- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Добри ученици ли сте?
и аз и азПървоначално написано от Sazi
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Поразпуснала съм се....тая година трябва да докажа нещо на нашите и ще съм по-сериозна (предполагам)
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
mi az ne moa se pohfala s nekfi unikalni ocenki ne 6tot sum nekaf typ ami 6tot me murzi da otfora u4ebnika ako se postaraq poe4e moe da stigna petica-6estica i ot tam sled 12ti klas f harvard (da weeeeeeeeee)![]()
![]()
![]()
По принцип съм добра ученичка, ама нещо напоследък нещата не вървят към добре.... За сега имам 5 четворки!!! Искарах 2 четворки за един ден!!!А уж тази година щях да съм по-добра от миналата
но някак си е се справя
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Ами по мое мнение съм добра ученичка-рядко имам под 6 и 5Обаче това не означава,че слушам в час или си уча в къщи...странно е как идват тия добри оценки
Но им се радвам-нито съм тъпа,нито съм задръстена
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Това е много спорен въпрос. Съмнявам се, че съм много добра ученичка. Но съм сравнително добре и ще трябва повечко да се старая.
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Може да се каже че съм добър ученик,не бягам често,оценките ми са добри-->няма какво толкова да доказвам защото това което съм доказал до сега е достатъчно![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ей кефя се че в тоя форум всички сме некви умни. ми аз до сега като се замисля не съм завършвала годината с успех по нисък от 5,90. тъй че май съм отлична ученичка. и отсъсвията не надминават 3. ама алкохола е лошо нещо ... да знаете.![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!