.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

imam nujda ot pomosht

zapoznah se s edno mom4e i mnogo go haresvam,no ne znam kak da mu kaja.Toi e mnogo mul4aliv i ne znam dali i toi ima 4uvstva kum men i kak da razbera.Ne znam kakvo da pravq za da ne zburkam molqvi daite mi savet

ami prosto pravi neshta s koito da te zabeleji.
    Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами той,ако е срамежлив може и да не си проличи,че те харесва,но незнам...по погледа му,от това как те гледа нали можеш да имаш някаква представа.Но просто все някой трябва да направи първата крачка и най-добре ще е да говориш с него,ама незнам...

Сигурна ли си , че го харесваш ... !?
    Сигурна ли си , че искаш да си с него ... !?
    Ако си - ДЕЙСТВАЙ !
    Няма да загубиш нищо , а да се откажеш от щастието е мн глупаво и то заради страх или каквото и да е там ...

Обичам те , мили мой Гого !

Повече от фен
    Говорете си повече, предразположи го да не се притеснява в просъствието ти. След това му покажи, че го харесваш, гушкай се в него и някакви подобни невинни жестове.

Говорете си и завърти разговора натам, че да му признаеш, че го харесваш

Мега фен Аватара на iiirish
    аз мисля, че няма защо да се притесняваш. по принцип момичетата се страхуват да признаят чувствата си на момчетата заради страха да не бъдат отблъснати, поради факта, че май винаги попадат на момчета, които малко или много са гъзари и раздухват историята с цел да си повишат реномето.
    но при теб, дори това момче да не изпитва същите чувства, няма за какво да се тревожиш. щом е от тихичките значи ще запази тайната ти неразкрита, което ще е най-важното за теб, ако чувствата ти бъдат отхвърлени.
    все пак се надявам да те харесва. действай без страх... и успех

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    Ако си - ДЕЙСТВАЙ !
    Няма да загубиш нищо , а да се откажеш от щастието е мн глупаво и то заради страх или каквото и да е там ...

napulno suglasen !!!
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Ако можеш да си често край него му обръщай повече внимание.Може да поразпиташ какви интереси има и да му говориш свързани с това неща.Щом го харесваш, сигурно ще искаш да му доставиш това удоволствие, пък то другото ще се получи от самосебе си.

sladkata__
    Guest

:)

az sa6to predi haresvax edno mom4e,koeto be6e sramejlivo i re6ix da deistam...no udari na kamuk priznax mu vsi4ko i 4uvstavta se izparixa ot moq strana...nz za6to ne mi minano sled tova se 4uvstvax adski predadena i ne si zaslujava6e da go pravq.spored men ostavi ne6tata na samotek,no ako se 4uvstva6 sigurna deistvai!!

nikollll
    Guest

:)

az sa6to predi haresvax edno mom4e,koeto be6e sramejlivo i re6ix da deistam...no udari na kamuk priznax mu vsi4ko i 4uvstavta se izparixa ot moq strana...nz za6to ne mi minano sled tova se 4uvstvax adski predadena i ne si zaslujava6e da go pravq.spored men ostavi ne6tata na samotek,no ako se 4uvstva6 sigurna deistvai!!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от KuReC
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    Ако си - ДЕЙСТВАЙ !

napulno suglasen !!!
    С ТЕБ съм Вики,подкрепям мнението!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами той,ако е срамежлив може и да не си проличи,че те харесва,но незнам...по погледа му,от това как те гледа нали можеш да имаш някаква представа.Но просто все някой трябва да направи първата крачка и най-добре ще е да говориш с него,ама незнам...
    Съгласен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си