- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo gajeta navednuj
kakvo mislite za hora koito vurtqt po 2-3 gajeta navednuj i ako vie ste takiva obqsnete za6to
p.s sory ako ima takava tema
Еми ко.. Вдигат си самочувствието. Нищо повече.
1. Търсят разннообразие.
2. Не могат да намерят себе си и това което искат и им харесва
3. тъй като в един период от живота си бях такава мога да кажа, че такива връзки не просъществуват дълго.. въпреки че си има и изключения.
4. Момичето/момчето не иска да се задълбочава - за нея/него това е просто ... игра - играе си с чувствата на другите .. ако изобщо се достигне до някакви чувства
.. още доста може да се изпише по темата, но в момента нямам време![]()
Emi spored men e mnogo tupo da si igrae6 s chuvstvata na horata i da tursish raznoobrazie tochno po tozi nachina ako razberat kakvo ? shte se chuvstvat predadeni i razocharovani
ne mislq che ima smisul v tova,no vseki reshava za sebe si.
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Чувство за малоценност и избиване на комплекси.
Жалко, че напоследък прекалено често взеха да се срещат.
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
zna4i 4e e pi4/ka i 4e si zapulva svobodnoto vreme :P
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
i az mislq 4e e mn tupo i mn s4e drazna na hora koito pravqt ne6to takova no nz s kakva cel
И никога няма да се гледа с добро око на това.Просто не е нормално да имаш две връзки наведнъж според мен е невъзможно да си влюбена в две момчета.Аз бих го приел до един момент а той е началният на втората връзка докато се изясните с момчето/момичето и в този момент трябва едната връзка да се прекрати.Определено не съм фен на това да се въртят по две три гаджета.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Emi az ne go odobrqvam.Az pone ne bih si igrala taka s 4yvstavata na grugite.Da hodq s edin da si idgarq s drug i t.n Poznavam edna koqto hodi s 18 mom4eta.Prosto ne pitaite kak otdelq vreme na si4kite oba4e tva za men si e kyrva!
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Mi az lichno se e sluchvalo da hodq s poveche ot 1 momche mnogo pti ama ne se smqtam nito za kurva nito nehsto takova..Prosto takiva sa bili obstoqtelstvata..Trugvash s nqkoi posle se vlubvash s drug s koito sushto mojesh da trugnesh no neiskahs da naranish chustvata na 1voto momche s koeto si bil i takam....s vremeto razbirash koi ot dvamata poveche zaslujava da budesh s nego i precenqvash vsichko
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Mislq che e typo.. Nqma nachin da obichash dvama dushi ednakvo i po edno i sashto vreme.. Za tova ne moga da priema che nqkoi moje da ima po 2-3 i poveche gadjeta navednaj..
мне не съм такъф чо'ек
а за тия които са....ми просто не знаят к'во искат
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
че не са намерили любовтаПървоначално написано от simona.91
![]()
ами аз не съм такава, но мисля, че все пак това си е един вид екстремно преживяване - единия, другия, единия, другия...може би е вълнуващо, и доста повишава самочувствието факта, че въртиш две или три момчета на пръста си.
но за мен това е мимолетно преживяване и рано или късно, дори и да не те разкрият, ти пак сама се отказваш, защото разбираш, че не е честно спрямо теб да се "подаряваш" на толкова момчета, като може да се отдадеш изцяло на един и с него да отриеш, че можеш не само да си желана и обичана, но и ти да желаеш и да обичаш![]()
KURWA
na mene mi e 4udno 6toto ne moga da razbera s kakva cel go pravqt ne im li stiga 1
Такива хора просто са гадняра за мене и се правят на голямата работа.Мислят си,че са велики и че им е позволено всичко.И имат егати самочувствието.Да лъжеш е така,освен ако не знаят,да лъжеш двама или трима.Аз това просто не мога да го направя.А представи си например единият да е лудо влюбен в мен и аз да кажем си имам още трима.Супер гадно,но никога не бих го направила.
napulno sum suglasna s tebe ,mn kofti e se po4uvstvaПървоначално написано от koalka
Еми ... за мен това е супер простотия..
Правят го, за да избиват комплекси, за да си повдигат тъпото самочувствие... мания за велечие ги преследва...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ole maiko kolko MOZUK ima na toq svqt ... mnogo zle momi4etoПървоначално написано от NaDuFcHe
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
ми не им се кефя
аз не съм от тях
като съм с един съм с него и тва е
ако угаснат чувствата ми...не освежавам връзката с още една връзка,ами простио говоря с него и готово
Правят се на интересни,тва е.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
И аз съм била в същото положение и съм съгласна с теб. Понякога обстоятелствата са такива...Първоначално написано от NaDuFcHe