- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koq e nai-krasivata jena na planetata
ne sum mn sigurna 4e tova e za tuk no..........vse pak
nqma takava![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Mnogo tapa tema....
Еми може да е тъпа темата ма... е хубаво да се замислиш.
Ева Лонгория си е много красива,но Джесика Алба също може да се равнява с нея
пффффффффффф зле си тва не са най-красивите жени на планетата и не мисля 4е може да има най-красива ина4е мн хубава е Никол Кидман![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Stiga glupostii..be kvi sa teqq anketi za nai-krasiva jena/muj i tnt ..!?! Vseki e krasiv po edin ili drug na4inn..?!! I edva li ot teq izbroenieto po-gore moje da se kaje 4e e nai-krasivata..!? ima tolkova krasivi jeni,koito daje i ne sa izvestni..?!?!?!?!?!!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
JiVoTyT e SaMo eDiN MiG MeJdu Dve Ve4n0sTi...!!!
TAPO![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
ебаси глупавата тема бих казала..
първо мила,всеки човек има различни разбирания за 'красиво' и едва ли бедната ти анкетка или която и да било друга би побрала всички възможни отговори.. за някой най-красивата жена на планетата може да не е известна. тогава кво праим ?
Според така зададените отговори, въпросът ти щеше да е по-правилен така- "Коя е най-красивата жена-звезда на планетата?". Но докато е така въпроса- ми много ясно, че съм аз![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. Олях се с емотиконките, ама ми дойде музата![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
oki mersi na vsi4ki za mn ama temata naistina ne e interesna daje si e tupa ama v 6 4asa sutrinta dr ne mi doide na umneka da q zaklu4at pls
![]()
вики бекъм и ева лонгория![]()
Всяка една от красивите актриси се отличава с нещо.Аз лично харесвам Ева Лонгориа и Катрин-Зита Джоунс.
moqta priatelka![]()
Не познавам всички жени на планетата за да ти кажа
Eх... а колко красиви момичета има, които не са известни. Всяка има различна хубост.
mnogo sa tupi tiq det sa dadeni samo eva longoriq stava
samo da ti kaja 4e predi vreme vav vestnik "monitor"ima6e statiq:"Paparak izlovil Eva Longoriq bez grim"moga da vi kaja 4e be6e istinsko stra6ili6te...taka4e tova koeto vijdate po TV.vaob6te ne e vqrnoПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
mn`glupava tema.... 4etoh nqkude 4e se smqtalo 4e angelina jolie e bila nai krasivata ...