.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    ambur
    Guest

nai-dobra priqtelka!ili gradec na gadje????

zdr forumci!istoriqta mi e slednata:v4era dokuto igraehme fiskultura gadjeto mi re6i da doide i da ni gleda.ne bih kazala nai-dobra,no priqtelkata mi ot klasa su6to nqma6e da igrae i re6i da otide da pravi kompaniq na gadjeto mi.vsi4ko be6e ok do momenta v koito q vidqh kak go pregru6ta i gali,a po negovoto lice se 4ete6e 4e mu e hubavo.az ni6to ne napravih za da vidq do kude 6te stignat,no te produljavaha da se gu6kat sqka6 men me nqma6e.malko po-kusno si trugnahme i poneje tq i o6te nqkolko priqtelki bqha v na6ata posoka doidoha s nas.tq si go hvana,pregurna go toi su6to neq i prez celiq put vurvqha pregurnati sqka6 men me nqma!kato se razdelihme tq go pokani v tqh i sled tova mi vika "i ti ela".az go hvana i go izdurpah i si trugnahme!ne iskam da me obvinqvate men 4e ni6to ne sum napravila prosto iskah da vidq do kude se prostira naglosta i na dvamata!kajete mi kakvo da napravq i s dvamata kak da se durja s tqh!blagodarq vi predvaritelno!

Повече от фен
    ...

Абе, винаги ще се намери "приятелка", която да постъпи така, но зависи само от момчето дали ще й позволи.

Прави си изводи и не се занимавай с хора, които явно дори не те уважават, за да се държат по подобен начин в твое просъствие
    Within you I lose myself.
    Without you I find myself..
    Wanting to be lost again.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    pfffffffffffffffff lapeta ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Tva momiche ne ti e nikva priqtelka i az neznam kak e imala naglosta da go napravi tva a kolkoto do gadjeto ti,govori s nego i se razberete,ne moje da se durji taka,toi za kuv se misli,kato se pravi na interesen da hodi pri "priqtelkata".Qvno si prekaleno dobrichka za da izturpish durjanieto im ,no izobshto ne se qdosvai,takiva hora ne zaslujavat vnimanito ti!

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Е кфа приятелка може да бъде тва,никфа,заеби я тая и си поговори с гаджето ти много сериозно,щото ако продължи да се държи по същия на4ин хич не се занимавай с него

Аз пък не виждам смисъла от темата. Сама не можеш ли да си отговориш на въпроса??
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Вземаш 1 стол и по приятелката ти \/ \/ \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    V momenta v koito moito gadje mi napravi tfa.. Prosto poveche ne mi e gadje.. Nito pyk onaq ovca mi e priatelka.. Za mene sa edno nishto.. i dvamata!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми...шанс е да имаш наистина искрена приятелка,която да не ти злобува и така.Разкарваш ги и двамата.Не говориш с нея и с гаджето си.Ако имаше чувства щеше да направи нещо,да я отблъсне,ама...и двамата са еднакво виновни.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Вземаш 1 стол и по приятелката ти \/ \/ \/
    ti mai mnogo wwe gledash xaxaxaxa :P
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Мега фен Аватара на iiirish
    щом толкова много искат да се гушкат тогава ги остави да бъдат възможно най-щастливи, а ти се оттегли докато още ти е останало някакво достойнство, че утре някой може да ти каже "видях гаджето си с Х да се целуват и натискат". е тогава ще си наистина преебана

tuk ne sum suglasen s kolegata, stol ne e dobra ideq, drugo si e s 4uk, buhalka, pru4ka, pave ili ne6to podobno na tezi

a sega seriozno, tegli im 1 i ne im i govori pove4e, ne zaslujavat, sega 6ti obqsna za6to:
    1. "Priqtelkata" ti ne zaslujava priqtelstvoto ti za6toto te e predala
    2. Gadjeto ti ne te zaslujava 6tot e tupak, kak taka 6e i dava na nqkva da go pipa pred gadjeto mu, 6it e taka

deeba pone da se krieha
    tva pokolenie kadet idva 4ustvam 4e 6te e mnogo naglo i otrakano

sega se se6tam i o6te ne6to, ne burzai da im se surdi6, purvo razberi kakvi sa im otno6eniqta, smisul 6tot az i 1 priqtelka ot moq klas si se pregru6tame pred neiniq i moita, daje sme se celuvali s ezik pred tqh (igrahme na 6i6e) no sme samo priqteli s neq (tva moje bi e edinstvenata mi priqtelka), taka 4e ako sa samo priqteli togava nqma problem

Guest
    Tegli im po edni putki maini i na dvamata ne si stryva da se qdosva6 prava si dosta sa nagli no pove4e "priqtelkata ti" kak moje da ima takiva hora nz

Голям фен
    Saglasna sam s ostanalite ... Tegli im edna maina i na dvamata ,zashtoto qvno na tqh ne im puka osobeno mn za teb
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Никакъв смисъл да се занимаваш с тези двамата повече. Теглиш им една голяма майна и не си потъпкваш достойнството...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    Kato tolkova iska da e s onaq-tegli im po edna maina i da se opravqt!!Nito ediniq ne zaslujava da se qdosvash...zaebi gi...vdigash glavata i prodyljavash napred!!
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

neznam kak si se zdurjala i vaob6te kakuv 4ovek si,no az ako bqh na tvoe mqsto takuv 6amar 6tqh da i lepna na "priqtelkata mi" 4e 6te6e da me zapomni,no puk kato se zamislq moje i na priqtelq mi .A pa taq q zaebi i kato q vidi6 prai sa 4e ne q poznava6,a kolkoto za pr ti hm..govori s nego i ako se razberete ok a ako ne zaebi i nego

Guest
    mmmm poznata istoriq predi dve sedmici mi se slu4i su6toto no ne s nai dobrata mi priqtelka a prosto s poznata .. da ti kaja 4esno po dobre govori s priqtelq si a na tva momi4e ve4e i zdr ne kazvai pravi se 4e q nqma 4e ne e jiva za teb kat kazvat dr tegli i edna maina i tolkoz . za priqtelqt ti trqbva da sednete i da pogovorite ! za6toto neznae6 dali izbira teb ili neq ... taka 4e pomisli dobre kakvo 6te pravi6 . se pak ti si re6ava6

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    И ти я наричаш " Приятелка" ?Нито тя ти е приятелка нито той гадже ! Нали знаеш че изневярата са нужни двама?И двамата не са цвете за мирисане
    Аз ако бях на твое място нямаше да има говоря , щях да ги изолирам и т.н
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

мхм бах ти скапаната приятелка има6 ако може да се каже това приятелка ...
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    pribii q
    no exit

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от ^^^niki7o^^^
    Нито тя ти е приятелка, нито той гадже !
    Дам!Решението е да им теглиш и на двамата по една дълга и широка и да вървят да си се гушкат,колкото си искат...Пф..
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Ебаси приятелката има6.......апа и кфо е тфа гадже
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    ааа ти ако тази я наричаш приятелка,просто врагове не ти трябват..не си заслужава да се ядосваш, не си струва!Но най-добре говори с гаджето си относно поведението му което не е никак добро!Ако тои не смята че е постъпил кофти,най добре го зарежи да си се прегръщат там с въпросната госпожичка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си