- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- spe6no e pls
mnogo vi molq ako nqkoi ima klipa na maraq cary -we belong together da mi dade link naistina e vajno blagodarq predvaritelno
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
mersi se pak ama tfa e na jivo a az tarsih klip4eto 6toto v nego edin mnoo qk pi4 igrai stra6en e no vse pak mersi
Не знам до колко ще ти помогна, но този който си си харесала участва и в този клип, макар и за по-кратко![]()
tozi klip ne6to neiska da s esvalq da ne e pak v pesen na maraq keri ako e taka az go imam tozi klip ama pi4a e varha igrae i v seriala prison break vliubena sma naprao ima mnoo qki sini o4i
Май си говорим за един и същ клип. Друг линк не можах да намеря, а песента е Mariah Carey - It's Like That![]()
какво ще кажеш за това?
а това?
не съм ги отваряла,но и 2та линка са към клипа на We belong together.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
mm ne e li sus zeleni be:} ma naistina e acki qkПървоначално написано от Анонимко
samo da mi padnee...6 go iznasilq
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!