.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: spe6no e pls

pls spe6no e
    Guest

spe6no e pls

mnogo vi molq ako nqkoi ima klipa na maraq cary -we belong together da mi dade link naistina e vajno blagodarq predvaritelno

Супер фен
    Град
    В България

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Guest
    mersi se pak ama tfa e na jivo a az tarsih klip4eto 6toto v nego edin mnoo qk pi4 igrai stra6en e no vse pak mersi

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Не знам до колко ще ти помогна, но този който си си харесала участва и в този клип, макар и за по-кратко

Guest
    tozi klip ne6to neiska da s esvalq da ne e pak v pesen na maraq keri ako e taka az go imam tozi klip ama pi4a e varha igrae i v seriala prison break vliubena sma naprao ima mnoo qki sini o4i

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Май си говорим за един и същ клип. Друг линк не можах да намеря, а песента е Mariah Carey - It's Like That

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    какво ще кажеш за това?
    а това?

не съм ги отваряла,но и 2та линка са към клипа на We belong together.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tozi klip ne6to neiska da s esvalq da ne e pak v pesen na maraq keri ako e taka az go imam tozi klip ama pi4a e varha igrae i v seriala prison break vliubena sma naprao ima mnoo qki sini o4i
    mm ne e li sus zeleni be:} ma naistina e acki qk samo da mi padnee...6 go iznasilq
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си