.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    nema puk axa
    Guest

Hininovata voda -PLS OTG

Molq vi da mi kajete ima li naistina efekt ot tazi hininova voda. da kajat xorata koito sa q izpolzvali -naistina li kosata raste po burzo ? i po kolko opakovki ipolzvate za mesec maks i kak se prilaga po to4no v kosata po kolko.> molq vi kajete mi!!1 [-o< [-o< [-o< [-o<

Супер фен
    napoqva6 pamu4e s neq i vtriva6 v korenite,ni6to slojno!ima efekt ako go izpolzva6 redovno-vsqka ve4er predi lqgane
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    napoqva6 pamu4e s neq i vtriva6 v korenite,ni6to slojno!ima efekt ako go izpolzva6 redovno-vsqka ve4er predi lqgane
    Съгласна съм!
    Иначе на мен едно шишенце ми стигаше за около 1 месец (като ползвах хининова вода ).

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Съгласна съм!
    Иначе на мен едно шишенце ми стигаше за около 1 месец (като ползвах хининова вода ).
    И к'во,има ли някакъв резултат?Щото и аз я ползвам тая вода ама ефект...

На мен ми се струваше, че има.

christina_aguilera, смени или намали подписа си!

Имаше малък ефект. Не кой знае какъв, но все пак имаше.... Може би ако използваш по-дълго време и редовно определено ще има ефект.
    Приятелството е като една душа в две тела.
    Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    off i az ve4e si mislq 4e nqma mn efekt ama ne se otkazvam xax

При мен нямаше кой знае какъв ефект(да не кажа никъкъв)обаче зависи от косата.При теб може и да има

Е не се ли слагаше след всяко къпане като се подсуши леко с кърпа,мисля че косата трябва да е мокричка Или ти си я миеш всяка вечер аааа до колкото знам не е полезно за косата
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

Цитирай Първоначално написано от Mafiotkata_7200
    Е не се ли слагаше след всяко къпане като се подсуши леко с кърпа,мисля че косата трябва да е мокричка Или ти си я миеш всяка вечер аааа до колкото знам не е полезно за косата
    Не е задължително да се слага на мокра коса, може и на суха.

Такаааааа ли било тцтц Аз се чудя защо ефекта беше ..... почти никакъв с 2-пъти седмично.Ооо утре си купувам хининова водичка
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

Косата ми в момента е толкова отвратителна, че няма накъде Днес отивам да си взема една шапка с козирка и хининова вода. Мерси за съвета. Дано има ефект [-o<

Повече от фен
    Защо всяка вечер? Аз преди използвах, след като си измиеш косата и я подсушиш (да остане влажна) и мисля, че имаше ефект. А вместо с памуче е по-добре да я сложиш в няква помпичка или нещо такова, защото е по-удобно да пръскаш, отколкото с памук сума нещо време да се разправяш.

Голям фен
    Град
    DreamLand
    А косата не се ли омазнява като се мажеш на сухо?

Аз използвам хининова вода от около 2-3 седмици,ама до колкото знам се слага само след капане на влайна коса....Това за всяка вечер на суха коса....????? не го бях чувала!
    Иначе ефект според мен има!
    Успех!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Хининова вода

Има ефект от нея.Поне при мен.Аз си я впръсквам в косата след всяко миене и наистина много бързо ми расте.Но при всеки си е индивидуално.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    az polzvam ot okolo 1 sedmica oba4e super mn mi se omaznqva ot neq

miserble_f
    Guest
    аз се обарках!последно кое е по-добре всяка вечр на суха коса или през 2-3 дена на влажна?с памуче или с впръскване?

Град
    Rs rLz
    прИ мене На суха кОса сТава мн гадНо щОто сЕ омазняВа сЪс скороста нА сВетлинаТа..

След всяко къпане,мила!Иначе косата се омазнява много по-бързо!
    А иначе за впръскването.....Попринцип Хининовата вода се продава в шишенце без помпичка,така че ако си я сипеш в някакъв пулвелизатов става да си я впръскваш,иначе си слагаш на памуче и си втриваш памучето в косата!После можеш да масажираш малко с пръсти за по-голям ефект!
    Айде и успех!!!!!!!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    А косата не се ли омазнява като се мажеш на сухо?
    И на мен ми се струва,че се омазнява повече като е на суха коса,затова вече си я слагам след всяко миене на влажна коса

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами уж расте то ти пише на шишенцето как се използва

Голям фен
    Използвам хининова вода от май месец.Ефекта започва да си личи след първия месец.След баня,когато косата ти е леко влажна, не мокра, си определяш сектори с гребен,където искаш да нанасяш.Аз си я нанасях без тампони,без памук.Последното шишенце е на привършване, а го използвам от август.Не съм усетила никакви странични ефекти от хининовата вода като омазняване,пърхот и т.н.
    Ако някой има въпроси да пита.
    Keep smilin'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си