- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да пробвам?
Опааа мене даскалката сащо ме погледна ... после ми трясна 1на "патка" в дневника ... Луда е по мен казвам ви ...
ti pa i ti kelesh smotan da bqgash 91 nabor lape mi se pravi po forumite na jena........ 1-vo razberi dali ti ili ili ti se pikae posle govori na drugite !Първоначално написано от simona.91
i vie drugite va ea u golemite deto ste nali va videh u temata det si pisahte godinite masovo kelesha po 15-16 godini tuka u foruma mnnn golemi razbirachi i liubovnici are bqgaite lapeta
do aftora batence zapoznai se sys neq i obshtuvaite sled tova shte se razbere dali te haresva !
ne gi gledai teq kelesha det se imat za golemi poneje praqt sex
abe ti lyd li si be..ot edin pogled ni6to ne stava!ako tolkova iska6 da razbere6 dali izpitva ne6to kam tebe otidi pyrvo se zapoznaite i opoznaiteI Q PITAI PROsto
em to i as sam na 13..ama ne razsyjdavam kato si4ki !
абе и аз гледам мн момчета от моя клас ама това не означава че ги харесвамне казвам не те харесва 100% говоря за себе си.запознай се с нея и така ще разбереш дали те харесва,няма кво да загубиш
![]()
WOW!!Само от ЕДИН поглед.Това си е направо светкавично.По-добре първо се запознаий с нея иили по-точно опознай я малко повече и тогава , вече опитвай.Не може от един поглед и айде.Не става така.
Първоначално написано от niki000
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе дайте да не се подиграваме на дететоМоже да е сериозна работата, така де, винаги се започва от погледа...после при повече късмет може и повече
![]()
Ти как разбра че от един поглед те харесва браво на тебе![]()