- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да пробвам?
Днеска докато бях в лавката едно момиче ме погледна, докато си купувах сандвич... Според мен може би ме харесва, но не съм сигурен? Дали да се пробвам, защото мисля, че и аз я харесвам. Дори и отвърнах на погледа, тъй че предполагам очаква да предприема нещо?
leleeeeeeeeee ot edin pogled i ve4e si misli6 4e te haresva
Абе вие на колко години сте?!![]()
axaxaxaxaxaxaxa v4era klasnata mi me pogledna misla 4e e vlubena v mene
mojebi iska da se ojeni za teb! nameri q burzo![]()
no exit
от един поглед не можеш да разбереш нищо повярвай ми. играта с поглед е едно, а мимолетния поглед съвсем друго. има една от класа ми дето си мисли, че който я намигне я харесвата и твоята работа същата
![]()
Защто го ебавате момчето бееее гадини?! Готин запознай се с нея (аз не си падам по кафета ) но ако искаш я покани на кафе или както аз правя , просто я извикай , като свършат часовете и я поведи някаде с твоита компания развеселия после я испрати до пирката , и съди по дърйанието и през цялото време... ти ще усетиш ако има нешто ... Успех и ги заеби тия ЛЕЛКИ се едно не са били на твойта възраст...а ако се държи просто нормално си спечелил още един приятел от училище
![]()
![]()
EaT MoRe ChIkEnS
HeMa He Bb3Mo}|{Hu ThInGs
I UvAJaVaiTe MaHoL4o
Е ако някой може да ми смени пръстите с нови да свирка ...Първоначално написано от GLeZoRanA
аз съм си съкатлък![]()
EaT MoRe ChIkEnS
HeMa He Bb3Mo}|{Hu ThInGs
I UvAJaVaiTe MaHoL4o
e da suglasna ama toi zn li 4e za neq e bilo taka ako zn e ok si4ko e nared da probvaПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
awe bah maa mu to nemoje da stigne do klaviaturata lapeto ve4e pi6i 4e bilo vlubeno dokat si kupuva sandvi6 xaxaxaxaxaxa PREDLAGAM KLASACIA ZA TEMI KOITO STE SE SMELI NAI MNOGO
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Damz nemoje ot edin pogled i da razbere6 dali da te haresva...E opitai da se zapoznae6 s neq moje bi pak da se polu4i ne6to mejdy vasПървоначално написано от simona.91
![]()
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
mi da nqma da e zle da se zapoznae6 s neq moje pone i priqtelstvo da izleze ot kude znae6................uspeh
ехеееее....до к'ви заключения се стигаа... малеееййй
че аз като си ходя по центъра бая момичета ма гледат(по скоро заради начина на обличане..хахаха)...ко значи т'ва
че сичките ма харесват ли .... лелеее малко множко ше ми дойдат![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Мен колко ме гледат и ми се усмихват на среща .. пък аз - никаква реакцияТо ако беше така аз до сега да съм като някой шейх ... с 359815830015830815702170934218 жени
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Давай смело!!!! Аз никога няма да си простя като испуснах едно много готино момиче, поради несигорност...... Смело приятел!!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
zna4i ti si maksimum 5ti klas!nqma lo6o obi4aite se!ei govri s neq ili v tvoq slu4ai predloji i!
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
от един поглед няма как да разбереш дали те харесва или не,какво като те е погледнала,то очите са за това за гледане мислиш защо Господ ти е дал очи,но нищо не ти пречи първо да се запознаеш с нея.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
vig kfo momch4ence..ne si pravi iluzii,momich4etata ne haresvat malki momch4eta ili na texna vazrast..nie si padame po batkovci sas muskulesti tela i ako moje hubavi kolii....taka ch4e ne se izlagai
![]()
Забрави и парите ... и апартамента, а да и малката пи*ка (щом е мускулест трябва да пие някви химии)Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Божеее...от един поглед и вече...Мен толкова хора всеки ден ме гледат-това означава ли,че ме харесват?![]()
AWE KU*VO TI KO PRAISH TUKA MA MNOGO SI ZLE MAAAAAA AKO TA FANA ... MA KU*VO KO PRAISH TUKA WEПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY