- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- uf kajete mi seriozno
momicheta kajete mi kakwo trqbwa da naprawi 1 myj zada wi wkara w legloto ?
da ne se durji kato prostak,kakto ti v momenta.![]()
basi temata
kupi si edno ferrari s cvyat cherven i shte imash kolkot si momiche poiskash..
хората са си го казали..колата сваля жената.... или по-точно колата свяля курвата..ама нали така или иначе ти тряя само за креватна гимнастика.....Първоначално написано от Анонимко
Ами достатъчно пари, може би момичетата тук ще отрекат, защото изпитват "първата си любов", но си е така ... Хубава кола, с червен цвят за предпочитане ( като моята )![]()
2т. забрана за ползване на профил
Абе винаги съм се чудел една жена кого би предпочела, човек в спортна кола за 1.5 милиона долара, или човек във луксозен майбах, или човек във няккакъв черен джип(аз смятам като забогатея да си купя именно джип) Вие кво мислите?
една вечер дискотека на твой разноски и свирката ти е в кърпа вързана, пък ако ме кефиш мое и повече
Темата е добра въпросът е че няма такива момичета които пускат тук. Тука са некви от детската градина дето им пада още първото зъбче! Та както и да е темата наистина е готина въпросът е че ги затапи и те нямат кво да кажат щото са... правилно деца кажете го всички на един глас
3
2
1
ПРОСТИИИИИИИИИИИИИ!!!
Готина кола с грозен и тъп шофиор не е гаранция за ебалник. Трябва и индивидът да е в гъзарско състояние.готин
с самочувствие и поведение на гъзар
модерен - прически дрехи ала бала
да се отбива в фитнеса честичко не е зле.
Ако се изпълнят всичките тези препоръки цяло чудо ще е да не вкарваш батальони от разгонени женски в ергенската бърлога.
2т. системно
В БГ тва не върви много но в Америка тва им е фикс идея Само затва се омъжват !!!Първоначално написано от Amayo
Баш тука върви. И кво омъжване
нали говориме за шибинг?
2т. системно
без мангизи ня брак слд няма и секс.Първоначално написано от Amayo
да си виждал некой клошар да ебе жена???
Еми то се подразбира бе умен - като ше е модерен с готина кола и тн.. се ше има кинтеро за кафенца и подаръчета...
2т. системно
EXACTLY!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Точно. Всичко, което изброихте до сега може да ви помогне да вкарате някоя курва в леглото си. Но едно момиче с достойнство, което има самоуважение никоа не би паднало толкова ниско.Първоначално написано от marina star
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Айде бе!Първоначално написано от Aleandra
не ме убеди много
![]()
достатъчно кинти и ако ще и да нямаш уши пак ща ебе!![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
amayo има ли смисъл да ти казвам колко си тъп ?\
/
Права е. Ама темата е как да вкараме момиче в леглото. А не как за срок от половин година да вкараме едно момиче с достойнство в леглото.Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
Четох наскоро за един руски олигарх, който се разнообразявал, като ебял всички манекенки, дори си купил собствена модна агенция за тази цел. Нещеш ли, въднъж една от манекенките обявила, че никога няма да си легне за каквито и да е пари с който и да е мъж. Олигархът се амбицирал, открил точно коя е тази манекенка, партил агентите си, предложили и 1 млн. долара и вечерта същата тая "морална" мацка се появила в хотела му. Олигархът я погледнал, извадил един плик с пари, подметнал го към нея и казал "Върви си курво!".
Тъй, че старата истина е, това което не се купува с пари, се купува с много пари.
Ако имаш достатъчно авторе на тази тема, може да си купиш всяко момиче, дори и мен. Въпреки, че не съм най-моралната тук, но поне бих се изпазарила здраво. Мисля, че с тези моралистките обаче, може да миниш доста по евтинко![]()
Първоначално написано от готина мацка
=D>
2т. системно, бан по профил и ип.
Ох миличките ми те
За парички ще направите всичко
Амаа всичкооооо
Да не говорим, че и с много малко средства си давате
Дори и да имате пари не е желателно да се истървате пред момичетата вярно си е че ще ви харесат именно заради тях
Абе курвейтинска работа
Радвам се, че до сега не съм попадал на подобни момичета
Те са най лесни![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат