- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mnogo gajeta navednuj
Mi,4e sa golqmi tarikati i blaze im.Az ako imah pove4e 6te da e,za6toto ne znam to4no kakvo iskam,za6toto taka mi haresva,za6toto ne mi puka.Za tova 6te da e
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
курвенска му работа.. с 5-6 наведнъж.. що? като няма тръпка в сегашната ти връзка - ми късаш бе и тогава тръгваш с друг..
тва да връткаш по няколко наведнъж освен,че е глупаво,а може и да ти изиграе доста лоша шега в даден момент.. както казват: "От двата стола - на земята" .. е в случая може и да са повече,но пак резултатът е на лице![]()
Правила съм го веднъж и с едното момче не ходех, а само се виждахме. Не сме имали връзка. Продължи една седмица и нямаше много смисъл в цялата тази работа и няма да го направя пак. Второто момче си имаше приятелка и ако се беше разделил с нея, аз щях да се разделя с моя приятел. Отделно с приятелят ми се карахме много и това внимание, което исках да получавам го намирах по скоро в другото момче. След седмица спрях да се виждам с втория и малко по-късно се разделих и с приятеля ми. Не съжалявам, че съм го направила, но няма да го повторя, независимо от обстоятелствата. В крайна сметка приятелят ми нищо не разбра и въпреки, че това беше преди 2 години, той и до сега не знае.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
За мене дфа е доста тъпи4ко
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Някой написа,че търсели себе си (или нещо в тоя дух)...аз бих казала,че напоследък е твърде модерно да се опознаваш,да си неориентиран,да си бунтар,да си различен....що за глупости,толкова ли не можете да разберете какви сте всъщност,без да наранявате някой друг?!
П.С. Не намирам смисъл в подобни връзки и не харесвам хората,които го правят![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше