.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам супер голиам проблем

Помогнете ми незнам какво да правиа - расте ми трета цица. Чудя се дали и при другите момичета е така ила аз съм единствената.
    Незнам дали трябва да ида на лекар..........ПЛС помогнете ми!

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

profesor Dre
    Guest

Nama problemi

tova e ne6to savsem normalno. Slu4va se pri mnogo momi4eta. No ako tq e na garba tova ve4e e seriozno i ako ne piine6 vazmojno nai skoro 100 grama soda kaustik moje da se stigne do letalen krai

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    На това казвам Аз едни гърди напред
    Какво е по хубаво от две цици
    Еми три цици

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Guest
    да нормално е естествено.и при всички момичета е така,даже и при някои момчета. не се шашкай.не си единствената.аз имам 4 цици.ще съм ти конкурентка.

Guest
    da trqbva da ide6 na lekar-psihiatur i po vuzmojnost da ne se vru6ta6.

хахха майку
    118 Простащината
    получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    i az imam ama 2 nqmam ti prava konkorenciq sas moite za6toto sa mi obrasli sas kosmi ako ti porasnat vav skoro vreme gi podhrani malko sas hormoni i ela da si gi merim......

Guest
    Случаят е за спешна медицинска помощ.Ако не се сведе до незабавна операция,има малък процент случайност да ви израсте четвърта.
    От колегиалното ни скромно общество смятаме,че сте се сдобила със Синдрома на Лудата Крава.Припомням,че тя се изразяваше в естествената добавака на нови гърди при наличието на множество мъжки или деца едновременно.Така,че съветвам да премахнете тези нахалстващи мъже около вас,точно така,отдръпнете ги от лявата ви гърда и бягайте! ....към нашата болница,естествено,напълно безплатно ще отсраним/добавим вашите млечни издутини,по колкото желаете.Не се блъскайте,моля

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Случаят е за спешна медицинска помощ.Ако не се сведе до незабавна операция,има малък процент случайност да ви израсте четвърта.
    От колегиалното ни скромно общество смятаме,че сте се сдобила със Синдрома на Лудата Крава.Припомням,че тя се изразяваше в естествената добавака на нови гърди при наличието на множество мъжки или деца едновременно.Така,че съветвам да премахнете тези нахалстващи мъже около вас,точно така,отдръпнете ги от лявата ви гърда и бягайте! ....към нашата болница,естествено,напълно безплатно ще отсраним/добавим вашите млечни издутини,по колкото желаете.Не се блъскайте,моля
    Входовата функция ми беше нарушена,но докторът е тук вече! мнението горе бе мое,и все още е.Ако имате въпроси,пишете на ел. пощата ни: preobrajenska_kofa_za_bokluk@kalinka.maq
    I'm good at everything...except stomatology.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва е нормално не се притеснявам

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    poznaam 1 det ima 3 ta6aka no spoko...6e se oprai ...vqrvai v silata ..tq e s teb.. ahhahahah

Guest

Re: Имам супер голиам проблем

Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Помогнете ми незнам какво да правиа - расте ми трета цица. Чудя се дали и при другите момичета е така ила аз съм единствената.
    Незнам дали трябва да ида на лекар..........ПЛС помогнете ми!
    Дари я!! Аз дарявам 5-та си топка вече!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си