- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Добри ученици ли сте?
dobri u4enici li ste
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ami az sam sportistka i trqbav6e da napravq svoq izbor ,a toi be6e:daskaloto ili sportati az izbrah sporta! i sq po4ti nqnmam vrmee da u4a,no az po princip sam si umni4ka i se spravqm gore-dolu dobre
![]()
хахахха железната анкета. ми зависи, предметите които не ме интересуват и не са ми интересни колкото и задължителни да са не ги поглеждам, обаче тея които са ми интересни си ги чета от време на време. има и такива който по задължение->математиката..
2, 11 и 8 точка системно - бан
Честно ли?Мога да съм много добра,стига да искам и да не ме мързи толкова.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Зависи кво имаш предвид.Ако да си добър ученик означава да имаш добри оценки(5,6)-да, добър ученик съм.Ако да учиш редовно-НЕ, не съм![]()
Да, имам добър успех, макарче не знам как става, рядко уча, ако е наистина наложително, иначе го карам на обща култура, на късмет и подсказване![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Otli4ni4ka sam
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Отлична ученичка съм![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ne sum!ima i po-vajni ne6ta ot daskaloto
![]()
amii ne sum otlichnikchka,zashtoto ne sqdam da ucha seriozno,no mislq da ptomenq tova!!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Когато имам желание да уча и не ме мързи винаги си изкарвам отлични оценки ,но когато не ме кефи предмета/урока даже не го поглеждам.
Нещо средно между 4 и 5, не за друго, а защото не сядам да уча.
мисля че да-досега само 5 и 6 съм изкарвала, тая година малко по-ниски оценки, ама немския не е лесен
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Аз бях и мога да бъда,но не съмСамо по английски още изкравам.И по история.Просто нямам желание
![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Еми да нещо такова хахахах
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Добър съм. Даже отличен...
Ако става въпрос за оценките- срочните ми са почти винаги отлични. А относно редовното учене.. е, ако смятате ученето преди изпитване или контролно за редовно- да.
taq god razbrah 4e ne sum (po AE de) po drugoto kolkoto i da e shte se spravq vse nqkak ... btw mislq 4e temata e glupava![]()
Mi tova ponqtie e mnogo ob6to...vzemete da uto4nite za kakvo stava vapros![]()
Ами аз по принцип рядко сядам да уча е така,само ако имам желание,а не по задължение и успеха не ми е лош,имайки в предвид обстоятелствата.Но то и в нащо даскало не се учи много де.Средна ученичка съм,понякога изкарвам 4-ки,5-ци и 6-ци.Зависи по кой предмет.
Аз ще се опитам да бъда примерна.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ами уча рядко,но имам хубави оценки,които се дължът на подсказване![]()