.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Град
    In Your Dreams
    на пейка

KoTkoAaA
    Guest

:))

mm az sashto sam go prafila v drugata staq a v hola e imalo 30 choveka nanova godina sashto beshe

Guest
    епа в ресторант на масата,в дискотека и на улицата

po temata

ehhe sirozno bez mai tap prawi me go s edno momiche ot bolnichata kato bqh me. f edna staq i go naprawih me na masata na operochionata staq razbira se nqmashe momenta nakoi de . daje posle sanitarkata ni hwana.
    imashe mngo smqh :P

На едни скали и в асансиор заседна и 2-а часа докат на искарат и бях с една комшиика и стана раотата
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Голям фен
    Град
    София
    Уф, с гаджето сме големи изроди и на страшно много нестандартни места сме правили - в кола, върху капака на кола, в асансьор, на покрива на един блок, във входа ми, в тоалетната на даскалото, в съблкеланята по физическо, в Борисовата на една много закрита пейка, на един лагер в стаята на даскалката (което не е нестандартно, обаче вдига адреналина ), в банята, на плажа, в една гора...абе много сме активни ние

az mnogo se iznenadah edin pyt .. mai beshe na nova godina i poizlqzohme s pr mi ... chukahme se i v edin moment reshih da vidq kyde vsyshtnost e stanalo vsichko i se okaza che e groba na nqkyv duhoven glava v tyrnovo .. malee malee ima i dr izcepki ama .. drug pyt za tqh
    and it was called yellow ..

Повече от фен
    ми с приятеля ми се разхождахме дна вечерпо НДК към 10-11 и...да речем че попаднахме на чешмичките пред църквичката...
    освен това веднъж във старото ми даскало той дойде да ме вземе от училище ама аз не бях свършила...имахме музика и класната стая беше отключена...бюрото на госпожата свърши идеална работа беше много стресиращо като чух стъпките на заместник директорката в коридора....тя щеше да влезе в стаята ама нещо я отказа нз кфо...

имам и още мн мн мн такива изцепки ама не сега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си