- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-нестандартното място на което сте правили секс
На тепето,на една пейка,в даскало,но най-нестандартното беше пред една църква![]()
ц ц богохулнициПървоначално написано от sexy_small_lady
![]()
v tramvaq
em i az na tepeto na edna peikamalko be6e stranno 6toto naokolo ima6e i drui hora ama dobe 4e be6e tumno
![]()
в един блок м/у два етажа на едно балконче
Feel my pain
ami lqtoto vyv vodata)MN 4ESTO
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
aaa da под трамвая....Първоначално написано от Анонимко
2, 11 и 8 точка системно - бан
на капака на кола
във кола
във входа на блока ни
на ъгъла на друг блок
в банята
на пейките до училище (вечерта естественно)
ммм, други не се сещам сега. ако се сетя ще допълвам
v edna kola
Зад даскалото ми, до една река, във входа и пред ратата и, в морето пред погледа на родителите и, на плажа аба навсякъде почти кадето се сетите![]()
vuv garaja
na panaira
a vuv edno mesto do zatvora (demek do stanata na zatvora )(mai sttrajata na vide ;() kvo li si e kazal![]()
С училищна циганка-чистачка в тоалетните
mi pri men nqma takiva slu4ki,no vednuj za malko da stane na edin 4in v u4ili6te,imahme svoboden...![]()
и аз в кола, а също и на село в сеното в конюшната
Браво, браво.. кефите ме. хахахПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
![]()
![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
v g0rata na 0g1n
в съблекалнята във физкултурния салон в даскалото
В градинката между СУ и Народното събрание съм правила свирки, а секс до Народна библиотека, същата вечер през това лято
grobi6te
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
тебе ли те клатиха така на камъка над мене, не можах да спя нормално от виковете ти и после излязох от гроба зомбиранаПървоначално написано от die_die_my_darling
![]()
Да не ти го е натаковала някоя мумияПървоначално написано от die_die_my_darling
![]()
na balkona na gadjeto mi, dokato baba mu e w kuhnqta..
samo kato se setq..... hahaha na vilata na baba, na terasata. Baba be6e na dolniq etaj, a cqloto selo se vijda6e ot terasata.... i te ni vijdaha![]()
hahaha i ti li???? leko po4vam da se samnqvam dali..... ne! no i moita baba be6e v kuhnqtaПървоначално написано от Анонимко
![]()