- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kum momi4etata
Iskam da ppitam moi4etata kyde nai obi4at da gi pipat dokuto se celuvate , t.e. pri edna strastna produljitelna celuvka , kyde jelaete nai mnogo da sa na pratniora rycete ?
На мен ми е приятно когато се целуваме ръцете му да са около круста ми и да са ме притиснали силно.
SY
По дупето![]()
![]()
Робинята на Quench
Na men specialno mi haresva otnachaloto da me gali ot krysta na gore,a sled kato malko se porazgoreshtim veche mi e po priqtno po dupeto i oblastite ot krysta na dolu))
Гърба,бедрата,дупето,гърди е,врата,ушите...абе всички ерогенни зони.
Най-вече по врата и по гърба като ме е притиснал силно до себе си.Иначе на всякъде другаде пак ми е приятно![]()
+ между кракатаПървоначално написано от SINDEL
.. Естествено, при положение, че сме сами.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Където му падне. Навсякъде ми е приятно. Но най ми харесва, като зарови пръсти в косата ми и стисне здраво. Или да ме гали по лицето нежно. Или просто силно да си ме гушка
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
po dupeto i bedrata nai-veche.Sushto taka i kogato ruceto mu sa na krusta mi i me pritiska silno kum sebe si
Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!
mhm mhmПървоначално написано от dudeto_sy
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Първоначално написано от Absconding
така, така, да си дойдем на думата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
бас държа че не в устата
=D>Първоначално написано от Absconding