.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    Опааа мене даскалката сащо ме погледна ... после ми трясна 1на "патка" в дневника ... Луда е по мен казвам ви ...

komerss
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от simona.91
    leleeeeeeeeee ot edin pogled i ve4e si misli6 4e te haresva
    ti pa i ti kelesh smotan da bqgash 91 nabor lape mi se pravi po forumite na jena........ 1-vo razberi dali ti ili ili ti se pikae posle govori na drugite !

i vie drugite va ea u golemite deto ste nali va videh u temata det si pisahte godinite masovo kelesha po 15-16 godini tuka u foruma mnnn golemi razbirachi i liubovnici are bqgaite lapeta

do aftora batence zapoznai se sys neq i obshtuvaite sled tova shte se razbere dali te haresva !

ne gi gledai teq kelesha det se imat za golemi poneje praqt sex

Голям фен Аватара на I_ve7o

:)

abe ti lyd li si be..ot edin pogled ni6to ne stava!ako tolkova iska6 da razbere6 dali izpitva ne6to kam tebe otidi pyrvo se zapoznaite i opoznaite I Q PITAI PROsto
    em to i as sam na 13..ama ne razsyjdavam kato si4ki !

Супер фен
    абе и аз гледам мн момчета от моя клас ама това не означава че ги харесвам не казвам не те харесва 100% говоря за себе си.запознай се с нея и така ще разбереш дали те харесва,няма кво да загубиш

Фен
    Град
    България
    WOW!!Само от ЕДИН поглед.Това си е направо светкавично.По-добре първо се запознаий с нея иили по-точно опознай я малко повече и тогава , вече опитвай.Не може от един поглед и айде.Не става така.

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Може да не е гледала теб, а сандвича.

Цитирай Първоначално написано от niki000
    axaxaxaxaxaxaxa v4era klasnata mi me pogledna misla 4e e vlubena v mene

Не бе дайте да не се подиграваме на детето Може да е сериозна работата, така де, винаги се започва от погледа...после при повече късмет може и повече

Ти как разбра че от един поглед те харесва браво на тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си