, че имало грешка и точно в последния момент и т.н. не ми харесва, просто не е доизкосорено. *лично мнение*Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
maiko mila opazi ot takova ne6to samo da ne e iztina za6toto jalkoz atozi zaguben jivot i za tazi zagubena lubov
Напълно разбирам момичето от историята... само че аз..някога загубих човек от катастрофа..и ме е яд на моменти че не съм умряла с него...
2 т. от правилника. Бан на профил
mn gadno ama mn,dano da ne e istina![]()
наистина мн трогва....само че и мен ме съмнява да е истина...